Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

QUOTE(raganele @ 2012 07 24, 15:08)
O kodėl į skalbenkę?
Aš irgi taip moku prisidirbt - arba muilo padauginu, arba labai skirtinga vilna kiekvieno sluoksnio,arba tiesiog mėnulisne tas  biggrin.gif

Raganele, del skalbiankes klausiau ne del sluoksniavimosi- o maciau skalbiankes "pedsakus"- rupucke, labai jau matosi kai ji pasidarbuoja...

del sluoksniavimosi- sluoksna su karsiniu man daznai taip daro- todel labai retai as juos kartu draugen suleidziu...
o del karsinio su karsiniu...hmmm esu tokio turejusi, kad jis ne tik su kitokios spalvos karsiniu nesiveli, bet ir pats sau vienas kaip rupuze putesi ir ne krust doh.gif

QUOTE(ziit @ 2012 07 24, 15:12)

rolleyes.gif nurasyk viska- nevykusiam karsiniui..as ne profe, bet... buciau linkusi manyt, kad tai jo beda
Atsakyti
aš jei iš nevilties praskalbiu nesiveliančias, tai guzus gaunu biggrin.gif Jei iš vilties kryptingai, tai tik pasitraukia.
Man net ir vieną sluoksną nemaišant suklojus su permuilinu vandeniu tokia nesąmonė yra buvus. Šiaip įpusėjus velt, jei matau, kad nieko nebus su tais atsisluoksniavimais - susiūnu viską ir pabaigiu velt sulopytas. Siūlės arba pasislepia, arba dekoru apsimeta.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 07 24, 09:46)
aš jei iš nevilties praskalbiu nesiveliančias, tai guzus gaunu  biggrin.gif Jei iš vilties kryptingai, tai tik pasitraukia.
Man net ir vieną sluoksną nemaišant suklojus su permuilinu vandeniu tokia nesąmonė yra buvus. Šiaip įpusėjus velt, jei matau, kad nieko nebus su tais atsisluoksniavimais - susiūnu viską ir pabaigiu velt sulopytas. Siūlės arba pasislepia, arba dekoru apsimeta.

cia tai gera ideja susiuti, as galvojau kad gal velimo adatos butu padeje, bet neturejau, tai dar viena sluoksni "skaidru" voratinklini dejau, bet nedaug padejo.
OK Juperi, nuraminai biggrin.gif sakysim, kad karsinys blogas rolleyes.gif nu bet nervu tokie dalykai atima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 07 24, 17:28)
cia tai gera ideja susiuti, as galvojau kad gal velimo adatos butu padeje, bet neturejau, tai dar viena sluoksni "skaidru" voratinklini dejau, bet nedaug padejo.
OK Juperi, nuraminai biggrin.gif sakysim, kad karsinys blogas rolleyes.gif nu bet nervu tokie dalykai atima doh.gif

na , nervu itin daug kainuoja, kai tai uzsakytas darbas-tada gaila ne tik vilnos, bet ir laiko sanaudu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 07 24, 11:04)
na , nervu itin daug kainuoja, kai tai uzsakytas darbas-tada gaila ne tik vilnos, bet ir laiko sanaudu sad.gif

tada nusisauciau doh.gif zodziu, kadangi as mozohiste rolleyes.gif tai vel turejau pabandyti rolleyes.gif zodziu raganele buvai teisi-per daug muilo. neisejo apkaltinti vilnos rolleyes.gif ziuriu, kad sukuriau tradicija-padarau 44 dydi vietoj 40 ar 39, paskui jau koki reikia biggrin.gif doh.gif nu nors kazkas i slepetes panausaus isejo biggrin.gif
user posted image zinau zinau krastai baisus, vis zirkliu nenusiperku rolleyes.gif
Atsakyti
nu ziit jei pati matai, kad kraštais baisūs, kas trukdo juos iškirpti žmoniškai , ir apvelti... patį batą paformuoti rolleyes.gif
Čai tikrai dar nėra nuveltos tapkės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 07 26, 06:17)
nu ziit jei pati matai, kad kraštais baisūs, kas trukdo juos iškirpti žmoniškai , ir apvelti... patį batą paformuoti  rolleyes.gif
Čai tikrai dar nėra nuveltos tapkės smile.gif

nu ir sugedinai blush2.gif biggrin.gif eisiu apkirpti, tik bijau, kad belygindama taip iskirpsiu, kad tik skyle liks lotuliukas.gif o kodel sakai, kad nedaveltos g.gif jos labai stangrios gavosi g.gif aisku velimui nera ribu, bet as iki reikiamo dydzio daejau, kas man labai svarbu siuo atveju biggrin.gif o gal, kad tai karsinys, tai pukuotos atrodo? bendrai sitos fermos net sluoksna labiau i karsini panasi, grubi labai. as pirmas tapkes is minksto ir svenaus merino dariau, kuri etsy pirkau, tai skirtumas tikrai didelis.nu bet kaina priimtina ir kol as daugiau gadinu, nei ka gero darau.... biggrin.gif oh srauni upe tu mane dabar uzvedei, reiks pabandyti dar viena pora (situ liesti negaliu schmoll.gif ) sutrinti iki mirties biggrin.gif kad isitikinti ka reiskia iki galo suveltos tapkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 07 26, 16:16)
nu ir sugedinai blush2.gif  biggrin.gif eisiu apkirpti, tik bijau, kad belygindama taip iskirpsiu, kad tik skyle liks lotuliukas.gif o kodel sakai, kad nedaveltos g.gif jos labai stangrios gavosi g.gif aisku velimui nera ribu, bet as iki reikiamo dydzio daejau, kas man labai svarbu siuo atveju biggrin.gif o gal, kad tai karsinys, tai pukuotos atrodo? bendrai sitos fermos net sluoksna labiau i karsini panasi, grubi labai. as pirmas tapkes is minksto ir svenaus merino dariau, kuri etsy pirkau, tai skirtumas tikrai didelis.nu bet kaina priimtina ir kol as daugiau gadinu, nei ka gero darau.... biggrin.gif  oh srauni upe tu mane dabar uzvedei, reiks pabandyti dar viena pora (situ liesti negaliu schmoll.gif ) sutrinti iki mirties biggrin.gif kad isitikinti ka reiskia iki galo suveltos tapkes  lotuliukas.gif

na jos yra "bilekokios" formos smile.gif o tas dalykas rankom pataisomas. Vienur patrini, kitur. Žiūrėk forma ir pagražėja... Kraštelis rankom apveliamas smile.gif

swluoksna negali būti panaši į karšinį biggrin.gif nes sluoksna yra sušukuota vilna, nesvarbu kokio storio plaukas.
O kodėl šitų liest negali?
Dovanisi ar parduosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 28 liepos 2012 - 13:09
Ne kartą girdėjus: negaliu daugiau velti, nes jau susitraukė iki reikiamo dydžio doh.gif, o aiškiai matosi, kad jas dar velt ir velt.
Reikėtų vienas pasiimt ir velt iki negalėjimo , koks jau tas dydis gausis, toks gausis, bet kitoms bus aiškiau kokį šabloną imt, kad ir suvėlimas tvirtas, ir dydis gautųsi planuotas.

Kartais pasitaiko, kad niekaip nesusitraukia iki reikiamo dydžio(skalbenke niekad nesinaudojau, gal pamačytų biggrin.gif ).

p.s. vėl gi, tas "negalėjimas" kiekvienai kitoks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 28 liepos 2012 - 13:49
Šiaip tai teisybę merginos sako, jei nori tikrai suveltų šlepečių ir jos dar purios bet reikiamo dydžio - reikia didint šabloną ir velt iš naujo, o tas nedaveltas, traukt iki susivels. Tokiu būdu atidirbi šablonų dydžius - sužinai kokio storio suklojimas su kokia vilna kiek trauksis, tada gali nuspėt šablono dydį.
Dėl kraštų, na jei niekaip neužsivelia ir nebegali daugiau kirpt - arba susitaikai, arba apneri ar pan. smile.gif

Man kablys dažyt, bet vilnos pati nene, gaila kaitint, tik viskąką vėliau įveliu kvarbavoju kuom tik pasiekiu biggrin.gif kolkas gražiausiai išgavau šilką juodaisiais serbentais nudažius.
Atsakyti
Aš pastebėjau, kad viendienių žiedai gerai rankas dažo biggrin.gif , bet dažymui neturiu kablio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 07 28, 07:08)
na jos yra "bilekokios" formos smile.gif o tas dalykas rankom pataisomas. Vienur patrini, kitur. Žiūrėk forma ir pagražėja...  Kraštelis rankom apveliamas smile.gif

swluoksna negali būti panaši į karšinį  biggrin.gif nes sluoksna yra sušukuota vilna, nesvarbu kokio storio plaukas.
O kodėl šitų liest negali?
Dovanisi ar parduosi?

oi kokie pardavimai rolleyes.gif man draugei reikia dovanai, o tai ji auskaru nenesioja, taigi ta mano kuribinga puse atkrenta biggrin.gif tai kazko reikalingo reikia, bet norisi "savo" biggrin.gif o forma, gal tokia belekokia atrodo, kad as ten poperiniu ranksluosciu prikisus buvau lotuliukas.gif nes pas mus dregme 80% buvo, tai visai nedziuvo rolleyes.gif
o sluoksa, nu ji baisiai siurksti, tikriausiai kokiu 35 micronu biggrin.gif todel ir sakau, kad i karsini panasi, siaip ji susukuota.
su velimu iki galo, tai as suprantu, tik , kad taip isejo, kad beveik kiekvienos tapkes gavosi is vilnos is skirtingu vietu pirktos -viena labiau tvarkinga, kita-maziau, o kai darai pora kartu i metus, tai taip ir gaunasi biggrin.gif as sau dariau is sluoksnos pirmas, tryniau tikrai iki mirties biggrin.gif gavosi kaip tik (39 dydis), o paskui draugei dariau is karsinio su tuo paciu sablonu, tryniau - ne iki mirties (iki reikiamo dydzio) biggrin.gif gavosi stangrios, bet minkstos, bet ... 38 dydis biggrin.gif zodziu, kol silta ir galiu kieme turkstis, reiks draugiu koju ismieros pasiklausineti, tai paskui turesiu, ka gimtadieniams dovanoti ir tuo paciu metu suprasiu, kaip ta vilna reaguoja i mano "iki mirties" trynima biggrin.gif
Atsakyti