Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

sveikos,noreciau zinoti:)padaviau vyra anstoliams del alimentu,zinau kad atejo rastas i darba pas ji,bet pasidare idomu,jis turi sklolu pakankamai daug,ir jam kaikurias nuskaiciuoja is algos,ar jo darboviete praves vaikams alimentus i mano saskaita ar galiu nesitiketi to?
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2014 03 08, 17:15)
sveikos,noreciau zinoti:)padaviau vyra anstoliams del alimentu,zinau kad atejo rastas i darba pas ji,bet pasidare idomu,jis turi sklolu pakankamai daug,ir jam kaikurias nuskaiciuoja is algos,ar jo darboviete praves vaikams alimentus i mano saskaita ar galiu nesitiketi to?

Sveika, alimentams yra pirmenybė. Pirmiausia atskaičiuoja alimentus, o po to jei lieka dar iš ko atskaičiuoti, išskaičiuoja likusias skolas.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 10, 12:49)
Sveika, alimentams yra pirmenybė. Pirmiausia atskaičiuoja alimentus, o po to jei lieka dar iš ko atskaičiuoti, išskaičiuoja likusias skolas.

Labas,nezinau kaip turi buti,bet turi pravesti 450lt alimentu,bet pravede 200lt,tai kad padaviau ji anstoliams nieko ir nelaimejau daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2014 03 10, 16:20)
Labas,nezinau kaip turi buti,bet turi pravesti 450lt alimentu,bet pravede 200lt,tai kad padaviau ji anstoliams nieko ir nelaimejau daugiau verysad.gif

g.gif Arba jo mazas atlyginimas ir daugiau negali Jums pravesti, arba buhaltere nezino, kad pirmenybe yra alimentams ir paskirste skolas visiems. Cia individualus atvejis, pasiteiraukit dar pas antstolius ar teisingai as manau. Bent jau mes isskaiciuojam pirmiausia alimentus, o kitas skolas uzsaldom.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 11, 10:35)
g.gif Arba jo mazas atlyginimas ir daugiau negali Jums pravesti, arba buhaltere nezino, kad pirmenybe yra alimentams ir paskirste skolas visiems. Cia individualus atvejis, pasiteiraukit dar pas antstolius ar teisingai as manau. Bent jau mes isskaiciuojam pirmiausia alimentus, o kitas skolas uzsaldom.

950lt i kortele,skambinausi anstoliai,patare del likusios sumos kreiptis i vaiku fonda,tik kiekviena menesi reiks pranesti vaiku fondui kiek jis man praveda:)ka patartumet?nes tikrai nezinau kaip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2014 03 11, 12:33)
950lt i kortele,skambinausi anstoliai,patare del likusios sumos kreiptis i vaiku fonda,tik kiekviena menesi reiks pranesti vaiku fondui kiek jis man praveda:)ka patartumet?nes tikrai nezinau kaip elgtis.

Nebezinau ka ir patarti. Siaip antstolis turetu buti suinteresuotas, kad atskaitymai butu vykdomi teisingai. Pabandykit rastiskai uzklausti, nes telefonu tai zinot kaip kartais buna doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif turiu toki klausima turiu skolos nesumoketa likuti 800lt kadangi del vaiko negalios teko iseiti is darbo ta skola taip ir liko kabeti verysad.gif anstolis nors ir turi israsa is banko,pazyma is soc.,kad i sask gaunu tik neigalumo pinigelius vistiek ja arestuoja, galiausiai isalde ta suma ir tenka nusiimti banke.Uz tai aisku yra nemazas mokestis ir as negaliu internetu uzsakineti vaikui reikalingu medikamentu,tenka banke pervedinet,o tai irgi kainuoja kelis kart brangiau....kaip suprantu jie tai daro piktybiskai,kaip man elgtis?ar jie turi tokia teisia?
Atsakyti
QUOTE(Tequila26 @ 2014 04 03, 11:40)
Sveikos mamos smile.gif  turiu toki klausima turiu skolos nesumoketa likuti 800lt kadangi del vaiko negalios teko iseiti is darbo ta skola taip ir liko kabeti verysad.gif  anstolis nors ir turi israsa is banko,pazyma is soc.,kad i sask gaunu tik neigalumo pinigelius vistiek ja arestuoja, galiausiai isalde ta suma ir tenka nusiimti banke.Uz tai aisku yra nemazas mokestis ir as negaliu internetu uzsakineti vaikui reikalingu medikamentu,tenka banke pervedinet,o tai irgi kainuoja kelis kart brangiau....kaip suprantu jie tai daro piktybiskai,kaip man elgtis?ar jie turi tokia teisia?

Neskit viska is naujo,gal jau senokai neset tas pazymas.Vaiko neigalumo pazymejima,saskaitos israso ir pazyma is soc,kad gauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 balandžio 2014 - 12:17
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 04 03, 12:17)
Neskit viska is naujo,gal jau senokai neset tas pazymas.Vaiko neigalumo pazymejima,saskaitos israso ir pazyma is soc,kad gauna.

ir be viso to, dar pabandykit su anstoliu tartis, kad per mėnesį bent po 50 lt pervedinėsit skolai dengti.
Atsakyti
Viskas anstoliui yra svieziai pateikta,bet nieko.Daug ten surasiau,bet pagrindinis klausimas ar gali isaldyti ta suma?Banke man uzsimine,jog jie taip elgtis negali,turi palikti viena laisva sask vaiku ismokoms.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 04 03, 13:09)
ir be viso to, dar pabandykit su anstoliu tartis, kad per mėnesį bent po 50 lt pervedinėsit skolai dengti.

Jus jau man atleiskit,bet as klausiau visai ko kito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tequila26 @ 2014 04 03, 15:18)
Viskas anstoliui yra svieziai pateikta,bet nieko.Daug ten surasiau,bet pagrindinis klausimas ar gali isaldyti ta suma?Banke man uzsimine,jog jie taip elgtis negali,turi palikti viena laisva sask vaiku ismokoms.
Papildyta:
Jus jau man atleiskit,bet as klausiau visai ko kito  smile.gif

Negali,rasykit skunda tada.
Atsakyti
QUOTE(Tequila26 @ 2014 04 03, 14:18)
Jus jau man atleiskit,bet as klausiau visai ko kito  smile.gif

Su antstoliu, kad mokėsit bent po 50 lt, o jis neužšaldys sąskaitos susitarti galima greičiau, nei, kad aiškinti jam, ką jis gali ir ko negali. O skolą vistiek reikės sumokėt.
Atsakyti