Sveikos,
labai prasau padeti.
Anstolis uzblokaves saskaita 5500lt., buvau rpasyti atblokuoti, nes ten gaunama alga ir vaiko neigalumo pinigai, nesileido i kalbas, buvo labai arogantiska. pasakiau kad galiu dalimis moketi, kad tarsiuosi su paciu kreditoriumi. ji pasake atsiusti israsa, kad i ta saskaita pervedami neigalumo pinigai, kai issiunciau, tada ji man parase kad reikia pilnos isklotines, nors mes taremes zodziu kad tarsiuosi su kreditoriumi. Saskaitos ji jau savaite neatblokuoja man, o dabar kai paprasiau vel atblokuoti nes tariuosi su kreditoriumi atsiunte stai ka, tai matau prima karta, ji matyt uzsisedo ant manes:
UAB naudai ir vadovaudamasi LR CPK 645 str., įpareigoju Jus per 5 dienas atvykti į antstolio kontorą ir raštu pateikti informaciją apie Jums priklausantį turtą:
1. Visas Jūsų turimas, bankuose ir kitose kredito įstaigose ar pas trečiuosius asmenis esančias ir Jums priklausančias pinigines lėšas;
2. Jūsų turimas turtines teises (iš trečiųjų asmenų gautinas lėšas ar turtą) ar vertybinius popierius (akcijas, vekselius, čekius, obligacijas, taupymo lakštus ir kt.);
3. Gaunamą darbo užmokestį, pensiją, stipendiją ar kitas pajamas (nurodant pajamas išmokantį asmenį, jo adresą ir pajamų dydį);
4. Kilnojamąjį turtą, išskyrus turtą, iš kurio vadovaujantis LR civilinio proceso kodekso 668 straipsniu negali būti išieškoma;
5. Nekilnojamąjį turtą.
Pateikdami aukščiau nurodytus duomenis nurodykite: turto ar turtinės teisės pavadinimą ir apibūdinimą, turto buvimo vietą, trečiųjų asmenų, pas kuriuos šis turtas yra, vardą, pavardę (pavadinimą) ir adresą, turtui taikomus apribojimus (įkeitimas, areštas ir kt.).
Informuoju, jog vadovaujantis Civilinio proceso kodekso 645 straipsnio 3 dalimi, už šio reikalavimo neįvykdymą nurodytu terminu ar melagingų duomenų pateikimą teismas Jums gali paskirti iki dviejų tūkstančių litų baudą arba areštą iki trisdešimties parų.