Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(ziit @ 2012 07 30, 21:34)
aciuks.gif  assa.gif  didis.gif  lotuliukas.gif
nu o dabar, kai apsiseilinau nuo pagyru, ka daryti su pukavomosi?nes blogam sokejui ir grindys kreivos, galeciau sumesti viska ant karsinio, bet viduje balta sluoksna ir puko nemaziau. as net bijojau, kad sukibs, kai isemiau kietesni sablona, tai minksta burbuline idejau, kad aplink kociot galeciau rolleyes.gif
p.s. praleidau sraunios upes klausima, kur perku vilna. as pirkau is musu kanadieciu fermos Albertoj, nieko geresnio/pigesnio neradau arciau, nes Toronto kainomis tai tapkes auksines iseitu lotuliukas.gif
......
perdaug nemaiso, bet kai ziuri i jusu "islaizytas" tai klausimas keliasi g.gif  lotuliukas.gif

o jo, esu mačius jūsiškas kainas... unsure.gif
O žinok dėl to pūkavimosi ir pan, tai la ai ir nuo vilnos ir jos nudažymo priklauso, ir nuo to kuo ta vilna apdirbama ir t.t.
Man net natūralių vilnų yra pasitaikę kad nesivelia nors tu ką, nors ta veislė turi veltis.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 08 01, 07:49)
o jo, esu mačius jūsiškas kainas...  unsure.gif
O žinok dėl to pūkavimosi ir pan, tai la ai ir nuo vilnos ir jos nudažymo priklauso, ir nuo to kuo ta vilna apdirbama ir t.t.
Man net natūralių vilnų yra pasitaikę kad nesivelia nors tu ką, nors ta veislė turi veltis.

cia tau aciu uz "mordaboi" lotuliukas.gif prispaudei tu mane prie sienos lotuliukas.gif
siaip vakar pabandziau Moles patarima - plauku kirpimo masinele thumbup.gif - truputi aplyginau, kadangi dar truputi dregnos, tai tie pukai biski priglude, nu bet vistiek daug geriau biggrin.gif busiu kita savaite Lietuvoj, tai va galvoju, kad sau lauktuviu lietuviskos sluoksnos parsivesti lotuliukas.gif nes kur as perku, tai tik karsinys spalvotas, o sluoksna tik balta rolleyes.gif o draugiu dukroms kokiu nors spalvotu noretusi padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot kas užsiima mokymais tapkių vėlimo, netoli Klaipėdos, Klaipėdoj , yra viena mamytė norinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 08 02, 15:09)
Mergaitės, gal žinot kas užsiima  mokymais tapkių vėlimo, netoli Klaipėdos, Klaipėdoj , yra viena mamytė norinti g.gif

Tai tu arčiausiai bigsmile.gif Kaip ranka?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 08 02, 16:18)
Tai tu arčiausiai bigsmile.gif  Kaip ranka?

Dar neveliu, pirštas nesilanksto dar gerai ir jėgos nėra rankoj. Dešinėj, dar kad kairė būtų O dar vasara, kaip ir nėra laiko bigsmile.gif
Kažkaip visos mažai ką daro, o gal nerodo g.gif
Papildyta:
Saulyte2, buvau tavo "namučiuos", likau sužavėta tavo lėlėm. Mergaitės , nueikit pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Ieskau kas galetu nebrangei nuvelti paprastus baltus batukus krikstinoms 20 d 12 cm kojytei. Lauksiu pasiulymu i AZ Aciu
Atsakyti
Lietuviško karšinio vyriškos tapkutės smile.gif

user posted image
Atsakyti
xsena , dailios šlepetukės 4u.gif
Tau į kompaniją įmesiu ir savo paskutines, ranka truputį atsigavo, tai bandau judėti:

user posted image
Atsakyti
aciu žollia uz pagyras smile.gif
Tavosios taip pat labai dailios ir elegantiskos. grazi gelyte thumbup.gif kelintas cia dydis?
Atsakyti
Čia 40 dydis 4u.gif
Atsakyti
Xsena, gražios thumbup.gif , tik susijuokiau pamačius ir prisiminus anekdotą apie furistus biggrin.gif Tai galvoju, gal ir tapkės furistui biggrin.gif
Žolia, labai gražios, gėlytė puiki, gyriau jau kitam forume. O kas tavo rankelei?
Atsakyti
Aciu Mole, tapkes ne furistui smile.gif
Bet su anekdotu suintrigavai:D
Atsakyti