Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės.

Sveiki naujoje temutėje. 4u.gif
senoji tema

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 04 11, 19:39)
raganele thumbup.gif  thumbup.gif  as tai po nepasisekusiu bandymu su siulais atsisakau tokiu ideju, cia tik tokioms kaip jums drasioms ikandama biggrin.gif
O as pasiverkti noriu. Vakar mano labradoodle nutare issiaiskinti naujo siuntinio sudeti

doh.gif o kaip kitaip mes butumem ta geri pamate??? mirksiukas.gif
Atsakyti
koks grožis naujoj temoj. ačiū, Juperi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Žolia 4u.gif

189 balsai mirksiukas.gif

Raganėle, džinsinės nerealios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Molė @ 2012 04 12, 12:55)
189 balsai mirksiukas.gif

Kiek pastebejau, tai balsuoti leidzia kiekviena diena(bent jau man) smile.gif
Cia jusu darbai visi tokie grazus, kad negaliu atsiziuret wub.gif
Uzsakiusi dukrytei batukus is Šelmos, susigundziau ir pati pabandyt smile.gif tai namie slampinet kelias ir as pasidariusi esu smile.gif
Atsakyti
ax.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(juzste @ 2012 04 12, 14:30)

Kiek pastebejau, tai balsuoti leidzia kiekviena diena(bent jau man) smile.gif

Uzsakiusi dukrytei batukus is Šelmos, susigundziau ir pati pabandyt smile.gif tai namie slampinet kelias ir as pasidariusi esu

Kiekvieną drinks_cheers.gif Ir ačiū labai visosms, kad balsuojat wub.gif wub.gif wub.gif

Geras bigsmile.gif thumbup.gif Pasirodyk bigsmile.gif

Kokia faina baraška temą puošia thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Šelma,2012 04 12, 13:26]
Kiekvieną drinks_cheers.gif Ir ačiū labai visosms, kad balsuojat wub.gif wub.gif wub.gif

Jau 191 4u.gif

Raganėle, džinsinės, superinės thumbup.gif . O va aš, šiandien nusipirkau lininį mezginuką ir dabar suku galva, jį reikia privelt, ar visgi jis yra siuvamas prie jau suveltų tapkučių?

Saulyte, simpatiški tapukai wub.gif

O čia mano, dar vienos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 04 12, 08:36)
ačiū, Juperi 4u.gif

uz ka???? g.gif ..... lotuliukas.gif ne man dekot reikia
Atsakyti
Kažkada tu, Juperi, buvai įdėjus tą avinuką biggrin.gif Kadangi jis man labai patiko, tai išsisaugojau ax.gif
Atsakyti
Irčikės ryškumai gražūs smile.gif Saulytės subtilumai irgi liuks smile.gif nu mat, dar velia merginos, o tai sm visai apmirus atrodė biggrin.gif

Dėkui kas džinsines pagyrėt, vis svarstau, gal jas pasilikt ir bateliais sau pasiverst biggrin.gif vyras pagaliau irgi išsiprašė, tai aš jam programeriškas tupėjimui namie ir bimbinėjimui po kiemą ir terasą. Čia gotlandas, bet karšiniai baltas ir pilkas, žinokit mažiau pūkuojasi, bent kol kas ir traukėsi ne taip beprotiškai kaip sluoksna:
user posted image

kai namiškiams tai taip ir gaunasi - vidinė balta perlipus per išorinę, ale nieko nekarpiau, nes vėl užvėlinėt tingėjau biggrin.gif
Atsakyti
ircike, raganele gražios tapkės wub.gif
Atsakyti