Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 10

QUOTE(naca @ 2013 10 18, 05:31)
O kodel stengiesi reciau plauti? Siaip jau plovimas teigiamai veikia. As plaunu kasdien tuo sampunu. bet ir be jo kasdien plaunant man geriau, negu reciau.

Apskritai dėl plaukų plaunu rečiau. Pas mane plaukai iki šiknos, stori, tai jeigu plaunu galvą juos susitvarkyti(išsiplaut ir išsidžiovinti) užtrunka apie valandą laiko. Kuo dažniau plauni- tuo dažniau reikia. Pradedi riebaluotis kiekvieną dieną. O aš to tikrai nenoriu. smile.gif.
Atsakyti
Kaip tas sampunas su degutu vadinasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 23, 10:47)
Kaip tas sampunas su degutu vadinasi? 4u.gif

http://evaistine.cam...0mln1?tpl=print Va šitą aš naudoju. Ir mano tėtis. Papigutis, bet labai labai geras mums, abiems. Bet išsiplovusi su šituo aš dar dedu plaukų kaukę, nes plaukai šiurkštūs būna, tiesiog jos netepu ant galvos odos, ir kvapas nepersimuša. Anksčiau plaudavau su T-gel, bet jo kaina tris ar keturis kartus didesnė, o poveikio skirtumo nepastebėjau smile.gif.
Atsakyti
Aciu, reiks pameginti.
Taip pat T gel naudoju, greitai susinaudoja, brangoka. Nors esu bandziusi kitu degutiniu sampunu, bet neveike kaip neutrogenos total. Sio nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 10 23, 12:19)
Aciu, reiks pameginti.
Taip pat T gel naudoju, greitai susinaudoja, brangoka.  Nors esu bandziusi kitu degutiniu sampunu, bet neveike kaip  neutrogenos total. Sio nebandziau.

Pamėgink, aš jokio skirtumo nepajutau. smile.gif.
Atsakyti
kaip tik baigiasi mano sampunas, butinai nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
Aciu,reiks nupirkt,cia vyrui 4u.gif Susirgo budamas 19m.,nuo didelio ir uzsitesusio streso.. Kazi igimta buvo ar issaukta daugiau(giminej nezinom atvejo) g.gif
Turim tris vaikucius,tai visko gali buti,kad persiduos..Ypac merginoms nesinoretu...Bet su paaugle jau snekam po truputi.
Jei igimta,tai neisvengiama.. kazkaip ziurim,kad stabili nervu sistema butu..kad neissauktu ligos arba jei susirgs-sugebetu priimti normaliai..susitaikyti ir gydytis.

naca-sunui nesiulyciau meluoti draugams,aplinkiniams.. Gali jam paciam nenorom susidaryti nuomone,kad ta liga kokia tais gedinga ir pan.. unsure.gif Vaikui susirgus kalbeciau daug ir placiai apie ja.. Rastumem turbut kiekvienoje seimoje po sergantiji.. Kaimynysteje,darzelyje,mokykloje,darbe..Pasauline minejimo diena net lyg yra tai ligai g.gif Jei kuris visakeriopai neispruses bijosi-tai buuu user posted image lai bijosi biggrin.gif Cia ne kokia apsileidimo liga,ne niezai ir panasiai,kad slepti ir sielotis del to labai ax.gif
Taip,liga matoma dazniausiai.Bet yra rimtesniu ligu,kur zmones leidziasi viesai insulina,pumpuojasi inchaliatoriais,naudojasi pampersais ir pan.
Vyriskiui paumejo si rudeni.Gal be sezono dar itakojo staigus,ilgametis rukymo metimas g.gif Sirgo persalimu,nevalge kelias dienas,paskui uzvalge kelionej kebaba cool.gif Skrandis,virskinimas sustreikavo stipriai.. Baigia greit komandiruotes ir imsimes rimtesnes prieziuros,gydymo smile.gif
Atsakyti
Labas visoms. Sergu jau daug metu. Man atrodo, kad sia liga vis daugiau zmoniu serga g.gif Ar zinote, kad negalima nieko valgyti raudonos spalvos? Tuo isitikinau ant savo kailio verysad.gif Kai tik liepos menuo, taip ir prasideda! Birzelis-braskes, liepa-pomidorai ir t.t. Siu produktu visai negalima sergant pso. O kiek dar ju-raudonu yra! doh.gif Man tikrai labai blogina situacija. Neziurint, schmoll.gif kad tai vaisiai, uogos verysad.gif Zinau apie tai is mokslu d. odos gydytojos. Taip pat teko skaityti. Viena pazistama atsisake raudonu produktu ir jai mazeja pso. Bandau ir as. Nez kiek atlaikysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(siringa @ 2013 10 26, 17:33)
Labas visoms. Sergu jau daug metu. Man atrodo, kad sia liga vis daugiau zmoniu serga g.gif Ar zinote, kad negalima nieko valgyti raudonos spalvos? Tuo isitikinau ant savo kailio verysad.gif  Kai tik liepos menuo, taip ir prasideda! Birzelis-braskes, liepa-pomidorai ir t.t. Siu produktu visai negalima sergant pso. O kiek dar ju-raudonu yra! doh.gif  Man tikrai labai blogina situacija. Neziurint, schmoll.gif  kad tai vaisiai, uogos verysad.gif Zinau apie tai is mokslu d. odos gydytojos. Taip pat teko skaityti. Viena pazistama atsisake raudonu produktu ir jai mazeja pso. Bandau ir as. Nez kiek atlaikysiu g.gif

Taip, mums negalima valgyti nieko raudono, bordinio ir raudonos atspalvių daržovių. Paprikos, pomidorai, burokėliai ir t.t.
Apie vaisius nieko neturiu ką pasakyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 26, 13:43)
naca-sunui nesiulyciau meluoti draugams,aplinkiniams.. Gali jam paciam nenorom susidaryti nuomone,kad ta liga kokia tais gedinga ir pan..  unsure.gif Vaikui susirgus kalbeciau daug ir placiai apie ja.. Rastumem turbut kiekvienoje seimoje po sergantiji.. Kaimynysteje,darzelyje,mokykloje,darbe..Pasauline minejimo diena net lyg yra tai ligai g.gif Jei kuris visakeriopai neispruses  bijosi-tai buuu

Kadangi pati sergu, ir gimineje yra serganciu, tai patikekit, apie tai daug kalbames, ir jis supranta (tiek, kiek gali suprasti 8metis), kad nera nei kaltas del to, nei blogesnis uz kitus.
Bet amzius ne tas, kad antrokeliai kazka labai suprastu. Tik pabandyk pasakyti lietuviska pavadinima, tai greitai ir kokia nemaloni (net jei ir nepiktybiska!) pravarde prikibs. Ar gi tai melas, jei sakys alergija- juk tai dalis tiesos, o ir pavadinimas visiems toks sventas ax.gif Manau, nebutina kazka sakyti, jei neklausia, ar demonstruotis.

Mano manymu nebutina labai tam ruosti vaiku, jei neserga ( neduok isikalbesit). Juk serga tik tetis (mano vaiku atveju as,sesuo, teta, mano mociute, lyg ir tetis, vyro mama) Uztenka zinoti, kad serga tetis ir tai gali buti paveldima. Mama sako , kad man ta liga issauke pavydas sesei , kuri anksciau susirgo doh.gif Na zinoma, tai tik mitas, bet visi mitai turi tiesos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Chill! @ 2013 10 26, 18:55)
Taip, mums negalima valgyti nieko raudono, bordinio ir raudonos atspalvių daržovių. Paprikos, pomidorai, burokėliai ir t.t.
Apie vaisius nieko neturiu ką pasakyti.  drinks_cheers.gif

Labai daug valgau raudonu uogu sezoniskai, taip pat ziema daug burokeliu, bet niekada nesusiejau su paumejimais. Kaip tik vasara buna geriau (uogu sezonas). Blogiau pavasari, kai darzoviu isvis stygius. Bet siaip man dideles itakos sezonai neturi- labiau ligos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 27 spalio 2013 - 10:24
QUOTE(naca @ 2013 10 27, 09:14)

Labai daug valgau raudonu uogu sezoniskai, taip pat ziema daug burokeliu, bet niekada nesusiejau su paumejimais. Kaip tik vasara buna geriau (uogu sezonas).  Blogiau pavasari, kai darzoviu isvis stygius. Bet siaip man dideles itakos sezonai neturi- labiau ligos.

Tikriausiai ne dėl to, kad sezonas uogų, bet todėl kad tai vasara. Man vasara viskas visiškai dingsta, nes gauni saulutės nori nenori, o ji viską gydo, kaip žinia. Bet uogas raudonas aš labai labai mėgstu, tad irgi kažkaip nepastebėjau paūmėjimų. Tiksliai žinau, kad negalima mums raudonų daržovių daug. Tad net nerizikuoju jų valgyti per daug. smile.gif

Jeigu skaitai angliškai, labai patariu paskaityti šitą. Čia paaiškins kas ir kaip. Nes mes ir kiaušinių negalim valgyti, pamiršau paminėti.
http://www.thepaleom...-psoriasis.html

Nekreipk dėmesio į paleo mitybą, jeigu nedomina, tiesiog perskaityk kas ir kaip su mumis yra, autoimunininkais. smile.gif

Atsakyti
Aciu, Chill.

Kol neturiu tam nusiteikimo ir valios, tai nesinori net skaityti blush2.gif Man ir siaip dabar, palyginus, gerai. O suneliui, tfu tfu tfu, paskutiniu metu labai pagerejo. Nemanau, kad nuo tepalu, bet didziaja dalimi siaip rolleyes.gif .
Atsakyti