Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(spin2liux @ 2013 02 21, 20:16)
O gali anstoliai isieskoti skola is dabartines zmonos, jei isieskoma skola buvo priteista gerokai pries santuoka?

Jeigu susituoke oficialiai,tai aisku gali,jeigu vyras nemoka.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 02 21, 22:56)
Jeigu susituoke oficialiai,tai aisku gali,jeigu vyras nemoka.

O jei yra pas notara pasirasyta sutartis, kad visos skolos iki santuokos yra tik vyro?
Atsakyti
Sveiki, mano vyras niekur nedirba oficialiai, tad rugsejio men jis turejo susimoketi sodrai apie 1000lt, aisku nesumokejo..ir man sako kad neva jau perdave ta suma anstoliam...
tai man kyla klausimas, ar gali antstolis sita jo nemoketa PSD skola isieskoti is manes?ir man apie tai pranestu...bijau kad neuzdetu aresto saskaitai, nes as jau dirbu, nors gaudineju ir 40proc VPA is sodros...
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 06, 13:38)
Sveiki, mano vyras niekur nedirba oficialiai, tad rugsejio men jis turejo susimoketi sodrai apie 1000lt, aisku nesumokejo..ir man sako kad neva jau perdave ta suma anstoliam...
tai man kyla klausimas, ar gali antstolis sita jo nemoketa PSD skola isieskoti is manes?ir man apie tai pranestu...bijau kad neuzdetu aresto saskaitai, nes as jau dirbu, nors gaudineju ir 40proc VPA is sodros...

O is kur zinot,kad perduota antstoliams?
Atsakyti
Is tikro tai neesu 100proc tikra, nes vyras visad megdavo sutirstint spalvas, kad tik pinigu neduot seimai...kadangi jis niekad tiesos nesako, tai nezinau..
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 06, 16:52)
Is tikro tai neesu 100proc tikra, nes vyras visad megdavo sutirstint spalvas, kad tik pinigu neduot seimai...kadangi jis niekad tiesos nesako, tai nezinau..

Tai gal nieks niekur neperduota,nes kazkaip neteko girdeti,kad del PSD skolos butu perduota antstoliams g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 06, 12:38)

deklaruojant pajamas reiktų skolą sumokėt wink.gif jei jau jis taip nesugeba susimokėt, tegu deklaruoja išvykimą iš LT ir tiek... o VMI pasakys, kad jau senai išvykęs (tiek laiko kiek nemokėta), bet nebuvo progos išsideklaruot...
Atsakyti
sveiki ar gali kazi anstoliai nuskaiciuot uz vyro skola 50 proc nors yra 2 vaikai? jai kas zino parasykit
Atsakyti
sveiki norejau paklausti mano draugas yra prisiemes greituju kreditu is 10 skirtingu bendroviu ir nebeisgali susimoketi tai nepsimoka, tai jie kreipsis i anstolius isieskojimui, jeigu bus skirtingi anstoliai tai kiek jie nuskaiciuoja nuo atlyginimo? skaiciau kad 50% tai ar bendrai jie gali nuskaiciuoti ar vienas anstolis tiek gali? patarkit kas galit ir kas yra susidures su tokia problema? o gal viskas vyksta kitaip nei mes su draugu galvojame laukiame patarimu aciu
Atsakyti
Dažniausiai nuskaičiuojama 20% darbo užmokesčio, neviršijančio MMA ir 70% to, kas viršija MMA. Nuskaičiuos darbovietė bendrą sumą, o perves anstoliams proporcingai.
Atsakyti
QUOTE(21kempiniuks @ 2013 04 09, 15:08)
sveiki norejau paklausti mano draugas yra prisiemes greituju kreditu is 10 skirtingu bendroviu ir nebeisgali susimoketi tai nepsimoka, tai jie kreipsis i anstolius isieskojimui, jeigu bus skirtingi anstoliai tai kiek jie nuskaiciuoja nuo atlyginimo? skaiciau kad 50% tai ar bendrai jie gali nuskaiciuoti ar vienas anstolis tiek gali? patarkit kas galit ir kas yra susidures su tokia problema? o gal viskas vyksta kitaip nei mes su draugu galvojame laukiame patarimu aciu

Kodel draugas nskambina ir nesitaria,galima issimoketi per kazkiek menesiu,tiesiog pasirasysit vekselius ir mokesit.
Atsakyti
Sveiki. Ieskau teisinio patarimo : Nuomininkai nemokejo nuomos ir mokesciu-duodam i teisma. Nuomojamas butas priklauso dviem asmenim. Ar teismo ieskinyje PRIVALOMA irasyt kaip zalos gavejus abu asmenis? Aciu jei kas patarsit
Atsakyti