Sveikutes, tema begu skaityt...Gal kuri gali rekomenduoti tikrai kompetetinga antstoli Kauno mieste ?(po skyrybu vyras nesilaiko vaiko lankymo grafiko ir negrazina man priklausanciu asmeniniu daiktu)...Aciu Jums is anksto...
Jeigu turit el.bankininkystę - nusiunčiat išrašą apie įplaukas (pašalpą) ir atblokuoja sąskaitą.
Sveikutes, gal kas patars..arestuota saskaita su leidimu banke nusiimti soc pasalpa.nuo kitos savaites trumpam dviem savaitem dirbsiu viesu darbu.kokias pazymas dabar reikia pristatyti anstoliui,kad bus pervedamas atlyginimas?kaip geriau padaryti? Aciu
Sveikos, anstolis issiunte vygdomaji rasta i darboviete.nuo to skola uz vygdomasias islaidas padidejo 130lt,ar tai normalu?
Gal kuri susidurete su panasia situacija?
Priteisiau vaikui didesni islaikyma, kol vko procesas, gaunasi, kad susikaupe skola, nes priteise nuo bylos iskelimo dienos.
Noriu kreiptis i anstoli, kad isieskotu ta skola. Taciau buves sutuoktinis,nori paduoti apeliaciniam, bandys vel sumazinti. Nors abejoju, kad jam pavyks, bet visko buna.
Todel mastau, ar verta kreiptis dabar i anstoli, nes tai kainuoja, o jei ivyks stebuklas ir vel sumazintu, tai kaip tada nebera skolos, ir mano kreipimasis i anstoli netenka prasmes?
Priteisiau vaikui didesni islaikyma, kol vko procesas, gaunasi, kad susikaupe skola, nes priteise nuo bylos iskelimo dienos.
Noriu kreiptis i anstoli, kad isieskotu ta skola. Taciau buves sutuoktinis,nori paduoti apeliaciniam, bandys vel sumazinti. Nors abejoju, kad jam pavyks, bet visko buna.
Todel mastau, ar verta kreiptis dabar i anstoli, nes tai kainuoja, o jei ivyks stebuklas ir vel sumazintu, tai kaip tada nebera skolos, ir mano kreipimasis i anstoli netenka prasmes?
labas gak kas gali patarti anstoli vilniui kuris uzsiimtu alimentu isjeskojimu jai buves isvykes i baltarusija mano ziniomis gaves leidima gyventi ir dirba lik tai legaliai ir dar vedes baltarusijoi alimentu visiskai nemoka mativodamas kad neko jam nepadarysi nes ne lietuvoi aciu uz atsakymus
Labas.gal kuri susidurus? Turejau greituju kreditu.laiku negrazinau.gavau laiska is anstolio susimoketi iki tam tikros dienos..aisku tik dali sumokejau..kita liko.kaip jie rengs isieskojima? Bijau kad nesiustu kokio rasto i darba..
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2015 02 09, 23:14)
Labas.gal kuri susidurus? Turejau greituju kreditu.laiku negrazinau.gavau laiska is anstolio susimoketi iki tam tikros dienos..aisku tik dali sumokejau..kita liko.kaip jie rengs isieskojima? Bijau kad nesiustu kokio rasto i darba..
Kaip ir visada, nusius vykdoma laiska i darboviete.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 02 09, 23:33)
Kaip ir visada, nusius vykdoma laiska i darboviete.
O sutarti negalima? Pav su kreditorium? Nes as toliau dalimis moku..kad sumoku tas anstolio islaidas o paskui dalimis mooku..ar privalo rasta siust? Per kiek laiko nusius? Nepranes?
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2015 02 09, 23:41)
O sutarti negalima? Pav su kreditorium? Nes as toliau dalimis moku..kad sumoku tas anstolio islaidas o paskui dalimis mooku..ar privalo rasta siust? Per kiek laiko nusius? Nepranes?
Tai jus susitarusi dalimis moketi su antstoliu? Ar kaip, nes nelabai supratau, ar jus jau zinot, kad paduota antstoliams ir su juo susitarusi moketi dalimis ar jus tiesiog mokat tiek kreditam dalimis?
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 02 09, 23:57)
Tai jus susitarusi dalimis moketi su antstoliu? Ar kaip, nes nelabai supratau, ar jus jau zinot, kad paduota antstoliams ir su juo susitarusi moketi dalimis ar jus tiesiog mokat tiek kreditam dalimis?
As su kreditoriu susitarus buvau moketi iki sausio 8 d..bet liko po 1000lt nesumoketa.tada atejo anstolio laiskas kad susimoketi per 7 d..bet pasiskambinau kreditoriams jie pasake ilgesni termina..iki sausio 28d..bet sumokejau tik menesines imokas..tai db nelabai zinau kokie veiksmai tie isieskojimo bus toliau..lb baisu..
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2015 02 09, 23:05)
As su kreditoriu susitarus buvau moketi iki sausio 8 d..bet liko po 1000lt nesumoketa.tada atejo anstolio laiskas kad susimoketi per 7 d..bet pasiskambinau kreditoriams jie pasake ilgesni termina..iki sausio 28d..bet sumokejau tik menesines imokas..tai db nelabai zinau kokie veiksmai tie isieskojimo bus toliau..lb baisu..
Tai jus su anstoliu susisiekit. Ir geriau ne telefonu, o nuvykti pas juos. Jie irgi zmones ir susitart imanoma Man net saskaitos nearestavo.