QUOTE(lukne1 @ 2008 11 03, 00:45)
Niu gal as cia neismanele, bet tiesiog mano mazei visa laika viduriai buvo kieti kaip akmenukai, o dabar speju,kad viduriavimas baigiasi, nes ji valgo daug, o tustinasi tik karta ir skystai 5 dienas tai krove i kelnes kaskart, kai pavalgydavo, tada ir daviau ta rehidrona.
O dabar kitas klausimas mamikems, turbut ne i tema, bet mano mergytes apetitas buvo milziniskas to viruso metu Ar ir jusiskiams taip buvo? Ji galejo valgyti viska is eiles ir iskart viska i kelnes
O dabar kitas klausimas mamikems, turbut ne i tema, bet mano mergytes apetitas buvo milziniskas to viruso metu Ar ir jusiskiams taip buvo? Ji galejo valgyti viska is eiles ir iskart viska i kelnes
keista girdeti,kad jusiskei buvo didelis apetitas,maniske dukryte tai kai pernai buvo roto virusas isviso nieko nevalge kokias 2 paras,istisai girdziau daug skysciu,laselines teko statyti del per didelio skysciu netekimo...siais metais velgi,kai tik pradejo viduriuoti,visiskai nevalge,isiuliau pirmas dienas tik kokios lengvos sriubytes,vakar dar jogurta.sianien jau kosyciu truputi valge ,jogurta....kiek skaiciausi tai pas dauguma vaikiuku apetitas dingsta...o tai kad kai pavalgo iskarto ant puoduko,tai ir pas mus tas pats,nors nedaug suvalgydavo pirmomis dienomis,maistelis nesuvisrskintas matosi normaliai iskarto iseina.siandien kiek geriau,beje maniske ir netaip kaip pirma karta daug viduriuoja,kazkaip maziau ,pirmomis dienomis iki 5 kartu,o jau trecia diena iki 3,siandien isvis 2 kartelius...bet skystai labai,tik siandien situacija geresne...bet apetitu tikrai nesidziaugiu jos,jo visai nera....o jusiskei yra temperatura?nes maniskei ne...kiek matavau auksciausia 37....