Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

Dar vienos tapcytės ax.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2012 06 07, 07:38)
gražios ir gražios spalvos biggrin.gif O Sakykite, kai apkerpate, jau neapveliate? Aš įsivaizdavau, kad reikia dar pritrinti smile.gif

daroma ir taip ir taip. Man labiau patinka gerai apvelti krašteliai, nes tada tapkės mažiau deformuojasi, geriau laiko. Bet būna vardan dizaino tik apkerpa.
Papildyta:
Beje taip pagalvojau gal kam reikia Bulgariškos to sdažytos sluoksnos ir dažydos pietų amerikos? (turiu tokį maišą nemenką skirtingų spalvų). O bg keletą galvų skirtingų spalvų. Nesusidraugavau aš su šiom vilnom. Tai jei kam reik galiu parduot.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 06 07, 12:34)
Neprofesionali vėlėja aš, gal ne visai tikslai atsakysiu ax.gif bet trinu stipriai, kad nestyrotų nukirpti kraščiukai ir gražiau būtų apgludusios aplink koją.

aišku, tai ir aš taip darau smile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2012 06 08, 10:22)
daroma ir taip ir taip. Man labiau patinka gerai apvelti krašteliai, nes tada tapkės mažiau deformuojasi, geriau laiko. Bet  būna vardan dizaino tik apkerpa.

ačiū, vadinasi darau teisingai 4u.gif
Atsakyti
Stewie, gražios wub.gif
Noriu jūsų patarimo. Prieš metus pirktas lateksas, naudotas, bet indas sandariai uždarytas. Sakykit, ar tinkamas naudot, koks jo galiojimo laikas?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 06 17, 10:20)
Stewie, gražios wub.gif
Noriu jūsų patarimo. Prieš metus pirktas lateksas, naudotas, bet indas sandariai uždarytas. Sakykit, ar tinkamas naudot, koks jo galiojimo laikas?

Bandyk ir tiek, spręsk iš to kokią konsistenciją rasi, jei įprasta, tai ir naudočiau įprastai.

Aš veliu veliu, bet ne tapkes fotkinti norisi:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ach!.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 06 18, 09:36)

Tai kada traukiam į Sibirkos rožyną? biggrin.gif Birželį ne dūsaut reikia, o uostyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 06 18, 09:42)
Tai kada traukiam į Sibirkos rožyną?  biggrin.gif  Birželį ne dūsaut reikia, o uostyt rolleyes.gif

Kai paprašysiu karietos kad ateleportuotų iki tavęs smile.gif Man tos rožės akyse dieną naktį stovi smile.gif))
Atsakyti
Raganėle, grožis wub.gif ir ačiukas už atsakymą schmoll.gif
Atsakyti
Mes ir tapkėm kartais užsiimam
user posted image
Atsakyti
Raganiot, iš katelinės į terasą persikėlėt wub.gif Tie mažiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 06 18, 14:13)
Mes ir tapkėm kartais užsiimam

Kiek jaunų pagalbininkų auga thumbup.gif wub.gif
Atsakyti