QUOTE(Hennessy @ 2012 05 15, 09:55)
Tiesa, atkreipkite dėmesį, kad Grundtal reilingas yra iš nerudijančio plieno, o Bygel - tiesiog plieninis, tai gal į vonią geriau brangesnis Grundtal
Va va, vizualiai man jie daugmaž panašūs, bet nesinori būti taupiai ir sumokėti dukart
Atrodo ne karvę perku, bet taip sunku išsirinkti
Nuo Asker reilingo mane atgrąso tai, kad ten šiaip bile kokio kabliuko neužkabinsi, tik Asker, ir šiaip jis toks "nelankstus", bet pagooglinus realių nuotraukų, ant jo sukabinti indeliai taip dailiai atrodo
O Grundtal gražus, bet brangesnis ir kiek mažiau dera prie indelių... Gerai, kad yra kam pasibėdavoti, nes vyras, išgirdęs, kad aš kažkokio "drato" neišsirenku, nesuprastų reikalo gylio ir esmės
Papildyta:
QUOTE(bondis @ 2012 05 15, 10:18)
manau sezono metu nuo lietaus reiks tik pagalveles slepti (jei tokias desi). o ne sezono metu - gerai butu po stogu vieteles rast. o vasarai reiktu impregnantu praeiti. buna specialus tokiems baldams. jie padeda dregme atstumti ir nuo uv apsaugo (nzn, gal ne visi turi tokia apsauga). suomijoj maciau tokius ir ziemot lauke palieka, bet ten klimatas gal "sausesnis", maziau tu lietu. bet aisku, atitinkamai ir tarnaus...
Mano kaimynai badus per žiemą ant lauko po skėčiu palikę buvo (metaliniai rėmai apvyti plastykinėm "vytelėm"), tai nieko jiems nenutiko. Gal ne tokios ryškios spalvos kaip pernai, bet ištvėrė... Su mediniais ko gero kitaip, juos pasaugot reiktų, bent kokia plėvele užkloti, nes tėvų pavėsinės baldų lakas per porą žiemų visai nubyrėjo, bet perlakavai ir vėl gerai