Sveiki naujoje temutėje.
senoji tema
QUOTE(ziit @ 2012 04 11, 19:39)
raganele as tai po nepasisekusiu bandymu su siulais atsisakau tokiu ideju, cia tik tokioms kaip jums drasioms ikandama
O as pasiverkti noriu. Vakar mano labradoodle nutare issiaiskinti naujo siuntinio sudeti
O as pasiverkti noriu. Vakar mano labradoodle nutare issiaiskinti naujo siuntinio sudeti
o kaip kitaip mes butumem ta geri pamate???
koks grožis naujoj temoj. ačiū, Juperi
Ačiū, Žolia
189 balsai
Raganėle, džinsinės nerealios
189 balsai
Raganėle, džinsinės nerealios
Sveikos
Kiek pastebejau, tai balsuoti leidzia kiekviena diena(bent jau man)
Cia jusu darbai visi tokie grazus, kad negaliu atsiziuret
Uzsakiusi dukrytei batukus is Šelmos, susigundziau ir pati pabandyt tai namie slampinet kelias ir as pasidariusi esu
QUOTE(Molė @ 2012 04 12, 12:55)
189 balsai
Cia jusu darbai visi tokie grazus, kad negaliu atsiziuret
Uzsakiusi dukrytei batukus is Šelmos, susigundziau ir pati pabandyt tai namie slampinet kelias ir as pasidariusi esu
QUOTE(juzste @ 2012 04 12, 14:30)
Kiekvieną Ir ačiū labai visosms, kad balsuojat
Geras Pasirodyk
Kokia faina baraška temą puošia
[quote=Šelma,2012 04 12, 13:26]
Jau 191
Raganėle, džinsinės, superinės . O va aš, šiandien nusipirkau lininį mezginuką ir dabar suku galva, jį reikia privelt, ar visgi jis yra siuvamas prie jau suveltų tapkučių?
Saulyte, simpatiški tapukai
O čia mano, dar vienos
Jau 191
Raganėle, džinsinės, superinės . O va aš, šiandien nusipirkau lininį mezginuką ir dabar suku galva, jį reikia privelt, ar visgi jis yra siuvamas prie jau suveltų tapkučių?
Saulyte, simpatiški tapukai
O čia mano, dar vienos
QUOTE(bulaukiux @ 2012 04 12, 08:36)
ačiū, Juperi
uz ka???? ..... ne man dekot reikia
Kažkada tu, Juperi, buvai įdėjus tą avinuką Kadangi jis man labai patiko, tai išsisaugojau
Irčikės ryškumai gražūs Saulytės subtilumai irgi liuks nu mat, dar velia merginos, o tai sm visai apmirus atrodė
Dėkui kas džinsines pagyrėt, vis svarstau, gal jas pasilikt ir bateliais sau pasiverst vyras pagaliau irgi išsiprašė, tai aš jam programeriškas tupėjimui namie ir bimbinėjimui po kiemą ir terasą. Čia gotlandas, bet karšiniai baltas ir pilkas, žinokit mažiau pūkuojasi, bent kol kas ir traukėsi ne taip beprotiškai kaip sluoksna:
kai namiškiams tai taip ir gaunasi - vidinė balta perlipus per išorinę, ale nieko nekarpiau, nes vėl užvėlinėt tingėjau
Dėkui kas džinsines pagyrėt, vis svarstau, gal jas pasilikt ir bateliais sau pasiverst vyras pagaliau irgi išsiprašė, tai aš jam programeriškas tupėjimui namie ir bimbinėjimui po kiemą ir terasą. Čia gotlandas, bet karšiniai baltas ir pilkas, žinokit mažiau pūkuojasi, bent kol kas ir traukėsi ne taip beprotiškai kaip sluoksna:
kai namiškiams tai taip ir gaunasi - vidinė balta perlipus per išorinę, ale nieko nekarpiau, nes vėl užvėlinėt tingėjau
ircike, raganele gražios tapkės