Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(ziit @ 2012 07 28, 18:14)
oi kokie pardavimai rolleyes.gif man draugei reikia dovanai, o tai ji auskaru nenesioja, taigi ta mano kuribinga puse atkrenta biggrin.gif tai kazko reikalingo reikia, bet norisi "savo" biggrin.gif o forma, gal tokia belekokia atrodo, kad as ten poperiniu ranksluosciu prikisus buvau lotuliukas.gif nes pas mus dregme 80% buvo, tai visai nedziuvo rolleyes.gif
o sluoksa, nu ji baisiai siurksti, tikriausiai kokiu 35 micronu biggrin.gif todel ir sakau, kad i karsini panasi, siaip ji susukuota.
su velimu iki galo, tai as suprantu, tik , kad taip isejo, kad beveik kiekvienos tapkes gavosi is vilnos is skirtingu vietu pirktos -viena labiau tvarkinga, kita-maziau, o kai darai pora kartu i metus, tai taip ir gaunasi biggrin.gif as sau dariau is sluoksnos pirmas, tryniau tikrai iki mirties biggrin.gif gavosi kaip tik (39 dydis), o paskui draugei dariau is karsinio su tuo paciu sablonu, tryniau - ne iki mirties  (iki reikiamo dydzio) biggrin.gif gavosi stangrios, bet minkstos, bet ... 38 dydis biggrin.gif zodziu, kol silta ir galiu kieme turkstis, reiks draugiu koju ismieros pasiklausineti, tai paskui turesiu, ka gimtadieniams dovanoti ir tuo paciu metu suprasiu, kaip ta vilna reaguoja i mano "iki mirties" trynima biggrin.gif

Atleisk, rašysiu bjauriai, tiesiog tavęs glostymas ir gyrimas velti neišmokys biggrin.gif Sutinki? Tada skaityk toliau

1. Karšinys gali būti ir iš plonos vilnos. Tai niekuo nesusiję su plauko storiu.

2. Na jei tai dovana draugei, tai imčiau naują šabloną ir daryčiau taip kaip reikia rolleyes.gif

Susiklok ~180 gr. plius minus. Plonais sluoksniais. Karšinio nereikia plėšyti ir dėliot kaip sluoksnos. Geriau atsloksniuok. Apglostyk. Apvelk. Susidėk dekorą... Vėl apvelk gražai šabloną. Aš į pagalbą pasitelkiu dieninę užuolaidą. Ir apveliu per ją. Tam, kad nesiveltų vilną ant rankų. Nenusislankiotų dekoras.
Šabloną naudojų soresnį, nes esu taip įpratus, kitos naudoja burbulinę. KIevienao sava technika.
Kadangi aš naudoju storą šabloną skirtą kloti po grindim iš senukų, tai šabloną apveliu apveliu apveliu. Ir kai jis būna standžiai apveltas. Prakerpu skyputę, nedidelę, pailgą. Per ją ištraukiu šabloną ir kočioju kočioju kočioju, kai jau neblogai susikočioja ir yra l. arti reikaimo dydžio. Per tą skylutę įkišu ranką į vidų (nes neturiu dar kurpalio). Ir formuoju formuoju bato formą normalią. Vilna kaip molis, viskas įmanoma. Tada kerpi normalią skylę, ne bet kokią ir gink die nenaudok kancelirinių žirklių doh.gif mirksiukas.gif biggrin.gif Jei bijai kad iškirpsi nesamonę nusipiešk ką reikia kirpti spalvotu pieštuku. Ant šlapio gerai matosi, ir viskas išsiplauna toliau beveliant.
Išsikirpai?
Ok formuok toliau, ir apvelinėk kraštus.

Va žė, čia viskas rankom rankelėm suformuota. turiu omeny formą, ne dekorą. Tad viskas imanoma mirksiukas.gif Tas siūlau nebijot pabandyt.

Va dabar pvz taip gavos kad pataikiau dydį iš trečio karto. Nu ir nieko. Padariau galiausiai smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
Srauni upe,baik čia bartis biggrin.gif Aš pirmas dovanotas irgi pamenu plačias tokias padariau, ale kraštus tai apvėliau ir nešioja po šiai dienai berods.
QUOTE(dzūkė @ 2012 07 28, 16:59)
Aš pastebėjau, kad viendienių žiedai gerai rankas dažo biggrin.gif , bet dažymui neturiu kablio biggrin.gif

Tie ryžieji įprastieji? Anų turiu, ale baigia nužydėt,et reikėjo anksčiaule ptelėt biggrin.gif Va šiandienos dažymas,iki šiol turėjo veltą baltą suknę mažė, dabar serbentinę:
user posted image
sorry kad nei tapkės nei pirštinės, dažymo temos nėr biggrin.gif
Atsakyti
Aš nesibaru, aš šviečiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 07 28, 19:07)
Aš nesibaru, aš šviečiu  biggrin.gif

sakai? Nu ok. Ojei be kanceliarinių kitų nėr? Kai pas mamą velt bandžiau, tai su manikiūrinėm kirpau biggrin.gif galiausiai kažkaip prakirpau, svarbu dydis, o paskui jau apsivelia. Dekorą aš dėlioju suklojus, neapvėlus, nes gali ir neprikibt, ypač jei storesnė vilna (nesvarbu karšinys ar sluoksna).
O kaip tu vidų patikrini ir apveli, jei pro mažą skylutę ištrauki šabloną? Nesukimba paskui vidus? Aš karšininėse kerpi,kad tik rankalystų,nes išsitampo, o sluoksninėse normalią beveik. Tada trinu iš abiejų pusių siūles ir jau kočioju iškart dėliodama į gražią formą. Irgi šviečiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 07 28, 19:24)
sakai? Nu ok. Ojei be kanceliarinių kitų nėr? Kai pas mamą velt bandžiau, tai su manikiūrinėm kirpau  biggrin.gif galiausiai kažkaip prakirpau, svarbu dydis, o paskui jau apsivelia. Dekorą aš dėlioju suklojus, neapvėlus, nes gali ir neprikibt, ypač jei storesnė vilna (nesvarbu karšinys ar sluoksna).
O kaip tu vidų patikrini ir apveli, jei pro mažą skylutę ištrauki šabloną? Nesukimba paskui vidus? Aš karšininėse kerpi,kad tik rankalystų,nes išsitampo, o sluoksninėse normalią beveik. Tada trinu iš abiejų pusių siūles ir jau kočioju iškart dėliodama į gražią formą. Irgi šviečiu  biggrin.gif

nu ne man vidus nesukimba, keišiu tai plokšią veliu tai iš šono kad siūlės nebūtų.
Aš daug ir neapveliu prieš gekorą dedama. Tiesiog, kad matytusi kontūras.

Na kanceliarinės žirklės tiesiog nieko nekerpa, paprastai. Tai tokiu atveju tikrai geriau kerpa manikiūrinės biggrin.gif

Šiaip daug ką man sunku paaaiškint, nes žinai daria negalvodama jau intuityviai.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 07 28, 12:54)
Atleisk, rašysiu bjauriai, tiesiog tavęs glostymas ir gyrimas velti neišmokys  biggrin.gif Sutinki? Tada skaityk toliau

oi man nereikia paglostymu biggrin.gif pati retai ta darau lotuliukas.gif raganele, as storaode mane galima biggrin.gif o as ir nezinojau, kad karsinio nereikia plesyti rolleyes.gif bet sluoksniu vistiek kryptis kaitalioti? uzuolaida naudoju, reiks gal tikrai sablona storesni paimti, kaip tik po grindu remonto tos medziagos pasiliko biggrin.gif bet is as kociavau tiek, kad paskui vos siules istryniau rolleyes.gif biggrin.gif o pirmosios taip su siulem ir vaikstau, bet stiprios, nes nuo spalio iki geguzes nenuimdama nesioju ir po lauka ir po kambari, o jos net nemanu trintis, tik ortopediskom tapo lotuliukas.gif nu bet man tos tavo formos idialios ir dar be kurpaliu doh.gif cia man kolkas aukstas virazas biggrin.gif bandysiu bandysiu biggrin.gif
raganele - naturalus modelis namuose auga thumbup.gif
p.s. va va as irgi manikiurines naudojau, ne todel , kad kancelerines nekirpo, bet kazkaip vietos "pasisukinejimui" nebuvo
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 07 28, 19:33)
oi man nereikia paglostymu biggrin.gif pati retai ta darau lotuliukas.gif raganele, as storaode mane galima biggrin.gif  o as ir nezinojau, kad karsinio nereikia plesyti rolleyes.gif  bet sluoksniu vistiek kryptis kaitalioti? uzuolaida naudoju, reiks gal tikrai sablona storesni paimti, kaip tik po grindu remonto tos medziagos pasiliko biggrin.gif bet is as kociavau tiek, kad paskui vos siules istryniau rolleyes.gif  biggrin.gif  o pirmosios taip su siulem ir vaikstau, bet stiprios, nes nuo spalio iki geguzes nenuimdama nesioju ir po lauka ir po kambari, o jos net nemanu trintis, tik ortopediskom tapo lotuliukas.gif  nu bet man tos tavo formos idialios ir dar be kurpaliu doh.gif cia man kolkas aukstas virazas biggrin.gif bandysiu bandysiu biggrin.gif
raganele - naturalus modelis namuose auga thumbup.gif
p.s. va va as irgi manikiurines naudojau, ne todel , kad kancelerines nekirpo, bet kazkaip vietos "pasisukinejimui" nebuvo

kai kočioji ištraukus šabloną keis tapke tai taip kaip naturalia guli, tai ant šono,kad siūlė lygintusi. dar galima patrint rankom kaip skalbinius per tas siūles.
nu žodžiu, nekantrai lauksiu rezultatų.

p.s. mano forma nėra ideali, tiesiog fotografijose gyvenimas gražesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 07 28, 13:38)
kai kočioji ištraukus šabloną keis tapke tai taip kaip naturalia guli, tai ant šono,kad siūlė lygintusi. dar galima patrint rankom kaip skalbinius per tas siūles.
nu žodžiu, nekantrai lauksiu rezultatų.
p.s. mano forma nėra ideali, tiesiog fotografijose gyvenimas gražesnis  biggrin.gif

zinai, kaip pas mus sako "don't push your luck!" = tu perdaug is manes nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 07 28, 19:41)
zinai, kaip pas mus sako "don't push your luck!" = tu perdaug is manes nori lotuliukas.gif

ne nu aš nenoriu, kad padarytum idealiai, tiesiog papasakojau kaip palengvint tą visą reikalą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 07 28, 20:04)
Tie ryžieji įprastieji? Anų turiu, ale baigia nužydėt,et reikėjo anksčiaule ptelėt biggrin.gif Va šiandienos dažymas,iki šiol turėjo veltą baltą suknę mažė, dabar serbentinę:

Pas mane yra įvairių spalvų, bordo/violetiniai kai nuskindavau nužydėjusius žiedus delnus nudažydavo gražiai biggrin.gif

Graži serbentinukė thumbup.gif
Atsakyti
Kaaaip smagu čia skaityt wub.gif Pasiilgau tų diskusijų wub.gif
Suknutė labai gražiai nusidažė thumbup.gif
Atsakyti
Ziit, karšinio krypčių kaitaliot nereikia, o tapkes dar galima pamušt šlapias ant kokio medinio bulvių grūstuvo pasimovus su sulankstyta bambukine, o jei naudoji kurpalius, tai užmovus šlapias ant kurpalių su bambukine gerai apmušt
Atsakyti