Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 10

QUOTE(Duteee2 @ 2012 05 02, 22:00)
o su galvos oda tai ir man problema...2 metus plaukai nekirpti, ziauru i juos ir ziuret, bet kad geda eit su tokia galva i kirpykla, o niekas nepadeda, kokie tik sampunai neisbandyti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
bandziau sampuna thai herbal remedy, na pradzioj tikrai sumazejo pleiskanu, nenieztejo, bet po kurio laiko vel tas pat, nezinau ka ir bandyt
ir kuna tenka pasiteplioti, o ir vasara ateina, ne sijonu  neuzsidesiu verysad.gif

sampunas nepades, reikia vartoti vaistus, as naudoju psorcutan scalp lotion galvos odai ir psorcutan beta tepalas kunui ir vienas smirdantys gaminami vaistai alieus, tai as tik su jais issygyziau
Papildyta:
o kas del kirpyklos, as tai kai eidavau, is kart kirpejai sakau turiu zvyneline, neuzkreciama! ir viskas, supranta smile.gif
nesigedint, eik is viskas, tik diena pries tai pasitepk galvos oda kokiu nors riebiu kremu, kaip salicilo tepalu nakciai, nebus tiek daug pleiskanu po plovimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo galubacka: 02 gegužės 2012 - 23:53
Sveikos smile.gif
žinau ne viena zmogu, kuris issigyde zvyneline, po 20 metu pagaliau vėl gali dziaugtis gyvenimu...
Pačiai ne zvyneline buvo , bet pastoviai berdavo, niezedavo atitinkamas vietas (ypatingai pilva), kasantis uzsidedavo sasai, nes susidarydavo slapi spuogeliai,, israsytais tepalais issigyddavau iki kito karto,, pati ejau pas alergologus, bet sie nieko nerado, sake kad problema organizme smile.gif
Laimei, darbar tokiu problemu, ir zinau produktus, kurie gali padet sergantiesiems smile.gif)) jei kam idomu butu prasom rašykit, galesiu suteikti papildomos informacijos... Visada malonu padet kitiems wink.gif
Atsakyti
labai aciu uz patarimus del kirpyklos, taciau as neturiu tiek drasos ir manau neisdrisiu fool.gif
(psorcutan scalp lotion galvos odai ir psorcutan beta tepalas kunui ) o kokie cia tepalai galvai ir kunui is kur jie?
Atsakyti
QUOTE(Duteee2 @ 2012 05 06, 21:07)
labai aciu uz patarimus del kirpyklos, taciau as neturiu tiek drasos ir manau neisdrisiu fool.gif
(psorcutan scalp lotion galvos odai ir psorcutan beta tepalas kunui ) o kokie cia tepalai galvai ir kunui is kur jie?

nebijok, Lietuvoje, kas sestas zmogus serga
ties vaistai siaip vokiski, bet as perkuosi turkijoje, tai losijonas galvai ir tepalas kunui nete anglu kalba yra apie juos, gydytojas, kuris man israse, zvenge, kad Lietuvoje ju nera, mano vyras juokauja, jog Lietuvos gydytojai tik paracitamoli te ir te zino biggrin.gif ir visi, is turkijos, gydytojai, kas buvo pas mus, visi kalba, kad ten nera geru vaistu is vis, brangus ziauriai, o naudos jokios, todel, kai mano senelis buvo gyvas, visus jam reikalingus vaistus vezdavau is turkijos
Atsakyti
Psorcutan pagrindinė veiklioji medžiaga-vitaminas d, (calcipotrienas), atitikmuo būtų Daivonex, tik nežinau ar veikliosios medžiagos kiekis toks pat. Kažkas čia nerimavo, kad Daivonex nebegamins - tiesiog reikia ieškotis atitikmenų pagal veikliąją medžiagą, kam ši medžiaga tinka. Tuo pačiu pasitikrint savo vit. D koncentraciją kraujyje, jei trūksta - pasirūpint, kad būtų norma. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu ir aš šią bėdą, ačiū Dievui kad tik galvoj. Nors prieš pora metų buvo persimetę į kojos nagą. padarė tyrimus, patvirtino kad ne grybelis, išgėriau kažkokių vaistų kursą, nebeprisimenu pavadinimo (bet manau skirti grybeliui gydyti), ir lyg praėjo, pries kelsi mėnėsius žiūriu vėl tas pats doh.gif Kaip gydyti nagą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 05 02, 18:37)
Ydomu iskur uzsisakot,ir kokia jo kaina g.gif

http://www.ebay.com/...=item20c4260ea3

galima puikiai uzsisakyti internetu ! 15$ manau tikrai nera brangu + 500gr man uzteko net 2 menesiams. Labai gerai maitina oda, tinka ir sausai odai, alkunems, paraudimams.
Beje jau menesi maitinuosi pagal maisto suderinamuma - rezultatai super ! Neberia puslytem, oda nebe tokia paraudusi, jau atgauna normalia isvaizda. Esu nerealiai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(invazy @ 2012 05 04, 11:32)
Sveikos smile.gif
žinau ne viena zmogu, kuris issigyde zvyneline, po 20 metu pagaliau vėl gali dziaugtis gyvenimu...
Pačiai ne zvyneline buvo , bet pastoviai berdavo, niezedavo atitinkamas vietas (ypatingai pilva), kasantis uzsidedavo sasai, nes susidarydavo slapi spuogeliai,, israsytais tepalais issigyddavau iki kito karto,, pati ejau pas alergologus, bet sie nieko nerado, sake kad problema organizme smile.gif
Laimei, darbar tokiu problemu, ir zinau produktus, kurie gali padet sergantiesiems smile.gif)) jei kam idomu butu prasom rašykit, galesiu suteikti papildomos informacijos... Visada malonu padet kitiems wink.gif

Pasidalinkit savo patirtimi, jei galite !! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiachia @ 2012 05 12, 20:47)
http://www.ebay.com/...=item20c4260ea3

galima puikiai uzsisakyti internetu ! 15$ manau tikrai nera brangu + 500gr man uzteko net 2 menesiams. Labai gerai maitina oda, tinka ir sausai odai, alkunems, paraudimams.
Beje jau menesi maitinuosi pagal maisto suderinamuma - rezultatai super ! Neberia puslytem, oda nebe tokia paraudusi, jau atgauna normalia isvaizda. Esu nerealiai patenkinta.
Papildyta:
Pasidalinkit savo patirtimi, jei galite !!  4u.gif

Na as geriau alavijo sultis, probiotikus, valiausi organizma, tepiau su alavijo kremu pilva ... dziaugiuos, kad atradau šiuos produktus... cia matyt organizmao valymas veikia kaip ir masto derinimas... kaip kam smile.gif matyt priklauso nuo viso organizmo bukles... Aj beje kalba cia apie Forever Living Products... pasiskaitynekit, gal tai bus atradimas Jums smile.gif)) jei dar kas domins, rasykit:)
Atsakyti
QUOTE(chiachia @ 2012 04 20, 11:42)
... Negaliu sulaukti kas bus dar po kelių savaičių. Ir toliau laikysiuos visų šitų metodų. thumbup.gif

delnams,pirstams man padejo Weledos Dermatodoron tepaliukas thumbup.gif jei jau gerejimas yra, galit dar ir si pabandyti, gal dar greiciau praeis.

jau ne vienoje temoje rasiau, bet vis uzsuku pasidalinu , ne visi skaito po keleta temu. man buvo vaikystej, tada kazkokiu stebuklingu budu isgyde buvo, bet va po pirmojo gimdymo atsinaujino ir vargau apie 4,5 metu. dabar po antrojo gimdymo atsirado zidinuku, tai su siuo tepaliuku per keleta dienu ir susitvarkiau thumbup.gif tikiuosi ir toliau jis man gelbes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryyd: 18 gegužės 2012 - 22:39
sveiki 4u.gif noreciau paklaust gal kas nors gydetes UVB spinduliais? pas mane tokia bedele, gydziausi psoriaze siais spinduliais ir tose vietose kur buvo psoriaze dabar liko rudos demes ( gal galima vadint pigmentines demes). gal kam taip buvo? kada jos isnyko, gal yra kokiu kremu balinanciu kad greiciau jos pasvieset?
Atsakyti
QUOTE(vilija22 @ 2012 05 21, 15:16)
sveiki 4u.gif  noreciau paklaust gal kas nors gydetes UVB spinduliais? pas mane tokia bedele, gydziausi psoriaze siais spinduliais ir tose vietose kur buvo psoriaze dabar liko rudos demes ( gal galima vadint pigmentines demes). gal kam taip buvo? kada jos isnyko, gal yra kokiu kremu balinanciu kad greiciau jos pasvieset?

Gydziausi Santariskiu Dermatologijos klinikoje doh.gif ... nugyde ten mane tais spinduliais.. buvo dar blogiau ir daugiau ploto nei pries tai... Jei atsiradoo demiu, tai matyt oda toje vietoje sukietejo, reikia ja minkstinti, pameginti putas su slapalu - labai gerai nuima negyva odos sluoksni, voneles darytis su aliejukais arba juros druska. Ir zinoma - drekinantis kremas non stop.. Tikiuosi pades wink.gif) g.gif
Papildyta:
QUOTE(ryyd @ 2012 05 18, 23:37)
delnams,pirstams man padejo Weledos Dermatodoron tepaliukas  thumbup.gif jei jau gerejimas yra, galit dar ir si pabandyti, gal dar greiciau praeis.

jau ne vienoje temoje rasiau, bet vis uzsuku pasidalinu , ne visi skaito po keleta temu. man buvo vaikystej, tada kazkokiu stebuklingu budu isgyde buvo, bet va po pirmojo gimdymo atsinaujino ir vargau apie 4,5 metu. dabar po antrojo gimdymo atsirado zidinuku, tai su siuo tepaliuku per keleta dienu ir susitvarkiau  thumbup.gif  tikiuosi ir toliau jis man gelbes.

4u.gif aciu uz patarima, butinai pameginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiachia @ 2012 05 21, 22:17)
Gydziausi Santariskiu Dermatologijos klinikoje doh.gif ... nugyde ten mane tais spinduliais.. buvo dar blogiau ir daugiau ploto nei pries tai... Jei atsiradoo demiu, tai matyt oda toje vietoje sukietejo, reikia ja minkstinti, pameginti putas su slapalu - labai gerai nuima negyva odos sluoksni, voneles darytis su aliejukais arba juros druska. Ir zinoma - drekinantis kremas non stop.. Tikiuosi pades wink.gif) g.gif
Papildyta:
4u.gif aciu uz patarima, butinai pameginsiu smile.gif

as santariskese gydziausi o po to sanatorijoj buvau, tai man liko tik rudi plemai tose vietose. Daktarai sake kad isnyks savaime tos demes, atseit cia sveika oda liko, bet sakau gal yra priemoniu kad greiciau, jos isnykt sad.gif dar galvojau apie balinancius kremus kokius, bet bijau, kad nepakenkt..aciu uz patarimus smile.gif o butent putaos su slapalu gerai nuima negyva odos sluoksni, ar gali but ir kremai su slapalu?
Atsakyti