Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

QUOTE(naca @ 2008 03 07, 21:07)
mano abu vaikai apsirgo manau Rota virusu. dukte serga kiekvienais metais jau sestus metus, tai si karta tikrai nesmarkiai veme, pirmaji tai buvo baisu. o mazasis pirma karta serga, tai daug vemia. gerai, kad nors neviduriuoja doh.gif . dukra tai niekada neviduriuoja.

Nieko sau kiekvienais metais serga doh.gif vargsiuke
Atsakyti
aciu 4u.gif

na, vyresnele visai nakti neveme, tai jau matyt pasitaisys. idomiauia, kad ji kitom ligom beveik neserga, bet roto nepraleis schmoll.gif

o mazyliui irgi jau geriau - nuo puses nakties neveme, ir vandenuko daug isgere ir nieko. gal tiek ir tebus rolleyes.gif . tik temperaturos truputi turi doh.gif . jis vargsas tiesiog ligu siurbliukas. kai i darzeli eit pradejo visokiais baisiais virusais sirgti pradejo. o dabar po 2 men nejimo i darzeli savaite paejo ir rota uzpuole unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi ka tik is ligonines. Pirmiausia susirgo mazoji, paskui ir didzioji mano dukryte pateko i ligonine verysad.gif Sirgo skirtingai. Mazoji gausiai viduriavo, karsciavo, o didzioji pora kartu nedaug veme ir viduriavo, bet be temperaturos. Po savaites ligoninej "sitas dziaugsmas" ir man prilipo, kazkas baisaus
Atsakyti
Baisi liga verysad.gif manoji metuose karta suserga;pirma karta tai tik smarkiai viduriavo ir karsciavo,bet neveme,o antra karta-ir viduriavo ir viena karteli veme,bet nekarsciavo. verysad.gif
Atsakyti
Mamos, o kaip jūsiškiai jaučiasi po tų virusų? Nė viena nesusidūrėt su ilgalaikiais pilvo skausmais? Mano abu vaikai vėmė, karščiavo, bet vyresnysis lengviau atsirgo ir jau viskas tvarkoj. O mažė iškart pasibaigus karščiavimui ir vėmimui jautėsi neblogai, pamažu ir valgyt normaliai pradėjo, bet po kokių 4-6 dienų pradėjo pilvo skausmais skųstis... n kartų per dieną unsure.gif , kartais net su ašarom verysad.gif Skausmas tradicinis "vaikiškas"- aplink bambą. Geria gerąsias bakterijas, geria Iberogast vaistuką ( gydytoja skyrė), bet kol kas nei kiek ne geriau. Ir vaiko gaila ir pačiai jau stogas važiuoja, nes jau kokią savaitę taip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2008 03 08, 19:27)
Mamos, o kaip jūsiškiai jaučiasi po tų virusų? Nė viena nesusidūrėt su ilgalaikiais pilvo skausmais? Mano abu vaikai vėmė, karščiavo, bet vyresnysis lengviau atsirgo ir jau viskas tvarkoj. O mažė iškart pasibaigus karščiavimui ir vėmimui jautėsi neblogai, pamažu ir valgyt normaliai pradėjo, bet po kokių 4-6 dienų pradėjo pilvo skausmais skųstis... n kartų per dieną  unsure.gif , kartais net su ašarom  verysad.gif Skausmas tradicinis "vaikiškas"- aplink bambą. Geria gerąsias bakterijas, geria Iberogast vaistuką ( gydytoja skyrė), bet kol kas nei kiek ne geriau. Ir vaiko gaila ir pačiai jau stogas važiuoja, nes jau kokią savaitę taip  blink.gif

Na, as stengiusi neduoti maisto nuo kurio pucia pilvuka. Kai ten viskas sujaukta, kiekvienas, net ir mazas paputimas yra labai skausmingas... Turetu praeiti, ypac del to, kad geriat gerasias bakterijas. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi dar 2 savaites po ligos,gerem gerasias bakterijas,ir kelias dienas -Smecta
Atsakyti
neskaiciau visos temos, gal kartais ir buvo kalba apie Smecta, kaip ten yra, mums pediatre,kai tik paskambinau,jog vaikas viduriuoja, is karto liepe duoti smectos, o ligonineje kategoriskai ja uzdraude, vien del to,kad ji sustabdo viduriavima,tuo tarpu organizmas visas nuodijamas,kyla temperatura ir visos kitos bedos prasideda vien del to,kad uzsilaiko visi "nuodai" organizme
Atsakyti
negi visa seima persirgs,jei vienas susirgo? unsure.gif
gal zinot kaip apsisaugot?as laukiuos,o mano mazoji serga...

liga tikrai baisi,ypac kai matai kad tavo vaikas judrus ir laimingas keiciasi i bejegi gulinti zmogiuka...svarbiausia kad vaikiukas daug gertu-girdykit per prievarta jei nesutinka pats gert,nes vandenu netekimas labai baisu...maniske diena pragulejo po laseline.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 03 11, 10:39)

liga tikrai baisi,ypac kai matai kad tavo vaikas judrus ir laimingas keiciasi i bejegi gulinti zmogiuka...svarbiausia kad vaikiukas daug gertu-girdykit per prievarta jei nesutinka pats gert,nes vandenu netekimas labai baisu...maniske diena pragulejo po laseline.. unsure.gif

nu kiek mazoji sirgus,tai niekad mes nepersirge(tfu tfu tfu),matyt priklauso nuo tavo imunines sistemos,jei stipri,tai atlaikysi,jei ne,tai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 03 11, 11:39)

nebutinai,vaikai ne tokie atsparus tokiom ligom,taigi dazniausiai jie ir suserga vieni nuo kitu, o suaugusiems svarbiausia plauti rankas ir profilaktiskai patartina isgerti 50g brendziuko, patikrinta - tikrai veikia thumbup.gif o ir ligoninej rekomendavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2008 03 10, 14:51)
neskaiciau visos temos, gal kartais ir buvo kalba apie Smecta, kaip ten yra, mums pediatre,kai tik paskambinau,jog vaikas viduriuoja, is karto liepe duoti smectos, o ligonineje kategoriskai ja uzdraude, vien del to,kad ji sustabdo viduriavima,tuo tarpu organizmas visas nuodijamas,kyla temperatura ir visos kitos bedos prasideda vien del to,kad uzsilaiko visi "nuodai" organizme

http://www.alfa.lt/straipsnis/c62094
Kaip tik Smecta padeda,raso cia smile.gif
Atsakyti