QUOTE(meile_G @ 2012 04 26, 16:48)
Labai aciu Esu sukusi ikea baldus, bet visur buna skylutes i kur sukti varztus. Taip paprastai jauciu nepraeis. Ta spintele skirta kabeti, tai turbut netures tu skyluciu. Bet sitai galima isspresti. Tik va niekur nerandu artikulo be duru ir kainos, ar cia tik parduotuveje galima toki isigyti, ne per vezejus
Ir su stalvirsium yra tik standartiniai 60cm plocio, o man reiktu 40 Tai cia turbut tik pacioj parduotuvej vietoj ispjautu. Idomu, ar vezejai uzsiimtu tuom.
Gal kuri esate pirkusi virtuve, kaip ten su stalvirsiais, reikia patiem is standartiniu issipjauti ar galima uzsisakyti savo cm? Beda ta, kad galvoju apie suola 120 cm ilgio (tai uztektu 2 spinteliu) ir 40 cm plocio. Tai jei patiems pjauti stalvirsi, tektu isilgai, graziai nesigautu...
Nezinau, gal reiks pamirsti sia ideja del virtuvinio suolo.
Papildyta:
Ne vieno... Bodum firmos daug dailesni ir praktiskesni
Ir su stalvirsium yra tik standartiniai 60cm plocio, o man reiktu 40 Tai cia turbut tik pacioj parduotuvej vietoj ispjautu. Idomu, ar vezejai uzsiimtu tuom.
Gal kuri esate pirkusi virtuve, kaip ten su stalvirsiais, reikia patiem is standartiniu issipjauti ar galima uzsisakyti savo cm? Beda ta, kad galvoju apie suola 120 cm ilgio (tai uztektu 2 spinteliu) ir 40 cm plocio. Tai jei patiems pjauti stalvirsi, tektu isilgai, graziai nesigautu...
Nezinau, gal reiks pamirsti sia ideja del virtuvinio suolo.
Papildyta:
Ne vieno... Bodum firmos daug dailesni ir praktiskesni
Bodum, IKEA ...? nerandu