QUOTE(~Beauty~ @ 2012 05 12, 20:18)
Ačiū
Pasižiūrėjau - išties tos Mammut mielos, tik imčiau ne rožinę, o žalią
Man kažkaip susišvietė, kad ant staliuko daug rožinės spalvos pripeckiota, todėl ir pasiūliau baltas taburetes/rožinę kėdutę, bet pažiūrėjau dar kartą nuotrauką, tai daug ten įvairių spalvų, tikrai galima ir žalią, ir dar kokią kitą spalvą derinti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 05 12, 20:34)
Taigi pirksiu žalią kėdutę ir žalią padėkliuką (kažkur mačiau, ieškosius), nes ir valgoma bus ant šio Lack staliuko, o šilto/karšto, matyt, nerekomenduojama dėti be padėkliuko
Mes turime
FABLER padėkliuką, jis realybėje žalesnis, negu nuotraukoje
Na toks vaikiškas, visai smagus, tik kad nekvadratinis
QUOTE(xde @ 2012 05 12, 23:02)
Dar pagal jūsų rekomendacijas ėmiau Boris kilimėlį už 1,5 zl,vaikiškus 6 spalvotus dubenėlius,2 baltus karniziukus į sodą po 3,99zl ir 2 maišelių susidėjimui.
Borris kilimėlio ir aš dar vieno laukiu
O kas per karniziukai, būsiu praleidusi
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 05 12, 23:06)
Ir aš gundausi
Kalas dubenėliais - ale per daug man 6 vnt, tiek nereikia
tada dar reiktų ir stiklinaičių bei lėkštučių
Beje, kaip plastmasė ši?
Turiu dubenėlius, dabar laukiu lėkštučių tos pačios serijos. Man tai patinka labai. Buvo čia diskusija, jog iš plastmasinių blogai valgyti, na, bet mums kol kas labai pasiteisino - lengva išplauti, galima mėtyti (šiuo metu aktualu
) ir šiaip smagūs. Man juose patogu normuoti porciją
Du vnt palikau pas tėvus, kad nereikėtų vežti savų, kai pas juos važiuojame, tai dabar turime keturis, bet nepasakyčiau, kad labai jau per daug mums
Į indaplovę nededu (manau, kad greičiau susidėvės tada), plaunu rankomis, bet į mikrobangę dedu (kokią sriubytę pašildau ar pan.), jokių deformacijų, kvapo ar pan. nepastebėjau. Trupučiuką pasibraižė nuo metalinių įrankių (mažoji dar mėgsta ir padaužyti su šaukštu
), na bet nesmarkiai, kažkaip vaizdo negadina, o už tokią kainą ir nesitikiu, jog bus amžini