Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

QUOTE(dange @ 2008 11 02, 10:29)
Pratęskit Linex'o ar kito bakterinio preparato naudojimą, kelioms savaitėms privenkit nerauginto pieno produktų, nuo dietinio maisto prie įprastinio pereikit palaipsniui ir manau greitu laiku atsistatys viskas  4u.gif

Ačiū labai.
O Linex ir Bifolac bakterijos nekietina vidurių?? Nes, turim tokią problemytę, labai bijau, kad jos dar labiau sukietins jam vidurius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 02, 09:46)
Ačiū labai.
O Linex ir Bifolac bakterijos nekietina vidurių?? Nes, turim tokią problemytę, labai bijau, kad jos dar labiau sukietins jam vidurius  g.gif

Linex'as neturėtų. Dėl bifolac- nežinau.Dažniausiai po viduriavimų(infekcinių ar antibiotiko sukeltų) duodavau vaikui gefilus plius- vidurių užkietėjimo problemų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 02, 10:22)
Kas persirgę šia bjauria liga, gal pasidalintumėte kaip galima būtų sustiprinti organizmą po jos?
Maniškiai abu prasirgo, dabar aš, bet esmė, kad vyresnysis labai stipriai. Tris paras miegojo tikra to žodžio prasme. Nukrito svoris, ir dabar matau, kad po savaitės vis dar silpnas jaučiasi  g.gif
Ar tos Linex bakterijos gerai yra, tokiu atveju?

SIAIP linexas labai gerai,geriausiai is visu geruju bakteriju visi sake kad tinka prie viduriavimo,taip pat labai gerai jogurto kapsules(ar panasiai)mes pernai jas ir linexa gerem,o siuo metu geriam ENTEROLI,vaistineje rekomendavo kad labai gera priemone atstatyti organizma....beje perskaiciau kad kaikurioms mamytems ir gydytojai enteroli rekomendavo tai duodu ji,nors pernai metais ligonineje gydytoja sake,kad tik su gerosiomis bakterijomis galima atstatyti .....enterolis kaip vakar man paaiskino kazkas panasaus i gerasias bakterijas,tik dar veiksmingiau.Maniske mergyte taip pat veme tik 2 kartus,jau 6 para skystai viduriuoja,bet geria vos ne po du litrus rehidrono,ir matau kad jau siandien gyvybinga,manau organizmas atsistato po truputi,i gydytojus nesikreipiau,perskaiciusi siame forume,kad visi tie zarnyno virusai gydomi panasiai....
Atsakyti
Matot, bėda tame, kad jis neviduriuoja. O ir šiaip polinkį turi vidurių kietėjimui. Enterolio neduosiu, nes labai užkietins. Man reikia tik kažko, kas padėtų atstatyti organizmą ax.gif

Ačiū visoms už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 02, 13:33)
Matot, bėda tame, kad jis neviduriuoja. O ir šiaip polinkį turi vidurių kietėjimui. Enterolio neduosiu, nes labai užkietins. Man reikia tik kažko, kas padėtų atstatyti organizmą  ax.gif

Enterolis labiau tinka esant ūmiai žarnyno infekcijai, bet ne ilgalaikiam skyrimui po.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 02, 14:33)
Matot, bėda tame, kad jis neviduriuoja. O ir šiaip polinkį turi vidurių kietėjimui. Enterolio neduosiu, nes labai užkietins. Man reikia tik kažko, kas padėtų atstatyti organizmą  ax.gif

siaip visos gerosios bakterijos,jogurto kapsules tinka ir esant viduriavimui,ir esant viduriu uzkietejimui,nes jos sunormalizuoja ,subalansuoja viska...man paciai buvo problemu su uzkietejimu,gydytoja skyre geruju bakteriju-jos ne tik esant viduriavimui padeda,bet ir viduriu uzkietejimui.Organizmui stiprinti duociau netik geruju bakteriju,bet pamainomis(viena menesi to,kita kito)jogurto tableciu....mes po ligonines kai pernai sirgome roto virusu praejus viduriavimui gereme ribomunilio kursa,gana ilgai ,iki pavasario,jis nuo persalimo virusiniu ligu,bet nezinau,siaip imunitetas buvo atsparus ir visokiems viduriavimams ir persalimo ligoms,ir slogoms ir pan.arba cia tik sutapimas...siaip patarciau stiprinti ne tik pilvuka ax.gif pati stiprinsiu kai baigsime su tuo viduriavimu visa imunine sistema,su ribomuniliu(nes manau nuo absoliuciai visos imunines sistemos stiprumo dar daug kas priklauso)
Papildyta:
QUOTE(dange @ 2008 11 02, 15:28)
Enterolis labiau tinka esant ūmiai žarnyno infekcijai, bet ne ilgalaikiam skyrimui po.

zinot del ENTEROLIO tikrai daug nezinau...tiesiog siame forume perskaiciau kad kai kurioms mamytems skyre ju vaikuciams ligoninese ar namuose nuo roto-noro ir pan kitu visurusu...nuejus i poliklinika paklausiau del geruju kapsuliu dar,pasake ,kad linexas super,mes ji ir geriame,beto dar enteroli pasiule,as dar paklausiau ar nekietina,man atsake kad jis ne kiek kietina,o kiek dar veiksmingiau veikia uz tuos linexus ir kitas gerasias bakterijas,greiciau ir veiksmingiau sunormalizuoja zarnyno mikroflora(vaistininkui pasakiau,kad manau kad tai kazkoks virusas ir kiek zinau negalima kietinti viduriu,reikia leisti is organizmo jam pasisalinti)tai tas man pabreze kad enterolis veikia kaip linexas panasiai,ir nekietina,tiesiog padeda greiciau sunormalizuoti zarnyno veikla.... g.gif tai dabar ir nezinau ar teisingai elgiuosi daodama jo ar nelabai.... g.gif
Atsakyti
Ogogo, panasu, kad cia visiems sita infekcija su viduriavimu blink.gif Maniskei jau 8 diena. Tik nesuprantu,kas cia vyksta, nes jai duodu tik Linex (gydytoja sake,kad tik ji duoti, o kadangi daug geria skysciu ir padarem tyrimus, tai Rehidrolio net neduodu), o ji man toliau ale viduriuoja. Tik imu manyti,kad linex jos labai labai kietus viduriukus laisvina ir tokiu pavidalu viskas gaunasi dabar. Limcamca, patikek, maniskes viduriai buvo kieti kaip akmenukai, be forlax niekaip negaledavom susitvarkyti, o su Linex tai normaliai.
Paskaiciau jusu postus del maisto blink.gif Musu gydytoja sake, kad pienuka maze gali gert, nes labai jau jo nori. O jus pamatytumet kaip ji kapoja jogurtus. Sudedu aukstai juos, bet ji atsidaro saldytuva ir saukia doh.gif IKi to viruso as jai ju neikisdavau, matyt, organizmas pats reikalauja. Ir su "Smilgele" tas pats...Vien zo, po viso to reikalo valgo visus pieno produktus, ko seniau nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 11 02, 21:43)
Ogogo, panasu, kad cia visiems sita infekcija su viduriavimu  blink.gif Maniskei jau 8 diena. Tik nesuprantu,kas cia vyksta, nes jai duodu tik Linex (gydytoja sake,kad tik ji duoti, o kadangi daug geria skysciu ir padarem tyrimus, tai Rehidrolio net neduodu), o ji man toliau ale viduriuoja. Tik imu manyti,kad linex jos labai labai kietus viduriukus laisvina ir tokiu pavidalu viskas gaunasi dabar. Limcamca, patikek, maniskes viduriai buvo kieti kaip akmenukai, be forlax niekaip negaledavom susitvarkyti, o su Linex tai normaliai.
Paskaiciau jusu postus del maisto  blink.gif Musu gydytoja sake, kad pienuka maze gali gert, nes labai jau jo nori. O jus pamatytumet kaip ji kapoja jogurtus. Sudedu aukstai juos, bet ji atsidaro saldytuva ir saukia  doh.gif IKi to viruso as jai ju neikisdavau, matyt, organizmas pats reikalauja. Ir su "Smilgele" tas pats...Vien zo, po viso to reikalo valgo visus pieno produktus, ko seniau nebuvo  g.gif

Su jogurtu, kefyru ir panašiai- viskas tvarkoj.Atsargiem reikia būti su nerauginto pieno produktais, kadangi rota infekcija turi savybę sukelti laikiną laktazės nepakankamumą, todėl nuo nerauginto pieno produktų gali pūsti pilvuką arba palaikyti viduriavimą.
Atsakyti
Aciu, Dange. Sakai pienuko geriau neduot? Bet mum tas pats - viduriai tokie patys buvo ar gerem pienuka,ar ne (kalbu apie paskutines dienas).Vakare sudaviau Linex ir buteliuka pienuko....Vakar jo is viso negere ir sauke nakti,kad pilvuka skauda. Niu matysim,kaip sianakt miegosim. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 11 02, 22:02)
Aciu, Dange. Sakai pienuko  geriau neduot? Bet mum tas pats - viduriai tokie patys buvo ar gerem pienuka,ar ne (kalbu apie paskutines dienas).Vakare sudaviau Linex ir buteliuka pienuko....Vakar jo is viso negere ir sauke nakti,kad pilvuka skauda. Niu matysim,kaip sianakt miegosim.  g.gif

Palaukčiau savaitėlę su pienuku, nebent be jo niekaip.O jogurtą, ypač natūralų- duokit.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 11 02, 22:43)
Ogogo, panasu, kad cia visiems sita infekcija su viduriavimu  blink.gif Maniskei jau 8 diena. Tik nesuprantu,kas cia vyksta, nes jai duodu tik Linex (gydytoja sake,kad tik ji duoti, o kadangi daug geria skysciu ir padarem tyrimus, tai Rehidrolio net neduodu), o ji man toliau ale viduriuoja. Tik imu manyti,kad linex jos labai labai kietus viduriukus laisvina ir tokiu pavidalu viskas gaunasi dabar. Limcamca, patikek, maniskes viduriai buvo kieti kaip akmenukai, be forlax niekaip negaledavom susitvarkyti, o su Linex tai normaliai.
Paskaiciau jusu postus del maisto  blink.gif Musu gydytoja sake, kad pienuka maze gali gert, nes labai jau jo nori. O jus pamatytumet kaip ji kapoja jogurtus. Sudedu aukstai juos, bet ji atsidaro saldytuva ir saukia  doh.gif IKi to viruso as jai ju neikisdavau, matyt, organizmas pats reikalauja. Ir su "Smilgele" tas pats...Vien zo, po viso to reikalo valgo visus pieno produktus, ko seniau nebuvo  g.gif

niu jo...mes taip pat viduriuojame jau 6 para berods...bet jau siandien manau geriau...pieno misinuko neduodu nuo pat pirmos dienos viduriavimo(mes vis dar misinuka geriam)...o vat jogurta duodu jau antra diena,daviau ir kefyro atsigerti....lyg ir blogiau nesidaro,pienuko dar neduosiu kokias 5 dienas tai tikrai....keista ,kad gydytoja jums nerekomendavo rehidrono,ar pan. na su viduriavimu daug netenkama reikalingu organizmui drusku.....man kaip tik parekomendavo jei viduriuojant gerai geria rehidrona tai tik ji ir duoti gerti....jokiu saldintu arbatu,jokiu saldumynu ir pan.nezinau istiesu kas mums tiksliai yra,nes veme tik du kartus....o daugiau visas dienas viduriuoja,siandien jau geriau matau....skaitau kad ir pas jusu dukryte tas pats...gal cia kokia atmaina viruso truputi kitokia,nes kai buvo roto-tai plius daug veme...
Atsakyti
Niu gal as cia neismanele, bet tiesiog mano mazei visa laika viduriai buvo kieti kaip akmenukai, o dabar speju,kad viduriavimas baigiasi, nes ji valgo daug, o tustinasi tik karta ir skystai g.gif 5 dienas tai krove i kelnes kaskart, kai pavalgydavo, tada ir daviau ta rehidrona.
O dabar kitas klausimas mamikems, turbut ne i tema, bet mano mergytes apetitas buvo milziniskas to viruso metu doh.gif Ar ir jusiskiams taip buvo? Ji galejo valgyti viska is eiles ir iskart viska i kelnes blush2.gif
Atsakyti