Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -11

QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 13, 12:52)
esant reikalingam dvasiniam lygiui ir motyvacijai...

Ta prasme reikia užaugti iki jų,kad noras atsisveikinti su jomis būtų didesnis už jas pačias?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija... @ 2012 04 13, 11:56)
Ta prasme reikia užaugti iki jų,kad noras atsisveikinti su jomis būtų didesnis už jas pačias?? g.gif


Kai tikslas yra ne dvasinis augimas, o baimių atsikratymas, motyvacija per menka...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 13, 12:57)
Kai tikslas yra ne dvasinis augimas, o baimių atsikratymas, motyvacija per menka...

Vat būtent ,kad mano tikslas yra augti,bet jaučiu,kad baimės ir visi kiti dalykai ,su kuriais susiduriu tarsi pastoją man kelią.Jei neičiau augimo keliu,niekas niekada manęs nebūtų įtikinę,kad aš turiu baimių,tik faktas,kad susidūrus su jomis,ne visada žinau kaip elgtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 04 13, 07:29)
Ji rašo ne žmonėms  biggrin.gif Todėl galima ir nesigilinti.

tai tėra tik žmogaus subjektyvi nuomonė. Vis tik reiktų viską vertinti objektyviai. Kitas žmogus turi savo nuomonę. Ir dažniausiai ji skiriasi nuo kito nuomonės.
Atsakyti
QUOTE
be rėmų

QUOTE
Kažkaip abejoju, kad sergančiam depresija žmogui kepenų uždegimas padėtų  juk nuo to dar blogiau jaučiamasi, dar mažiau jėgų gyventi....


Na kodel, as isbandžiau ir antidepresantus (buvo išrašyti), ir sirgau gelta (kepenų uždegimas ir velesni reiškiniai), galiu pasakyti kadf tiesos tame yra: antidepresantai, kaip galbut issaukiantys kepenų uždegima, kaip ir teisiogis kepenų sustreikavimas - migdo, vadinasi slopinama sąmonė (antidepresantų veikimas, nors kai kurie ir ne migdo dėl vairavimo ir kt. poreikio, bet slopina samonę); Vėlgi kepenų sustreikavimas iššaukia baisuokliškus košmarus, dėl ko norisi stipriau kabintis į gyvenimą....
Linksma išvada: depresikams geriau pavartoti riebaus maisto : D
Atsakyti
QUOTE(Tūkstantis ir viena @ 2012 04 14, 00:24)
Na kodel, as isbandžiau ir antidepresantus (buvo išrašyti), ir sirgau gelta (kepenų uždegimas ir velesni reiškiniai), galiu pasakyti kadf tiesos tame yra: antidepresantai, kaip galbut issaukiantys kepenų uždegima, kaip ir teisiogis kepenų sustreikavimas - migdo, vadinasi slopinama sąmonė (antidepresantų veikimas, nors kai kurie ir ne migdo dėl vairavimo ir kt. poreikio, bet slopina samonę); Vėlgi kepenų sustreikavimas iššaukia  baisuokliškus košmarus, dėl ko norisi stipriau  kabintis į gyvenimą....
Linksma išvada: depresikams geriau pavartoti riebaus maisto : D



labai keista patirtis Jusu. gal kiekvienam savo... antidepresantai ne migdo ir ne slopina - jei privercia zmogu veikti, daryti kazka, buti aktyvesniam - priesingai nei depresija. ir jie neslopina samones. samone slopina neuroleptikaiir trankviliantai, tai nera antidepresantai, tai vaistai, skiriami nuo psichoziu, nerimo, panikos priepuoliu ir zmonems, kurie serga manijomis ar schizofrenija ar panasiom ligom. jiem tai reikia slopinimo, kad isgyventu sitame siaubingame pasaulyje. o antidepresantai aktyvina. yr atam tikra ju rusis, kuri turi sedacini poveiki, bet ju labai mazai ir greta to sedacinio visvien kyla aktyvumas, noras uzsiimti kryptinga veikla, beje, jie labai mazai kam tinka ir ju mazai. absoliuti dauguma antidepresantu aktyvina zmogu, nes sukelia ta poveiki smegenyse. Tai cheminiai procesai. o ar matete zmogu, kuris serga kepenu liga ? - tai visiskas bejegis. uztenka elementariomis medicinos ziniomis pasidometi, o jei isigilinti - tai jau akivaizdi nesamone.

beje, migdo neuroleptikai, trankviliantai ir stabilizatoriai, skiriami bipolikams ( is psichotropiniu vaistu). ir tas migdymas praeina keleto savaiciu begyje kaip adaptacija prie vaisto. SCizofrenikai, kaip ir sunkus besizudantys depresikai juos gauna vartoti ilga laika. Jei ju perdaug- zmogus gali patirti sirdies veiklos sutrikimu, nekalbant jau apie papildomus psichikos sutrikimus (psichozes). zinoma, jautresniam gali inkstai ir kepenys sustreikuoti, nes vis tik daug chemijos kasdien. taciau vidaus organu ligos anaiptol neisveda is psichiniu sutrikimu. nesuprantu, kas tokiu keistu dalyku parase. arba tai pasipelnymas is tokiu zmoniu, kaip minejau, arba nuosirdus isitikinimas, kuris sveika nuovoka taipogi nekvepia.; ir nekvepia dar kai kuo... ka nutylesiu, o tai siais laikais tuoj paduoda i teisma uz pasakyta zodi, kuris nepatinka.
Atsakyti
[quote=Raudona Saule,2012 04 14, 02:58]
labai keista patirtis Jusu. gal kiekvienam savo... antidepresantai ne migdo ir ne slopina - jei privercia zmogu veikti, daryti kazka, buti aktyvesniam - priesingai nei depresija. ir jie neslopina samones.



Idomu, is kur antidepresantai "randa" zmoguje energijos, jei jos beveik nera?
Ar nerizikinga "imti" is energijos rezervu ?smile.gif
O gal slopina kazkokias negatyvias mintis, jei uzsimirses zmogus puola veikti?
Ar bet koks veikimas - tai jau pajudejimas is "mirties tasko"?
O gal taip "prisiveiks", kad reikes naujo antidepresantu kurso?

[quote=Raudona Saule,2012 04 14, 02:58]
samone slopina neuroleptikaiir trankviliantai, tai nera antidepresantai, tai vaistai, skiriami nuo psichoziu, nerimo, panikos priepuoliu ir zmonems, kurie serga manijomis ar schizofrenija ar panasiom ligom. jiem tai reikia slopinimo, kad isgyventu sitame siaubingame pasaulyje.


Zinoma, Jusu puikios medicinos zinios..
P.s. tik beje, kodel sis pasaulis toks siaubingas? Ant vaistu anotaciju neteko skaityti, kad vaistai gydytu nuo siaubingo pasaulio..


[quote=Raudona Saule,2012 04 14, 02:58]
o antidepresantai aktyvina. yr atam tikra ju rusis, kuri turi sedacini poveiki, bet ju labai mazai ir greta to sedacinio visvien kyla aktyvumas, noras uzsiimti kryptinga veikla, beje, jie labai mazai kam tinka ir ju mazai. absoliuti dauguma antidepresantu aktyvina zmogu, nes sukelia ta poveiki smegenyse. Tai cheminiai procesai.



jei zmogus neturi laiko gilintis i save ir/arba "dvasines" greitosios pagalbos nesulaukia, zinoma, negalima atmesti ir vaistuku.. Bet jie tik trumpam issprendzia problemas.. O visa gyvenima antidepresantu nerysi, kad gyvenimas nebutu "siaubingas" arba tais momentais, kai "atrodo" siaubingas..
Vis delto, kaip tradicines medicinos salininke, neatmesite, kad tada tikimybe gydyti nuo priklausomybes antidepresantams smarkiai isauga, prasideda tada visokie sirdies sutrikimai ir apskritai zmogus mano, kad be antidepresantu visuomeneje "neisstoves"..

[quote=Raudona Saule,2012 04 14, 02:58]
o ar matete zmogu, kuris serga kepenu liga ? - tai visiskas bejegis. uztenka elementariomis medicinos ziniomis pasidometi, o jei isigilinti - tai jau akivaizdi nesamone.


Butent, elementari medicina atmeta greiciausiai ir Dievo buvima, ir sudarkyto "apsiausto" problemas (turiu galvoje, aura).. Juolab, kad siandien "elementari" medicina netgi su elementaria medicinine pagalba susivelina neretai.. Hipokratas mire, daugelis mediku pradejo galvoti, kad ir priesaika galima palaidoti..

[quote=Raudona Saule,2012 04 14, 02:58]
nesuprantu, kas tokiu keistu dalyku parase. arba tai pasipelnymas is tokiu zmoniu, kaip minejau, arba nuosirdus isitikinimas, kuris sveika nuovoka taipogi nekvepia.; ir nekvepia dar kai kuo... ka nutylesiu, o tai siais laikais tuoj paduoda i teisma uz pasakyta zodi, kuris nepatinka.


Ne, gal nenorejo pasipelnyti..
Bet neretai, jei uzklupusi nelaime neisisamoninta, nesuprasta, ant jos labai pykstama, kaltinant aplinkini pasauli, paprastai seka kita ir dar baisesne.. Juk yra net posakis, beda viena nevaiksto.. o tada atrodo, ach, kokia ten jau nelaime tebuvo.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merfise: 14 balandžio 2012 - 08:40
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 04 14, 01:58)
. o ar matete zmogu, kuris serga kepenu liga ? - tai visiskas bejegis. uztenka elementariomis medicinos ziniomis pasidometi, o jei isigilinti - tai jau akivaizdi nesamone.

b


Taip, mačiau. Mano teta sirgo kepenų vėžiu. Ji iki pat mirties dėstytojavo universitete, skaitė paskaitas, egzaminavo, o už kokių trijų savaičių numirė. Žmogus žmogui nelygu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 04 14, 02:58)
antidepresantai ne migdo ir ne slopina - jei privercia zmogu veikti, daryti kazka, buti aktyvesniam - priesingai nei depresija. ir jie neslopina samones.

Stai ka Viilma raso apie antidepresantus:
QUOTE
В настоящее время есть очень сильные антидепрессанты, они уничтожают депрессию за очень короткий промежуток времени. Но уничтожают и что-то большее. Антидепрессанты могут за неделю две или за месяц сделать то, что религия не смогла сделать с женщинами за все время своего существования, около шести тысяч дет. Это уничтожение сексуальных чувств, т.е. уничтожение любви.
Обычно ко мне приходят женщины, мужчины стесняются. А женщины приходят и говорят: «У меня теперь никаких проблем нет. Жизнь прекрасна. Наконец, врачи нашли избавление – антидепрессант нового поколения. Теперь я только радуюсь!»
На вопрос, что же подтолкнуло обратиться ко мне, отвечают, что половые органы полностью утратили чувствительность, даже прикосновение руки не чувствуют. Говорят о том, что разошлась давно с мужем и теперь с антидепрессантом почти не расстаются, нет никаких желаний, никаких чувств, даже эротических. Когда между ногами пустота, возникает чувство постоянного дискомфорта. То, что лекарства делают медленно, антидепрессанты делают очень быстро, они доводят человека до такого кризиса, что у него останется только одна возможность, и она, конечно, помогает – это смерть.

Idomu ar toki zmogu- be jausmu, noru, pojuciu- galima dar vadinti zmogumi?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 04 14, 09:29)
Stai ka Viilma raso apie antidepresantus:


Geras Draugas geria dideliais kiekiais antidepresantus ir raminamuosius. Tai irgi sako kad seksualumas beveik išnyko ir jausmai nukentėjo - jis anksčiau labai mylėjo visus žmones, o dabar šio jausmo vos belikę sad.gif
Tai realiai patvirtina Jūsų Gluosnis citatą, kad iš seksualumo kyla meilė, ir kad užblokavus tai - be galo daug netenkama.
Atsakyti
Įsikišiu ir aš, ką žinau iš tikro tikrų žmonių gyvenimo. Labai gerai pažįstamas žmogus ilgai vartojo visokiausius raminamuosius, antidepresantus, namie kalnai vaistų dėžučių, automobiliuose taip pat būdavo krūvos dėžučių, pervažinėjo daug klinikų, ligononių, daktarų- nieks nepadėjo, kelioms savaitėms pagerėdavo ir vėl viskas iš naujo. Šeimoj dėjosi nekokie dalykai, kol žmona nenuvažiavo ieškoti pagalbos į vieną tikrai garsią bažnyčią, ten yra maldos grupelė, važinėjosi, meldėsi ir jie, ir už juos. Pagerėjimų būdavo, bet vėl atkrisdavo kurį laiką, kol vienas žmogus nepasakė: mesk gerti tu tuos vaistus, tie vaistai- velnio darbas. Ligonis nustojo gerti vaistus, mes visi galvojom, kad dabar tai tikrai bus viskas, jei su vaistais žmogus su savim nesusitvarkydavo, tai dabar tikrai šakės biggrin.gif Ir ką, gal mėnesį pasikankino naktimis, nemiegodavo, tačiau ištvėrė ir jau keli metai gyvena be vaistų. Aišku, būna kad ir nervojasi, būna kad nesusivaldo, pratrūksta, bet šiaip viskas tvarkoj smile.gif Tik į tą maldos grupelę važinėjas pasoviai, kas savaitę.
Tai va, tokia tikra istorija:)
Atsakyti
Dabar stipriai padaugėjo žmonių, sergančių psichinėmis ligomis, nes keičiantis Žemės vibracijoms, ne kiekviena smegeninė tai atlaiko. Iš to pelnas farmacininkams...
Atsakyti