Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

QUOTE(natylli @ 2008 03 12, 14:30)

Aš, kiek supratau, Smekta tinka viduriavimiu sustabdyti thumbup.gif , bet Rota viruso atveju-ar tai reikia daryt, jei jis turi natūraliai iš organizmo pasišalint g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 12 kovo 2008 - 17:52
na maniskis kai buvau pradejus viduriuoti dave baltos puse stikliuko ir pipiru juoduju sumaisytu kartu tongue.gif iskarto uztrauke thumbup.gif
Atsakyti
Jei daržely karantinas dėl rotaviruso, tai kaip tada su vaikais daryti, pažymos po jo reikia?
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2008 03 11, 13:51)
nebutinai,vaikai ne tokie atsparus tokiom ligom,taigi dazniausiai jie ir suserga vieni nuo kitu, o suaugusiems svarbiausia plauti rankas ir profilaktiskai patartina isgerti 50g brendziuko, patikrinta - tikrai veikia  thumbup.gif o ir ligoninej rekomendavo mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif na su mielu noru ikalciau,bet negaliu nestuke.gif biggrin.gif
na gal atsilaikysiu smile.gif
Atsakyti
MANO MAZIS LYGIAI PO POROS MENESIU VEL APSIRGO ROTAVIRUSU.. STAI TAU IR IMUNITETAS mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(slanina @ 2008 03 16, 15:35)
MANO MAZIS LYGIAI PO POROS MENESIU VEL APSIRGO ROTAVIRUSU.. STAI TAU IR IMUNITETAS  mega_shok.gif

liudna verysad.gif nes persirgus siuo virusu labai nualinamas organizmas,bandai atsistatyti,o jei vel greitai susergi,tai verysad.gif
Atsakyti
Mes irgi nesiskiepijome, kainyte tai atsiprašau doh.gif ir be to patys gydytojai dar nežino jo veikimo, bei ar jis tikrai padeda. Kai aš su vyresnėliu susirgome ligoninėje rotoso virusu, tai tikrai nepavidėtina. schmoll.gif Bet infekciniame pasakė, kad visada vaikučio žaisliukus, grindis ir tai kur jis liečiasi nors kartą išplauti su atskiestu dezinfekantu ar chlorkėmis. Žaisliukus tai labai silpnu tirpaliuku arba tiesiog muilu, nes juos kiša į burnyte. Tai namuose mes visada išsiplauname su chlorkėmis. Tokiu virusu geriau nesusirgti blink.gif
Atsakyti
Neseniai su vyru savo kailiu patyrėm, kaip atrodo tas rotavirusas doh.gif visą naktį pamainom pralakstėm, o ryte taip silpna buvo blink.gif Mūsų mažiukė neskiepyta, tai pergyvenau kad ir jai netektų patirti to malonumo ir visa laimė, kad mano "žinduklė" neapsirgo clap.gif Apie šį skiepą mes buvome informuoti, tačiau neskiepijome nes nėra aiškus skiepo efektyvumas ir didoka kainytė g.gif
Atsakyti
Mes vakar grizom is ligonines. Bjaurus dalykas tas rotovirusas. Mergaite grizo vel menesiu atgal. Nebesedi, neturi visai jegu, pikta verysad.gif Niekaip nesusitvarko viduriukai. Negaliu ikisti ne laselio skysciu, klykia. Vien tik MP pripazysta. Nebezinau kaip padeti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viciux @ 2008 03 18, 11:41)
Mes vakar grizom is ligonines. Bjaurus dalykas tas rotovirusas. Mergaite grizo vel menesiu atgal. Nebesedi, neturi visai jegu, pikta verysad.gif Niekaip nesusitvarko viduriukai. Negaliu ikisti ne laselio skysciu,  klykia. Vien tik MP pripazysta. Nebezinau kaip padeti. verysad.gif

Puikiai suprantu kaip ji jaučiasi. Nusilpo besirgdama. Vistiek jums turbūt skyrė gydymą, o jei pripažįsta tik MP, tada tik MP. Sustiprės ir jėgos grįš console.gif
Atsakyti
savo mažąją skiepijau. gydytoja, kuria labai pasitikiu, rekomendavo, nes dar auga vyresnėlė, todėl didesnė tikimybė, kad šis šlykštus virusas gali būti parneštas į namus. Be to, ir pačiai ramiau, kad ėmiausi kažkokios prevencijos, jei ir susirgs, tikiuosi, lengvesne forma.
Atsakyti
tas rotavirusas zaibiskai plinta vaiku ligonenej, jei ten serga bent vienas vaikas. gulejau su vaiku del inkstu uzdegimo, tai isleido namo su perspejimu, kad gali ''sukontaktuoti''. tai jau kita diena vel grizom i ligonine laseline statyt, nes labai viduriavo blink.gif uztat iki ziemos turim jau imuniteta biggrin.gif skiepas vistiek 100 proc. neapsaugos
Atsakyti