Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Molė @ 2012 08 13, 08:46)
Žolia, labai gražios, gėlytė puiki, gyriau jau kitam forume. O kas tavo rankelei?

Ačiū, Mole 4u.gif Dešnės rankos alkūnės sąnario ir raumenų uždegimas (epicondilitas) verysad.gif , nuo pavasario jau vargstu. tik pagerėja, puolu vėl ką nors darbuotis, ir vėl skausmai doh.gif iki galo neišsigydau niekaip...O juk visur ta dešinė ranka reikalinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 13 rugpjūčio 2012 - 13:43
Xsena, Žolia gražios tapkutės, o čia mano ax.gif

user posted image
Atsakyti
Žolia. console.gif

Saulyte, gražios, tik gal čia nuotraukoj platokos atrodo g.gif
xsena, anekdote sakoma, kad furistai vardų neatsimena, tai užsirašo ant lango biggrin.gif , tai ir kilo mintis, kad furistui,tik neįsižeisk, čia juokai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 08 13, 21:59)
Žolia. console.gif

Saulyte, gražios, tik gal čia nuotraukoj platokos atrodo g.gif
xsena, anekdote sakoma, kad furistai vardų neatsimena, tai užsirašo ant lango biggrin.gif , tai ir kilo mintis, kad furistui,tik neįsižeisk, čia juokai bigsmile.gif

nėra platokos, nuotraukoj taip išėjo, reikėtu iš naujo nufotkinti, nu nemoku aš fotkinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 08 13, 22:15)
nėra platokos, nuotraukoj  taip išėjo, reikėtu iš naujo nufotkinti, nu nemoku aš fotkinti  doh.gif

Aš irgi biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu vel uzklysti i temuke ir paskaitineti smile.gif

darbu uzmaciau kaip visada nepakartojamu 4u.gif
Atsakyti
Saulyte2, ūkiškos thumbup.gif
Atsakyti
Po 8 mėnesių pertraukos ir aš žadu pradėt velt po truputį bigsmile.gif Pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2012 08 11, 14:41)
Lietuviško karšinio vyriškos tapkutės smile.gif 

tokios tvirtos,ūkiškos
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2012 08 12, 08:45)
xsena , dailios šlepetukės 4u.gif 
Tau į kompaniją įmesiu ir savo paskutines, ranka truputį atsigavo, tai  bandau judėti:

kokios švelnios,labai gražios gėlės. vien prie jų kiek darbo.

smagu,kad tema atsigavo. vėl mergaitės renkasi.

žolia,buvau netoli tavęs prieš porą sav,bet taip ir nepavyko ištrūkt iki tavęs pasimatyt.o gaila... gal dar rudenį kada važiuosiu mirksiukas.gif

judu ir aš po truputį,bet riešas neatlaikė vasaros darbų,daržų,pradėjo birėt,senos traumos lenda. kaip ir kitom mergaitėm,tai dešinė ranka.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 15 rugpjūčio 2012 - 11:01
Bulaukiux gražios tapkės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 08 15, 09:34)
Po 8 mėnesių  pertraukos ir aš žadu pradėt velt po truputį bigsmile.gif Pasiilgau biggrin.gif

pagaliau doh.gif

Bulaukiux , oho kaip dirba issijuosus

as irgi Zoliniu muza prisijaukinau-sian vienas nuveliau, bet ner ko rodyt- tokios pat- is BG rudos vilnos...

Atsakyti
Mole , sėkmingo starto 4u.gif
bulaukiux kokių gražių privėlei thumbup.gif
Atsakyti