QUOTE(Raudona Saule @ 2012 04 14, 14:12)
o kaip padeti vaikui, kuriam nuo temperaturos traukuliai, be vaistu? mano vaikui taip nebuvo, bet zinau, kam buvo. idomu, ka tie zmones turejo daryti, jei ne kviest greitaja su svirkstu? po traukuliu nuo temp ateina mirtis sparciai... man tikrai idomu, ka reikejo daryt?
Na, kad jau diskutuojam...
Aišku, tik už medicininę pagalbą, aišku, tik kviesti GMP. Tačiau irgi pasakojo vienas žmogus, taip buvo jam pačiam, seniai. Jo sūnus susirgo meningitu, temperatūra buvo virš 40, greitoji niekaip neatvažiavo, vaikas klejojo, nepažino net tėvų. Tai buvo seniai, "anais laikais"
ir ką, pasiėmė vienos šventosios portretą, suklaupė abu su mama ir pradėjo melstis, po kažkiek laiko karštis nukrito, vaikas užmigo. Kai atvažiavo medikai, niekaip nepatikėjo, kad taip galėjo būti.
Arba pačiai buvo taip, kad artimas žmogus turėjo sveikatos problemų, neišeidavo iš ligoninių, buvo atlikti visokiausi tyrimai, nustatytos bakterijos, tačiau antibiotikai nepadėjo, skausmai buvo siaubingi, ligoninė, slauga, ligoninė, slauga. Gydytoja paskutinį sykį išrašydama namo pasakė, kad čia reikia gydyti ne siaubingai skaudančias žaizdas (ko niekaip nepavyko), o ...psichiką
Supraskit, kalta pašlijusi psichika, nes skauda žaizdos. Tačiau aš jutau, žinojau, kad vaistai tikrai yra, yra yra yra, ir visai paprasti. Ir ką, kai eilinį sykį prireikė ligoninės, kai pusę nakties pražliumbiau iš nevilties, supratau, kaip tai susiję su manimi pačia. Ir neužilgus tikrai į rankas pakliuvo vaistai, už juokingą kainą, veterinariniai, tarp kitko. Per kelis mėnesius užgijo žaizdos
Paskui ta pati gydytoja, kai paklausė, kaip užsigydėm, ligonis pasakė, kad veterinarinias vaistais, tai nutilo ir nieko nepasakė.