QUOTE(Classique @ 2012 08 01, 11:54)
bet kokios gali būti seksualinės problemos 13-15 metų ? aš kaip tik norėjau subręsti, o atsitiko priešingai ?
Gimda simbolizuoja motina. Kokia jusu gimda, tokia jusu mama ir tokia busite jus kaip mama.
Problemos pirmiausia mamos, o jus tiesiog palaikote jos nuomone ir pritariate jai. Jei mama laiko viska viduje, mano, kad nuo seksualinio gyvenimo vien problemos, gedijasi jusu bundancio seksualumo, mano, kad mylejimasis bereikalingas jegu eikvojimas, yra nusivilusi del seksualinio gyvenimo, nesugeba seksualiai myleti kita lyti, mano, kad vyrams reiklingas tik seksas, poziuris i seksa kaip i amoralini, slykstu uzsiemima ir pan., dukra tures problemu. be to seksualumas visada siejamas su ekonomika ir materialumu- turtingas vyras seksualus ir vertingas kaip vyras, mazai usdirbantis -nekoks vyras.
Turite padaryti savo minciu ir jausmu revizija
Papildyta:
QUOTE(lakmėja @ 2012 08 02, 08:30)
vaikui prasidejo nuo 1 metuku alergija maistui (tam tikriems produktams), su kuo tai susije?
Alergija tai protestas pries kazka. Kas turi panasia energija. Alergija maistui gali buti del to, kad tevai labai materialus ir ju meiles jausmui kenkia materialios problemos, o vaikui maistas - pirmas ir svarbiausias is materialiu dalyku.