oi kiek cia prisivele snekos apie mano postus... taip, apie vaistus as si bei ta zinau, bet nesu nei tradicines medicinos salininke, nei tikiu uzkalbejimais ir pan. mano postai buvo atsakymas pateiktai citatai, kurioje ponas Virgis deste savo is pirsto lauztas fantazijas, kuriomis klaidina zmones.
jei asmeniskai mano nuomone - visos ligos prasideda galvoje. ir as ne uz antidepresantus, bet uz psichoterapija vietoj ju (nemaisykit su psichologo paslaugomis), tik kad kad tai LT kainuoja nemazus pinigus. Gal ir cia jums pasirodys, kad as uz vaistus ir tradicine medicina? o jei jusu vaikas karsciuos lb stipriai ir jam nuo aukstos temperaturos prasides traukuliai, jus gal irgi melsites uz savo nuodemes, kurios vaikui tai sukele ir duosit arbacikes,kuria jis tuoj tokios bukles isvems, bet ginkdie ne tradicine medicina ir ne vaistai nuo tempareraturos, ne GMP?
Noriu pasakyti, kad negalima visko suabsoliutinti ir manyti, kad stai jau as tai viska zinau, geriau uz tuos parsidavelius daktarus ir farmacininkus, esu ismintingesnis, nes skaiciau ir girdejau daug VBS saltiniu, kurie teigia priesingai, taip kad taip ir elgsiuos.
Psichoterapija taip pat priklauso tradicinei medicinai, nes ji žiūri į žmogų kaip į mėsą.
Kai vaikas karščiuoja, jam galima padėti ir be vaistų. Melstis taip pat nereikia