QUOTE(ziit @ 2012 07 28, 18:14)
oi kokie pardavimai man draugei reikia dovanai, o tai ji auskaru nenesioja, taigi ta mano kuribinga puse atkrenta tai kazko reikalingo reikia, bet norisi "savo" o forma, gal tokia belekokia atrodo, kad as ten poperiniu ranksluosciu prikisus buvau nes pas mus dregme 80% buvo, tai visai nedziuvo
o sluoksa, nu ji baisiai siurksti, tikriausiai kokiu 35 micronu todel ir sakau, kad i karsini panasi, siaip ji susukuota.
su velimu iki galo, tai as suprantu, tik , kad taip isejo, kad beveik kiekvienos tapkes gavosi is vilnos is skirtingu vietu pirktos -viena labiau tvarkinga, kita-maziau, o kai darai pora kartu i metus, tai taip ir gaunasi as sau dariau is sluoksnos pirmas, tryniau tikrai iki mirties gavosi kaip tik (39 dydis), o paskui draugei dariau is karsinio su tuo paciu sablonu, tryniau - ne iki mirties (iki reikiamo dydzio) gavosi stangrios, bet minkstos, bet ... 38 dydis zodziu, kol silta ir galiu kieme turkstis, reiks draugiu koju ismieros pasiklausineti, tai paskui turesiu, ka gimtadieniams dovanoti ir tuo paciu metu suprasiu, kaip ta vilna reaguoja i mano "iki mirties" trynima
o sluoksa, nu ji baisiai siurksti, tikriausiai kokiu 35 micronu todel ir sakau, kad i karsini panasi, siaip ji susukuota.
su velimu iki galo, tai as suprantu, tik , kad taip isejo, kad beveik kiekvienos tapkes gavosi is vilnos is skirtingu vietu pirktos -viena labiau tvarkinga, kita-maziau, o kai darai pora kartu i metus, tai taip ir gaunasi as sau dariau is sluoksnos pirmas, tryniau tikrai iki mirties gavosi kaip tik (39 dydis), o paskui draugei dariau is karsinio su tuo paciu sablonu, tryniau - ne iki mirties (iki reikiamo dydzio) gavosi stangrios, bet minkstos, bet ... 38 dydis zodziu, kol silta ir galiu kieme turkstis, reiks draugiu koju ismieros pasiklausineti, tai paskui turesiu, ka gimtadieniams dovanoti ir tuo paciu metu suprasiu, kaip ta vilna reaguoja i mano "iki mirties" trynima
Atleisk, rašysiu bjauriai, tiesiog tavęs glostymas ir gyrimas velti neišmokys Sutinki? Tada skaityk toliau
1. Karšinys gali būti ir iš plonos vilnos. Tai niekuo nesusiję su plauko storiu.
2. Na jei tai dovana draugei, tai imčiau naują šabloną ir daryčiau taip kaip reikia
Susiklok ~180 gr. plius minus. Plonais sluoksniais. Karšinio nereikia plėšyti ir dėliot kaip sluoksnos. Geriau atsloksniuok. Apglostyk. Apvelk. Susidėk dekorą... Vėl apvelk gražai šabloną. Aš į pagalbą pasitelkiu dieninę užuolaidą. Ir apveliu per ją. Tam, kad nesiveltų vilną ant rankų. Nenusislankiotų dekoras.
Šabloną naudojų soresnį, nes esu taip įpratus, kitos naudoja burbulinę. KIevienao sava technika.
Kadangi aš naudoju storą šabloną skirtą kloti po grindim iš senukų, tai šabloną apveliu apveliu apveliu. Ir kai jis būna standžiai apveltas. Prakerpu skyputę, nedidelę, pailgą. Per ją ištraukiu šabloną ir kočioju kočioju kočioju, kai jau neblogai susikočioja ir yra l. arti reikaimo dydžio. Per tą skylutę įkišu ranką į vidų (nes neturiu dar kurpalio). Ir formuoju formuoju bato formą normalią. Vilna kaip molis, viskas įmanoma. Tada kerpi normalią skylę, ne bet kokią ir gink die nenaudok kancelirinių žirklių Jei bijai kad iškirpsi nesamonę nusipiešk ką reikia kirpti spalvotu pieštuku. Ant šlapio gerai matosi, ir viskas išsiplauna toliau beveliant.
Išsikirpai?
Ok formuok toliau, ir apvelinėk kraštus.
Va žė, čia viskas rankom rankelėm suformuota. turiu omeny formą, ne dekorą. Tad viskas imanoma Tas siūlau nebijot pabandyt.
Va dabar pvz taip gavos kad pataikiau dydį iš trečio karto. Nu ir nieko. Padariau galiausiai