[quote=4blueflower,2015 02 19, 13:20]
[quote=In hell,2015 02 19, 12:19]
Su Rusija nepasirašyta bendradarbiavimo sutartis, ir jį ten surasti (ir jo pajamas, kas dar svarbiau) be šansų. Antstoliai neapsiims tiesiog. O jei apsiimtų, kainuotų daug, be šansų susigrąžinti (išieškojimo išlaidas vėliau išieško iš skolininko, bet iš pradzių sumokate Jus). Ar Jums to reikia?
Papildyta:
Tai ką tuomet man daryti? aš iš valstybės nieko absoliučiai negaunu. Jokių pašalpų. Alga viršyja minimalų tarifą apie 50 lt. Ir visur užtrenkiamos durys.
[/quote]
Iš VIF nebandėte? Ten tik 200 litų berods senais pinigais, jei klystu, pataisykit mane, kas žinote, bet vis šis tas. Tokiu atveju kreipiatės į antstolį (bet Kokį patinkantį), gaunate pažymą, kad 4 mėn nemokėta, ir su visais kitais dokumentais, teismo sprendimu ir užpildytu prašymu pristatote, tada gausite tą išmoką, o likusią dalį ex turės valstybei sumokėti.
Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas išsprendžia, bet nesukuria naujų....VENI,VIDI,VISA. Atėjau, pamačiau, nusipirkau.Šopoholizmas pagydomas tik naujais pirkiniais. Laikinai.... Vietoj to, kad prisigerti, geriau nusipirkti kosmetikos