Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(Molė @ 2012 07 30, 03:25)
Ziit, karšinio krypčių kaitaliot nereikia, o tapkes dar galima pamušt šlapias ant kokio medinio bulvių grūstuvo pasimovus su sulankstyta bambukine, o jei naudoji kurpalius, tai užmovus šlapias ant kurpalių su bambukine gerai apmušt

ech, kaip sako "too little too late" biggrin.gif jau sudejau, kaitaliojau kryptis, nu bet nors neatlipo sluoksniai rolleyes.gif neturiu medinio grustuvo, reiks koki nors pakaitala paieskoti biggrin.gif Su bambukine! gyveni zmogus ir mokaisi biggrin.gif as su mesiniu mediniu plaktuku musiau lotuliukas.gif praziurejau jusu visu tapkes-tokios lygios o man pukuojasii doh.gif dar bandysiu siandien pamusti ir paformuoti rolleyes.gif
Atsakyti
nu man atrodo kad forma arciau tikslo gavosi rolleyes.gif , siandien dar pamusiau, partryniau, nu bet ka daryti su pukais? kuo daugiau trinu tuo daugiau pukuojasi doh.gif cia todel, kad karsinys o ar as vel kazka netaip darau g.gif jos kolkas slapios, tai "puku nuemimo masina" neveikia rolleyes.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Aš tai tinginiauju vasarą rolleyes.gif Nors vilnos užsipirkau dar pavasarį laugh.gif
Labai skaniai susiskaitė paskutiniai psl smile.gif ziit, nu man paskutinėj foto visai geros tapkės smile.gif Kadangi pati nesu nei vienų dar kirpusi su skyle, tai man tinka smile.gif O kodėl tokios pūkuotos, tai nežinau g.gif Vaikams esu vėlus vien iš karšinio, nu kažkaip nesipūkavo, bet gi karšinys nelygu karšiniui...
user posted image
Atsakyti
Ziit, liuks thumbup.gif
Atsakyti
Ziit, nejau pati nematai skirtumo tarp vienu ir kitu tapkiu??? thumbup.gif super! pazanga!
Atsakyti
Man asmeniškai tas pūkuotumas nemaišo, kitos juos kerpa g.gif
Dar pamiršau pagirti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 30 liepos 2012 - 21:34
aciuks.gif assa.gif didis.gif lotuliukas.gif
nu o dabar, kai apsiseilinau nuo pagyru, ka daryti su pukavomosi?nes blogam sokejui ir grindys kreivos, galeciau sumesti viska ant karsinio, bet viduje balta sluoksna ir puko nemaziau. as net bijojau, kad sukibs, kai isemiau kietesni sablona, tai minksta burbuline idejau, kad aplink kociot galeciau rolleyes.gif
p.s. praleidau sraunios upes klausima, kur perku vilna. as pirkau is musu kanadieciu fermos Albertoj, nieko geresnio/pigesnio neradau arciau, nes Toronto kainomis tai tapkes auksines iseitu lotuliukas.gif
......
perdaug nemaiso, bet kai ziuri i jusu "islaizytas" tai klausimas keliasi g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 30 liepos 2012 - 21:36
Nukirpk plaukų kirpimo mašinėle g.gif
Kartais neina suprasti, kodėl ta vilna tokia pasišiaušus suvėlus
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 07 30, 15:38)
Nukirpk plaukų kirpimo mašinėle g.gif
Kartais neina suprasti, kodėl ta vilna tokia pasišiaušus suvėlus

tu kalbi apie tas elektrines su ivairiais antgaliais? turiu suniui kirpti biggrin.gif reiks pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
Aš su skutimosi peiliuku retsykiais praeinu cool.gif
Atsakyti
kas vėlėt ilgus veltinius, ar aulas turi praplatėti i viršų ar daroma taip kaip ir trumpus tik pratesi į viršų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 07 30, 18:40)
nu man atrodo kad forma arciau tikslo gavosi rolleyes.gif , siandien dar pamusiau, partryniau, nu bet ka daryti su pukais? kuo daugiau trinu tuo daugiau pukuojasi doh.gif cia todel, kad karsinys o ar as vel kazka netaip darau g.gif jos kolkas slapios, tai "puku nuemimo masina" neveikia rolleyes.gif
user posted image      user posted image

nu va matai, skirtumas kaip diena ir naktis thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 01 rugpjūčio 2012 - 13:22