Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

Cukrainine, susisiekite su kreditoriumi ir pabandykite sudaryti sutartį, kad mokėsite dalimis. Kreditorius atšauktų tuomet išieškojimą per anstolius. Aišku, tektų anstoliui sumokėt už vykdymo išlaidas.
Na, jums itin kruopšti antstolė pasitaikė, paprastai jie linkę sutarti, kad skola, nors ir dalimis, bet būtų mokama. Anstolis turi teisę reikalauti pateikti duomenis apie turtą, bet paprastai, jie patys atlieka patikrą.
Atsakyti
sveikos.
gal galite parekomenduoti antstoliu kontora vilniuje.reikia isieskoti savo alga is darbdavio.DGK sprendima jau turiu.isigalioja geguzes 23d.
Atsakyti
QUOTE(pultas @ 2014 05 07, 13:26)
sveikos.
gal galite parekomenduoti antstoliu kontora vilniuje.reikia isieskoti savo alga is darbdavio.DGK sprendima jau turiu.isigalioja geguzes 23d.

Cukraininės anstolė jums tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 05, 19:13)
policijos, savivaldybės ir kt. panašių institucijų baudoms teismo sprendimo nereikia - iškart perduodama anstoliui, visas skolos išieškojimo išlaidas padengia skolininkas.
Priklausomai nuo to, kokius veiksmus atlieka anstolis, auga ir skolos vykdymo išlaidos. Vienas gali kas mėnesį atlikinėti patikrinimus Sodroje, bankuose ir pan., kitas tik kartą per metus. Skolininkui pareikalavus - anstolis privalo pateikti išlaidų išklotinę.

Kaip ir pataret parasiau laiska anstolei, kad noreciau gauti islaidu isklotine, nes pas kitus anstolius sumos zenkliai mazesnes. Gavau atsakyma, kad ale 4 vykdomos bylos net 143, 15, 600 ir 380Lt, o anstolio atlyginimas tik 242Lt. Na taip padejeja atsinese 4 bylas, bet mums tik dvi paminejo is ju. Cia sako tesismo islaidos 143Lt ir keliu policijai 15Lt, apie kitas nutylejo, tik pasake kad is viso pervesti 1380. Kitas anstolis kur istrauke visas vykdomas ir uzbaigtas bylas, tai ten buvo irasytos tos anstoles tik dvi bylos 148 ir 15. Tai kaip as supratau, kazka ten jau ta anstole maklina, gal samoningai padejeja nutylejo, gal kokia senatis suejus jau toms byloms (kiek pavyko issiaiskint tai VMI mokesciu isieskojimas turi senaties termina), dabar net svarstau, ar i sistema galejo pamirsti suvesti. g.gif

Ir dar keista, kad patvarkymą mokėti dalimis parašė tik vienai iš keturių bylų, juk mokant reikia įrašyti turbūt į paskirtį už kurią bylą moki.

Kitas bajeris dar. Issiemem mes pas viena anstoliu israsa su visom skolom ir paskui vazinejom per visus anstolius aiskintis. Tai nuvare i viena is kontoru labai nustebinom padejejus, kad cia patys atvaziavom. Pasakem kad noretume susimoketi dalimis, paprasem saskaitos numerio, bet nerado bylos, paprase paskambint po poros dienu. Skambinam po poros dienu, tai sako, radom byla, tai jau arestavom saskaita, matysit minusa. Nu blecha doh.gif . Gerai kad yra vedybu sutartis, tai mano saskaitu nearestuos, nors ir tai jau i mane ziurejo idomiai, klausinejo ar dirbu biggrin.gif
Atsakyti
O jeigu as gyvenu Anglijoje ir pas mane Lietuvoj saskaita arestuota ir ten minusinis balansas , tai jie negali niekaip mano UK banko saskaitos arestuot ? biggrin.gif Nes poto gausiu alga , o is cia kaip nors pasiims? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sepetuk4s @ 2014 05 08, 18:01)
O jeigu as gyvenu Anglijoje ir pas mane Lietuvoj saskaita arestuota ir ten minusinis balansas , tai jie negali niekaip mano UK banko saskaitos arestuot ? biggrin.gif Nes poto gausiu alga , o is cia kaip nors pasiims? biggrin.gif

Teoriškai - gali, praktiškai - dėl nedidelių skolų niekas to nedaro. Tik nesuprantu, kuo čia taip didžiuotis, kad nesusimoki savo skolų?
Atsakyti
Išsiaiškinom kodėl skolų nerodė, nes jos buvo ant gimimo datos, o anstolis mum ištraukė, kas ant asmens kodo. Tai viskas aišku tada, padorios tada tos vykdymo išlaidos, kaip už 4 bylas per 12 metų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 05, 22:55)
Cukrainine, susisiekite su kreditoriumi ir pabandykite sudaryti sutartį, kad mokėsite dalimis. Kreditorius atšauktų tuomet išieškojimą per anstolius. Aišku, tektų anstoliui sumokėt už vykdymo išlaidas.
Na, jums itin kruopšti antstolė pasitaikė, paprastai jie linkę sutarti, kad skola, nors ir dalimis, bet būtų mokama. Anstolis turi teisę reikalauti pateikti duomenis apie turtą, bet paprastai, jie patys atlieka patikrą.

laba diena

kreditorius sako tarkites su anstoliu. pateikiau jam anstoliui prasyma, ir triju menesiu gautas pajamas, ir kad pervedama ten vaiko neigalumo pasalpa. man saskaitos enatblokuoja, nors taremes, kad po sito atblokuos ir mokesiu po 50 lt., dabar man sako, kad mano pajamos per dideles, ri as turiu moketi po 70 prc viskas kas virsija minimuma ir nuo minimumo 30 pr. per ta laika vaiko neigalumo pasalpa irgi nuskaiciavo ir negrazina. kadangi man vmi pervede net 300 lt pajamu mokscio ri drauge grazino kazkada tureta skola 700 lt, jie neatblokuoja.
kur kreiptis?
Atsakyti
Kažkokia titnaginė antstolė pasitaikė. Pigiausia ir greičiausia, ką galite padaryti - parašyti skundą antstolių rūmams, rašto kopiją pridėkite antstoliui. Būtinai nurodykite, kad skolą sutinkate mokėti geranoriškai, kreditorius tam neprieštarauja, nėra prielaidų taikyti priverstinio išieškojimo priemones, nurodykite visas aplinkybes dėl ko galite mokėti 50 lt per mėn. Prašykite maksimaliai, kad rūmai įpareigotų antstolį atblokuoti sąskaitą (tingiu dabar skaityti įstatymus, todėl tiksliai nežinau ar tai jų kompetencijoje, bet ir nepakenks to paprašyti), atsakymo terminas 30 dienų.
Atsakyti
sveikos mamytes, susiduriau ir as su siokia tokia beda su anstoliais
2 metus esu isiskyrusi auginu du vaikucius, vyrui priteisti elimentai po 250lt kiekvienam vaikui.
butu viskas gerai ispradziu vyras tai noriu moku, noriu nemoku, truko kantrybe buti gerai ir padaviau ji anstoliams.
viso jo susidariusi skola man buvo apie 4000lt, anstoliams sumokejau uz dokumentu tvarkyma laiskus siustus i darboviete t.t klausiau ju ar as tuos pinigus atgausiu skola nurodziau uz tuos du metus, viskas gerai is darbovietes negavau nieko ;(vyras pakeite darba, ar man vel eiti i anstoliu kontora sakyti kad pakeite darba ar jie patys mato ir kas ar anstoliai man ves ta issieskota suma kadanors ar vyras, nes vyras praita menesi pervede elinentu uz viena menesi.
ir dar... ar man vel metus sekti koki menesi moka vyras koki nemoka ir vel po metu eiti pas anstolius? ar kaip cia buna ... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas jau buvot susidure ir galit rekomenduoti gera antstoli del alimentu nemokejimo is buvusio vyro Vilniuje?
Atsakyti
Sveiki.
Mano vyras turi kelis vykdomus rastus pas kelis antstolius. Kiek issiaiskinau nuo MMA jam atskaiciuos 50%, o nuo gaunamu pajamu virs MMA net 70%. Turint du mazamecius vaikus galima prasyt, kad nuo gaunamu pajamu virs MMA, mazintu nuskaiciavima po 20% kiekvienam vaikui, t.y. 70%-(20%×2).
Kur reiketu kreiptis ir rasyti prasyma del nuskaiciuojamu pajamu sumazinimo? Antstoliai net 4. verysad.gif
Atsakyti