Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

o man irgi "padeda" tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Pameistriukai yra gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 06 20, 14:02)
Pameistriukai yra gėris  wub.gif

sveikutes, gal raganele galetumet patarti kiek cm. pedute galetu buti mergaites 2008.01 gymimo. jusu ziuriu puse metu viresne.matau barbuskos 2008 berniukas,bet berniuku gali buti didesne kojite.
Atsakyti
user posted image

Jau čia koks grožis bigsmile.gif

Raganėla, labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 16 liepos 2012 - 10:06
Oi Ronet, kokią nenaują foto aptikai biggrin.gif ačiū užpagyras.
Karosimi, sorry, nepaskaičiau laiku 4u.gif

Kaiptingisi velti tapkes vasarą... Geriau kokie lengvumai šilkiniai rolleyes.gif
Atsakyti
Raganėle, senoka foto, bet labai gražūs darbeliai smile.gif Po Naujų metų vis nerasdavau laiko vėlimams ir vėlimo maratonas šiek tiek buvo jau išsėmęs. Ai, ką ir besakyt nebuvo įkvėpimo, bet jaučiu, kad jau pradeda sugryžti smile.gif jau norisi vilnelę paglostyti. Bręsta tas jausmas viduj, oi bręsta biggrin.gif
O Jūs šaunuolės vėlėjėlės, užeinu retkarčiais pasižvalgyti į Jūsų grožius bigsmile.gif
Atsakyti
Cia jusu darbai visi tokie grazus, kad negaliu atsiziuret
Atsakyti
cry.gif doh.gif ateinu su prasymu/klausimu rolleyes.gif dariau tapkes (neaptarinesim kokios jos grazios lotuliukas.gif ), nu blyn visi sluoksniai atsisluoksniavo. Visiskai atlipo sluoksna nuo karsinio (baltas/melynas) is pradziu norejau dvisluoksnes daryti, bet uzmirsau antra idekliuka, nu saku bus be sluoksniu rolleyes.gif o paskui ir karsinys nuo karsinio atsilupo doh.gif gavosi , kaip sluoksniuotas pyragas doh.gif paskutines neblogai isejo, pagalvojau padarysiu draugei dovana doh.gif "xotelos, kak luche, a vyshlo , kak vsegda" rolleyes.gif lotuliukas.gif taigi , kausimas profem, kur as suknisau procesa g.gif biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 07 23, 23:06)
cry.gif  doh.gif ateinu su prasymu/klausimu rolleyes.gif dariau tapkes (neaptarinesim kokios jos grazios lotuliukas.gif ), nu blyn visi sluoksniai atsisluoksniavo. Visiskai atlipo sluoksna nuo karsinio (baltas/melynas) is pradziu norejau dvisluoksnes daryti, bet uzmirsau antra idekliuka, nu saku bus be sluoksniu rolleyes.gif o paskui ir karsinys nuo karsinio atsilupo doh.gif gavosi , kaip sluoksniuotas pyragas doh.gif paskutines neblogai isejo, pagalvojau padarysiu draugei dovana doh.gif "xotelos, kak luche, a vyshlo , kak vsegda" rolleyes.gif  lotuliukas.gif  taigi , kausimas profem, kur as suknisau procesa g.gif  biggrin.gif
user posted image    user posted image

prisipazink lotuliukas.gif buvai ikisus i skalbianke? mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodėl į skalbenkę?
Aš irgi taip moku prisidirbt - arba muilo padauginu, arba labai skirtinga vilna kiekvieno sluoksnio,arba tiesiog mėnulisne tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 07 24, 02:37)
prisipazink lotuliukas.gif  buvai ikisus i skalbianke? mirksiukas.gif

blush2.gif buvau biggrin.gif nu bet tai jau po trinimu, nes maciau, kad baisiiai dideles gavosi, galvojau, kad susitrauks rolleyes.gif nors man atrodo fotke yra pries skalbima g.gif bet po musimo su plaktuku biggrin.gif
vat as is galvoju, kad muilo padauginau g.gif taip gali buti g.gif nes vilna is tos pacios vietos pirkta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 24 liepos 2012 - 14:17
QUOTE(ziit @ 2012 07 24, 14:12)
blush2.gif buvau biggrin.gif  nu bet tai jau po trinimu, nes maciau, kad baisiiai dideles gavosi, galvojau, kad susitrauks rolleyes.gif  nors man atrodo fotke yra pries skalbima g.gif bet po musimo su plaktuku biggrin.gif
vat as is galvoju, kad muilo padauginau g.gif taip gali buti g.gif nes vilna is tos pacios vietos pirkta

o kur vilną perki? KArtais būna kad viena spalva ok o kita nesivelia smile.gif
Ar viena prie kitos nelimpa nors tu ką...
ar prakirpai nedakočiotą... g.gif
Atsakyti