Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(ErikaN @ 2013 12 12, 11:16)
Sveiki, antstoliai ir darbovietei, ir Jums turėjo atsiųsti patvarkymą dėl skolos išieškojimo. Gal Jūs gyvenat ne deklaruotu adresu? Arba antstolis Jūsų neinformavo.

Pagal siustus anstoliu laiskus suma jau grazinta.dar 2012 metais jei saskaitoj buvo -4000lt , dabar minuso nebera ir galiu pervedineti nuimineti pinigus, kaip gali but jog dar likau skoloj? pasiskambinau antsoliam tai jiem rodo jog dar liko 1000lt, kaip tai gali buti?, pagal el. bankininkiste nieko nerodo, tai reikia nuvaziuoti i banka ir paprasyti savo bylos?
Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2013 12 12, 12:33)
Pagal siustus anstoliu laiskus suma jau grazinta.dar 2012 metais jei saskaitoj buvo -4000lt , dabar minuso nebera ir galiu pervedineti nuimineti pinigus, kaip gali but jog dar likau skoloj?  pasiskambinau antsoliam tai jiem rodo jog dar liko 1000lt, kaip tai gali buti?, pagal el. bankininkiste nieko nerodo, tai reikia nuvaziuoti i banka ir paprasyti savo bylos?

Pasiimkit pažymas iš darbovietės po kiek išskaičiavo ir išsiaiškinkit su antstoliu kokio dydžio visos skolos. Šiaip būna kad antstoliai dar po skolų išskaičiavimo priskaičiuoja visokių palūkanų, delspinigių ir papildomų vykdymo išlaidų
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 12 12, 14:20)
Pasiimkit pažymas iš darbovietės po kiek išskaičiavo ir išsiaiškinkit su antstoliu kokio dydžio visos skolos. Šiaip būna kad antstoliai dar po skolų išskaičiavimo priskaičiuoja visokių palūkanų, delspinigių ir papildomų vykdymo išlaidų

Na su anstoliais kaip jau ir issiaiskinau, skola siekia apie 1000lt. dabar eisiu i darboviete, nes kai skambinau anstoliams, jie pasake jog uz lapkricio men gavo 200lt, o atsiskaitymo lapelyje -400.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black Queen: 12 gruodžio 2013 - 13:31
gal kas atsakys? el. bankininkystei rodo kad rezervuota suma. mano skola. ta kortele nesinaudoju. yra kita. (is kurios arestas nuimtas). Rezervuota suma nekinta g.gif ar turetu ji keistis? minusuotis su kiekvienu kartu kai as pervedu pinigus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M E M O R Y: 13 gruodžio 2013 - 17:40
Permečiau akimis šią temą, bet tokios panašios situacijos lyg ir nemačiau g.gif
Esu teisme iš vienos moters prisiteisus 10 lt už turto sugadinimą (čia ne piniguose esmė, bet mano principai prieš ją). Ji nesumokėjo.
Ką dabar turėčiau daryti - eiti į teismą išsiimt vykdomajį raštą? O toliau? Ar anstolis yra paskiriamas? Ar aš turėsiu kokių nors, kad ir minimalių išlaidų (laiko ir kuro neskaičiuojant biggrin.gif )?
Ar visas išlaidas ji turės sumokėt?
Kaip anstoliai reaguoja, kai tokia juokinga suma išieškoma, ar verta man prasidėt?smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2013 12 15, 20:15)
Permečiau akimis šią temą, bet tokios panašios situacijos lyg ir nemačiau g.gif
Esu teisme iš vienos moters prisiteisus 10 lt už turto sugadinimą (čia ne piniguose esmė, bet mano principai prieš ją). Ji nesumokėjo.
Ką dabar turėčiau daryti - eiti į teismą išsiimt vykdomajį raštą? O toliau? Ar anstolis yra paskiriamas? Ar aš turėsiu kokių nors, kad ir minimalių išlaidų (laiko ir kuro neskaičiuojant biggrin.gif )?
Ar visas išlaidas ji turės sumokėt?
Kaip anstoliai reaguoja, kai tokia juokinga suma išieškoma, ar verta man prasidėt?smile.gif
Ačiū 4u.gif

Reikia pasiimti vykdomąjį raštą ir keliaut pas jums patinkantį anstolį.Išlaidų jūs turėsit maždaug 50lt, bet jums juos gražins kai anstolis prisiteis iš atsakovės.
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2013 12 13, 17:39)
gal kas atsakys? el. bankininkystei rodo kad rezervuota suma. mano skola. ta kortele nesinaudoju. yra kita. (is kurios arestas nuimtas). Rezervuota suma nekinta g.gif   ar turetu ji keistis? minusuotis su kiekvienu kartu kai as pervedu pinigus? g.gif

Arestas uzdetas saskaitai ir suma tikrai nesikeis. Reikes tik nuimti aresta, kai bus issieskota skola arba anksciau Jusu prasymu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lialondra: 18 gruodžio 2013 - 23:12
QUOTE(Milera @ 2013 12 18, 16:26)
Reikia pasiimti vykdomąjį raštą ir keliaut pas jums patinkantį anstolį.Išlaidų jūs turėsit maždaug 50lt, bet jums juos gražins kai anstolis prisiteis iš atsakovės.

Ačiū 4u.gif
Gal galėtumėt rekomenduoti anstolį Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos iskilo klausimas jai zmogus gaunantis minimuma turi kelias skolas (viena susitares moka geranoriskai per anstoli po 200lt men) jai atsiras antra skola pas anstoli tai kiek jam teks moketi ar ta suma 200litu dalins abiems skoloms ar atskirai po 200litu reiks moketi kiekvienai skolai? aciu uz ats.
Atsakyti
QUOTE(ramuneki @ 2013 12 19, 13:44)
Sveikos merginos iskilo klausimas jai zmogus gaunantis minimuma turi kelias skolas (viena susitares moka geranoriskai per anstoli po 200lt men) jai atsiras antra skola pas anstoli tai kiek jam teks moketi ar ta suma 200litu dalins abiems skoloms ar atskirai po 200litu reiks moketi kiekvienai skolai? aciu uz ats.

anstoliai gali paimti 50% atlyginimo.Tai jusu situacijoj gali vienas anstolis 200 lt pasiimt ir kitas gali 200lt
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėjau pasiteirauti - jeigu mano sąskaitos areštuotos anstolių, ar jie turi teisę pasiimti vaiko gimimo išmoką (1400 lt)? Ar tai skaitosi kaip pašalpa - vaiko pinigai ir jie negalį jų pasisavinti?
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 23, 11:55)
Sveikos 4u.gif Norėjau pasiteirauti - jeigu mano sąskaitos areštuotos anstolių, ar jie turi teisę pasiimti vaiko gimimo išmoką (1400 lt)? Ar tai skaitosi kaip pašalpa - vaiko pinigai ir jie negalį jų pasisavinti?

Neturi teises.Bet jums reikia nunesti antstolei israsa is banko,kad i ta saskaita gavot vaiko vienkartine,kad jie zinotu,nes kitaip nuskaiciuos,nes jie nemato is kur gavot,jie tik mato iplaukas.
Atsakyti