Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(Keilada @ 2014 09 02, 11:11)
antstolis iš pradžių areštuoja lėšas sąskaitoje ir išsiunčia raštą, kuriame inormuoja apie savo veiksmus, bei prašo pranešti apie gaunamas lėšas, iš kurių išskaitos negali būti vykdomos. Jei tokį raštą esate gavę, tačiau pažymų nepateikėt (paprastai tam duodama 30 dienų), tuomet anstolis viską padarė teisingai - negavęs inormacijos apie pašalpas, jis nuskaitė skolą ar jos dalį iš visų piniginių lėšų. Jei tokio rašto nesate gavę, tuomet antstolio veiksmai neteisėti - galite skųstis antstolių rūmams ir/arba teismui.
Per tris mėnesius nebuvo galimybės pateikti pažymą ir net netbuvo galimybės susisiekti su anstoliu ir paaiškinti pažymos nepateikimo priežąsčių - WTF, buvot iškeliavę į Šiaurės ašigalį? Skolas reikia mokėt.

Mano situacija panasi.bet jie TURI matyti is kur gaunamos pajamos . Nes vaiko pinigus,socian bedarbio pasalpa neturi nuskaiciuoti. Visos pazymos jiems nusiustos bet jokio atsakymo negaunu nors laisku parasytu kad gavome ir pan.
Atsakyti
QUOTE(drugeliuke25aa @ 2014 09 20, 18:00)
Mano situacija panasi.bet jie TURI matyti is kur gaunamos pajamos . Nes vaiko pinigus,socian bedarbio pasalpa neturi nuskaiciuoti. Visos pazymos jiems nusiustos bet jokio atsakymo negaunu nors laisku parasytu kad gavome ir pan.

Jie mato tik iplaukas, bet nemato is kur jos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 09 20, 19:51)
Jie mato tik iplaukas, bet nemato is kur jos.

gaila kad jie mato tik iplaukas o turi matyti is kur jos gaunamos.vaiko pinigus atimineja nors sutarti kad socialine pasalpa vaiko pinigai ir bedarbio pasalpa negali nuskaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(drugeliuke25aa @ 2014 09 22, 13:08)
gaila kad jie mato tik iplaukas o turi matyti is kur jos gaunamos.vaiko pinigus atimineja nors sutarti  kad socialine pasalpa vaiko pinigai ir bedarbio pasalpa negali nuskaiciuoti.

Nera tokios pas juos galimybe, kad matyti is kur, todel ir nereikia laukti, kol bus uzblokuotos saskaitos, o iskart pateikti irodancius dokumentus, kad nenuskaiciuotu.
Atsakyti
Anstoliai mato tik iš seniūnijos gaunamus vaikų pinigus (tuos po 52lt).
Jei nėra galimybės nuvažiuoti ir nuvežti dokumentų, galima susitarti ir jiems nufaksuoti. Daugumoje LT paštų turi fakso aparatus, netgi kaikurie prekybcentriai turi. Užsienyje irgi galima rasti tokį dalyką. Netgi su Sodra galima susitarti, kad jie paruoštų dokumentus ir registruotu laišku išsiūstų.
Tiesiog reikia nepatingėti ir paieškoti išeičių.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 09 22, 14:28)
Anstoliai mato tik iš seniūnijos gaunamus vaikų pinigus (tuos po 52lt).
Jei nėra galimybės nuvažiuoti ir nuvežti dokumentų, galima susitarti ir jiems nufaksuoti. Daugumoje LT paštų turi fakso aparatus, netgi kaikurie prekybcentriai turi. Užsienyje irgi galima rasti tokį dalyką. Netgi su Sodra galima susitarti, kad jie paruoštų dokumentus ir registruotu laišku išsiūstų.
Tiesiog reikia nepatingėti ir paieškoti išeičių.

As jau nusiuntus pazyma esu tuos 52lt.o Kaip daryti su tais pinigais kur priskyre man socialine pasalpa 324lt ir dar vaiko priesmokiklinukams 156lt cia vaiko krepselis .Teks irgi pazymas issiusti jiems.kad nesugalvotu is tu pinigu nuskaiciuoti. ir aciu uz komentara.
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 09 22, 14:17)
Nera tokios pas juos galimybe, kad matyti is kur, todel ir nereikia laukti, kol bus uzblokuotos saskaitos, o iskart pateikti irodancius dokumentus, kad nenuskaiciuotu.

visus irodancius dokumentus nusiuntus jau.Aciu.
Bet nesamone jog nera pas ju galimybes nematyti is kur gaunamos pajamos.
Atsakyti
QUOTE(drugeliuke25aa @ 2014 09 23, 12:24)
visus irodancius dokumentus nusiuntus jau.Aciu.
Bet nesamone jog nera pas ju galimybes nematyti is kur gaunamos pajamos.

Jie mato is kur gaunami pinigai, bet mokejimo paskirtyje nebuna nurodyta konkreciai ka gaunat. Vat seniunija raso, kad pasalpa, o Sodra ne.Todel is sodros reikia pristatyti spec. rasta. Jie paraso i kokia saskaita ir kokia pasalpa gaunat.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 09 23, 13:27)
Jie mato is kur gaunami pinigai, bet mokejimo paskirtyje nebuna nurodyta konkreciai ka gaunat. Vat seniunija raso, kad pasalpa, o Sodra ne.Todel is sodros reikia pristatyti spec. rasta. Jie paraso i kokia saskaita ir kokia pasalpa gaunat.

Sodra irgi raso kad pasalpa, o socialinis raso vaiko pinigai, bet kiek man sake atstolis, tai jie sito nemato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 rugsėjo 2014 - 12:55
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 09 23, 13:51)
Sodra irgi raso kad pasalpa, o socialinis raso vaiko pinigai, bet kiek man sake atstolis, tai jie sito nemato.

As pries pora men viska pati tvarkiaus ir savom akim maciau, ka jie mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 09 23, 14:56)
As pries pora men viska pati tvarkiaus ir savom akim maciau, ka jie mato biggrin.gif

jei matytu tikrai nenuiminetu pasalpos.tai ka dabar gausiu bedarbio pasalpa tai ka nuims ir vel vaikscioti pazymas rinkti ir siusti jiems. ot prisidirbau. blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 09 23, 14:51)

as kai gaunu pinigus man raso Socialine pasalpa.JIE TURI MATYTI! uz ka pinigus moka.
Atsakyti
QUOTE(drugeliuke25aa @ 2014 09 23, 14:20)
jei matytu  tikrai nenuiminetu pasalpos.tai ka dabar gausiu bedarbio pasalpa tai ka nuims ir vel vaikscioti pazymas rinkti ir siusti jiems. ot prisidirbau. blink.gif  doh.gif
Papildyta:
as kai gaunu pinigus man raso Socialine pasalpa.JIE TURI MATYTI! uz ka pinigus moka.

Tarkites su antstoliu moketis dalimis, neblokuos saskaitu, bent po 50 lt. Daugelis ju tikrai eina i kalbas, aisku pasitaiko kirviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliuke25aa @ 2014 09 23, 13:20)
jei matytu  tikrai nenuiminetu pasalpos.tai ka dabar gausiu bedarbio pasalpa tai ka nuims ir vel vaikscioti pazymas rinkti ir siusti jiems. ot prisidirbau. blink.gif  doh.gif
Papildyta:

tokia logika remiantis, gaunant bet kokias pajamas tereikia parašyti mokėjimo paskirtyje - socialinė pašalpa ir pinigai saugūs? Reikia tik džiaugtis, jog yra galimybė išsaugoti bent pašalpas, o ne skųstis, kad ak koks sunkus darbas pažymas susirinkt.
Atsakyti