tiesa, o kokio dydzio kambarys mastau ar uztektu sviesos dideliam kambariui sorry, kad uzverciau klausimais
man lomkes as tiek visko suplanavusi pirkti, o dabar negalim, nes taupom namo fasaui, dar masina nauja perka tai pinigeliai suskirstyti, o as vis bandau, kaip cia gal koki roleta, ar lempa bent nusipirkus..nes kai susidedu i krepsi reikiamus daiktus iseina 4 zenkles sumos
QUOTE(Alchemie @ 2012 05 02, 08:27)
man lomkes as tiek visko suplanavusi pirkti, o dabar negalim, nes taupom namo fasaui, dar masina nauja perka tai pinigeliai suskirstyti, o as vis bandau, kaip cia gal koki roleta, ar lempa bent nusipirkus..nes kai susidedu i krepsi reikiamus daiktus iseina 4 zenkles sumos
Labai pažįstama situacija...
QUOTE(AnAngel @ 2012 05 02, 02:12)
Aciu aciu visoms
Gerai kambari apsviecia, tikrai nenoreciau riskiau, nei yra dabar
Gerai kambari apsviecia, tikrai nenoreciau riskiau, nei yra dabar
O koia jo kaina?
mergaiciukai,reik pagalbos,gal kas jau turit,ir ka blogo/gero galit pasakyti apie sia lova reikia i nuomojama buta,bet ten jau stovi balinto azuolo/berzo spinta,tai bandau derinti...
gal dar galetumete patarti koki ciuzini rinktis,kad butu ekonomines klases,neprastas ir nebrangus aciukai
o sita sofkute kaip?ar miegama pasidaro
gal dar galetumete patarti koki ciuzini rinktis,kad butu ekonomines klases,neprastas ir nebrangus aciukai
o sita sofkute kaip?ar miegama pasidaro
QUOTE(petrovna @ 2012 05 02, 09:38)
mergaiciukai,reik pagalbos,gal kas jau turit,ir ka blogo/gero galit pasakyti apie sia lova. reikia i nuomojama buta,bet ten jau stovi balinto azuolo/berzo spinta,tai bandau derinti...
Nežinau kokie jūsų reikalavimai lovai, tačiau mes turim šią MALM lovą tik baltą, tai mums ji patinka Aišku, ne medžio masyvas, o plokštė, bet viskas jai ok. Prieš pirkdama ir aš klausinėjau merginų, tai buvo paminėta, kad apsidaužo kojos į tuos kraštus, bet jau gal pusmetį kaip turim lovą, o aš nei karto net netrinktelėjau į kraštą, nors turiu "talentą" visur užkliūti ir apsidaužyti tai koją tai ranką
QUOTE(Louhi @ 2012 05 02, 10:18)
Nežinau kokie jūsų reikalavimai lovai, tačiau mes turim šią MALM lovą tik baltą, tai mums ji patinka Aišku, ne medžio masyvas, o plokštė, bet viskas jai ok. Prieš pirkdama ir aš klausinėjau merginų, tai buvo paminėta, kad apsidaužo kojos į tuos kraštus, bet jau gal pusmetį kaip turim lovą, o aš nei karto net netrinktelėjau į kraštą, nors turiu "talentą" visur užkliūti ir apsidaužyti tai koją tai ranką
aciu uz nuomone, reikalavimai..,kad kuo pigiau ir neklibetu,butu stabili,nereiktu papildomai varzyti,tvirtinti..visa kita..nesvarbu... o ten per vidury eina koks tvirtinimas ar kas?dvi groteles dedas?kaip tas vidus be ciuzinio atrodo??? reikia apstatyt butuka....tai ir ieskau visokiu variantu....
o sitas staliukas? ar l.pigiai ziurisi?
uzknisiu jus,mergikes,bet ar sitas staliukas is to presuoto popierius,kur maziukai po 19Zl
QUOTE(petrovna @ 2012 05 02, 08:36)
aciu uz nuomone, reikalavimai..,kad kuo pigiau ir neklibetu,butu stabili,nereiktu papildomai varzyti,tvirtinti..visa kita..nesvarbu... o ten per vidury eina koks tvirtinimas ar kas?dvi groteles dedas?kaip tas vidus be ciuzinio atrodo??? reikia apstatyt butuka....tai ir ieskau visokiu variantu....
Nekliba, stabili, nereikia papildomai varžyti, per vidurį eina metalinis skersinis, ant kurio "susieina" dvejos grotelės, vidus be čiužinio atrodo kaip lovos rėmas su metaliniu skersiniu per vidurį. Kai uždedate groteles, atrodo taip pat, tik su grotelėmis
QUOTE(petrovna @ 2012 05 02, 10:36)
uzknisiu jus,mergikes,bet ar sitas staliukas is to presuoto popierius,kur maziukai po 19Zl
Taip, is tos pacios medziagos.si staliuka(butent tamsu) turim bute antri metai, zymesniu nusiskundimu neturiu.
QUOTE(varlyte96 @ 2012 05 02, 11:14)
Nekliba, stabili, nereikia papildomai varžyti, per vidurį eina metalinis skersinis, ant kurio "susieina" dvejos grotelės, vidus be čiužinio atrodo kaip lovos rėmas su metaliniu skersiniu per vidurį. Kai uždedate groteles, atrodo taip pat, tik su grotelėmis
aciu
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2012 05 02, 11:44)
Taip, is tos pacios medziagos.si staliuka(butent tamsu) turim bute antri metai, zymesniu nusiskundimu neturiu.
o tai jo virsus ir tas per viduri irgi is presuoto kartono?tai jus kaip kavos staliuka naudojat?nenusibraize/nenusibruzino/dazai neatsokinejo
QUOTE(suoma @ 2012 05 01, 15:02)
gal kas turit šį vaikų serijos malamut staliuką. Ar nėra jis labai didelis,nes pagal vaikiškų stalų išmatavimus jis didžiausias, skersmuo 85cm. o kitų apie 50cm
Aš tai nepasakyčiau, kad labai jie dideli, bent iš nuotraukų sprendžiant. Buvo viena mamytė kažkada įdėjusi nuotrauką kaip tik su Mammut stalu, man pasirodė pats tas, ypač, jei yra du vaikučiai, arba jei suaugę kartu prisėstų ką nors daryti. Taip pat ir nuo kambario dydžio priklauso, t.y. ar leidžia plotas sutalpinti didesnį staliuką
QUOTE(Alchemie @ 2012 05 02, 09:27)
Kaaaaaaaip aš suprantu
Dabar ne į temą, bet, gal maždaug paskaičiavote, kiek reikia sutaupyti tam namo fasadui? Ar tik dekorą planuojate daryti, ar ir kokį klinkerį klijuoti? Pasidalinkit skaičiukais, jei negaila, nes ir mums reikia, bet taupyti dar nepradėjome
QUOTE(kristilav @ 2012 05 02, 10:35)
O koia jo kaina?
CALYPSO - 129.99 zl. Bet AnAngel patyliom iš Rusijos susiveikė, mat jis ten dabar dvigubai pigiau kainuoja
kažin kaip toks daiktas pieno putai plakti? ar suplaka jis ten ką nors? gal kas turi? nes kaina tai juokinga
http://www.ikea.com/...ducts/30100041/
QUOTE(bad_cat @ 2012 05 02, 13:52)
kažin kaip toks daiktas pieno putai plakti? ar suplaka jis ten ką nors? gal kas turi? nes kaina tai juokinga
žinokit, ir plaka juokingai... Menki pinigai - menkas daiktas... Vaikai vis dar bando žaisti, bet supyksta ir vėl numeta...