Pas mus virtuveje vienas vokiskas, kitas mano gamybos, koridoriuje mano gamybos, o visa kita lemputes nes mano vizija ir vizija atitinkantys daiktai kazkaip nesusitinka kainos dydyje
QUOTE(Louhi @ 2012 05 06, 12:16)
Surizikuosiu pasirodyti nepopliari, bet jau IKEA PS 2012 serija Suprantu nestandartinius baldu sprendimus, toleruoju crazy stiliu, bet ne uz tokia kaina ir ne masinei gamybai:
Kai visi daiktai vienoje vietoje, tai tikrai vaivorykste, bet jei pavieniai, tai gal gali suteikti grazius akcentus namuose. Man labai patinka ta komoda is stalciu, bet nebutu prie ko ja derinti.
O melynos uzuolaidos su peledom ir patalyne atrodo labai nekaip
QUOTE(pašnekutė @ 2012 05 08, 16:20)
Pasirodo, ne aš viena tokia
Nes jau gal 5 metai, kai nerandu, ko noriu
Vyras juokiasi, kad dar tokio nesukūrė, koks man tiktų...
Ir nesukurs per artimiausius 500 metų
Ko gero...
Nes jau gal 5 metai, kai nerandu, ko noriu
Vyras juokiasi, kad dar tokio nesukūrė, koks man tiktų...
Ir nesukurs per artimiausius 500 metų
Ko gero...
QUOTE(AnAngel @ 2012 05 08, 18:38)
Pritariu 100 %
Mano vienas Ikejinis, kiti is Belgijos parsiusti, o svetainei savo gamybos vis dar kaba... Cia is serijos nera nieko ilgaamziskesnio uz laikina...
Mano vienas Ikejinis, kiti is Belgijos parsiusti, o svetainei savo gamybos vis dar kaba... Cia is serijos nera nieko ilgaamziskesnio uz laikina...
o pas mus jau 2 metai kabo tik lemputes,siaip dairausi is ikejos kanors uzsisakyti, bet sunku man itikti o gal galit pasakyti kuris katalogas yra viso asortimento, nes kazkaip as kiek ziuriu man vis mazai prekyciu randa
QUOTE(meile_G @ 2012 05 09, 11:37)
Kai visi daiktai vienoje vietoje, tai tikrai vaivorykste, bet jei pavieniai, tai gal gali suteikti grazius akcentus namuose. Man labai patinka ta komoda is stalciu, bet nebutu prie ko ja derinti.
Įdomu būtų padiskutuot man pvz. patys IKEA daiktai labai patinka, super tačiau jų gyvenamųjų patalpų, t.y. kambarių dizainas - . Kad ir katalogą pavarčius, kartais pasibaisėju - apkrauta, sukišta, išdėliota, primena tiesiog sandėlį... Nesakau, kad viskas, bet dauguma nenorėčiau taip apsikrovus gyvent
QUOTE(goodly @ 2012 05 09, 16:23)
Įdomu būtų padiskutuot man pvz. patys IKEA daiktai labai patinka, super tačiau jų gyvenamųjų patalpų, t.y. kambarių dizainas - . Kad ir katalogą pavarčius, kartais pasibaisėju - apkrauta, sukišta, išdėliota, primena tiesiog sandėlį... Nesakau, kad viskas, bet dauguma nenorėčiau taip apsikrovus gyvent
pritariu, kaikur tikrai pergrusta viskas.
beja patyrusios ikea gerbejos, gal kada susidurete su siuo komplektuku, as kaip suprantu cia blizgus stalo pavirsius ir plastikines kedes, nelabai gaudausi PL
Sveikos.
Ar pamenat, klausiau apie Solvinden saules energijos sviestuvus?
Surizikavau ir uzsisakiau.
Plastmase kokybiska, viduje 3 nedideles Led lempeles.Ijungiau tik siandien popiet, bet vakare puikiausiai sviecia.Man jos labai grazios ir jaukios, silta sviesa.Tokie "guzikiukai". Tikiuosi ir tarnaus gerai.
Realios foto:
Taip pat uzsisakiau Kvarvnik dezutes, labai fainutes.Bet ir kaina nemaza.
Petrovna- Aciu tau
Plastmase kokybiska, viduje 3 nedideles Led lempeles.Ijungiau tik siandien popiet, bet vakare puikiausiai sviecia.Man jos labai grazios ir jaukios, silta sviesa.Tokie "guzikiukai". Tikiuosi ir tarnaus gerai.
Realios foto:
Taip pat uzsisakiau Kvarvnik dezutes, labai fainutes.Bet ir kaina nemaza.
Petrovna- Aciu tau
QUOTE(dzemute @ 2012 05 09, 14:40)
o pas mus jau 2 metai kabo tik lemputes,siaip dairausi is ikejos kanors uzsisakyti, bet sunku man itikti o gal galit pasakyti kuris katalogas yra viso asortimento, nes kazkaip as kiek ziuriu man vis mazai prekyciu randa
Kaip nebūtų keista, man Lietuvoje praktiškai nieko iš šviestuvų nepatinka, o va iš Ikėjos jau vieną modelį turiu, ir dar į dviejus vis pažiūriu, gundausi pirkti. Sakyčiau, neblogai
Dėl katalogų - kad viskas yra čia; jeigu pagal paieškos užklausas mažai prekių išmeta, tada tiesiog eikite į reikiamą kategoriją ir žiūrėkite, ką siūlo
QUOTE(Caca* @ 2012 05 09, 22:59)
Nu kaaaaaaaip ir man dabar jų reikia
Ne į temą: o kokia pas jus terasa, iš kokios medienos, ar lygiu paviršiumi (neįžiūriu ten nuotraukoje )? Ar neslidu po lietaus? Labai aktualu dabar
QUOTE(dzemute @ 2012 05 09, 15:28)
(...)
beja patyrusios ikea gerbejos, gal kada susidurete su siuo komplektuku, as kaip suprantu cia blizgus stalo pavirsius ir plastikines kedes, nelabai gaudausi PL
Turim šį stalą, tai jis nėra blizgus, o sakyčiau gana matinis, bet pirštų atspaudai matosi,nors nėra, kad labai stipriai. Man patinka, pirkčiau dar, ypač kaip kaina buvo sumažinta (-20PLN) Mes kitas kėdes pritaikėm (GILBERT). Pradžioje kėdes įsigijom, o po to stalą, net nematę derinom ir sakyčiau visai pavyko. Va rezutatas:
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2012 05 09, 21:59)
Sveikos.
Caca*, laaaaaabai gražuuuu!!! Taip skoningai ir paprastai Spėju "gyvai" atrodo dar gražiau nei nuotraukose?
Super lempos - Caca
Luohi - graziai suderinti baldai
Vyras vakar surinko rasomaji stala. Super- nera didelis, tikrai paprastas. Tik keistai, kur spinteleje lentynos - nera kartonines nugareles. Bet pristumem prie sienos, o paskui kazka sugalvosiu.
Luohi - graziai suderinti baldai
Vyras vakar surinko rasomaji stala. Super- nera didelis, tikrai paprastas. Tik keistai, kur spinteleje lentynos - nera kartonines nugareles. Bet pristumem prie sienos, o paskui kazka sugalvosiu.
QUOTE(Hennessy @ 2012 05 09, 22:54)
Nu kaaaaaaaip ir man dabar jų reikia
Ne į temą: o kokia pas jus terasa, iš kokios medienos, ar lygiu paviršiumi (neįžiūriu ten nuotraukoje )? Ar neslidu po lietaus? Labai aktualu dabar
Ir man reikejo.
Parasysiu az, nes labai jau ne i tema.
QUOTE(Louhi @ 2012 05 10, 06:49)
Caca*, laaaaaabai gražuuuu!!! Taip skoningai ir paprastai Spėju "gyvai" atrodo dar gražiau nei nuotraukose?
Dekui. Gyvai vakare atrodo graziau.Diena ju balta spalva mano akiai kiek per ryski(sviestuvu gaubtuku), bet , manau, kad su laiku jie kiek papilkes, gi bus padeti ant zemes.
Beje, instrukcijoje raso, kad nusedus elementui(kazkur po 2m), ji reikia pakeisti ikraunamu AA tipo 1200mA.Tokiu elementu didesniuose PC lengvai rasiu.
QUOTE(Louhi @ 2012 05 10, 07:49)
Turim šį stalą, tai jis nėra blizgus, o sakyčiau gana matinis, bet pirštų atspaudai matosi,nors nėra, kad labai stipriai. Man patinka, pirkčiau dar, ypač kaip kaina buvo sumažinta (-20PLN) Mes kitas kėdes pritaikėm (GILBERT). Pradžioje kėdes įsigijom, o po to stalą, net nematę derinom ir sakyčiau visai pavyko. Va rezutatas:
Aciu labai uz info, stalas tikrai grazus, tik as baldu ieskau is blizgios plokstes nes pas mus visi tokie, idomu ikea yra tokiu stalu, nes kazkaip kiek ziurejau nelabai raso