Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 24, 01:23)
Nzn kazkur zurnale skaiciau,kad atsirado nauja apelsinu skonio smekta?klausiau mamytes,bet pas mus Plungej (kaime)nera blush2.gif o pas jus gal yra vaistinese?

Yra jau pas mus atsiradus, Vilniuje, Eurovaistinej pirkau, tai gal ir kituose miestuose Eurovaistinej butu. Bet mano mazyte, jos nenori imt i burna kaip ir ta paprasta - atvirai pasakius - tai apelsinu kvapas vos jauciasi pakelyje, o kai istirpini - tai koks jau ten apelsinu skonis g.gif - beveik tas pats kaip ir paprasta, zodziu, ne stebuklas...

Papasakokyt, mamytes, apie dieta po Roto viruso? Mums kaip pasake dar visa sav. po to kai temp. praejo, laikytis grieztos dietos: be pieno produktu, mesos, zaliu vaisiu ir darzoviu blink.gif , tai beveik nieko nelieka - koses ant vandens, dziuvesiai, arbatos cry.gif mano zuika isdzius isvis , o jau taip valgyt nori - saldytuva jai matatnt ir atidaryt bijau, o pati valgyt turiu kaip kokia partizane - net sirdi suspaudzia verysad.gif
Dar nupirkau tokiu sausaini aviziiniu is dietinio maisto skyriaus.

Ka jus duodavot?
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 28, 09:18)

Papasakokyt, mamytes, apie dieta po Roto viruso? Mums kaip pasake dar visa sav. po to kai temp. praejo, laikytis grieztos dietos: be pieno produktu, mesos, zaliu vaisiu ir darzoviu  blink.gif , tai beveik nieko nelieka - koses ant vandens, dziuvesiai, arbatos  cry.gif mano zuika isdzius isvis , o jau taip valgyt nori - saldytuva jai matatnt ir atidaryt bijau, o pati valgyt turiu kaip kokia partizane - net sirdi suspaudzia  verysad.gif
Dar nupirkau tokiu sausaini aviziiniu is dietinio maisto skyriaus.

Ka jus duodavot?

Na kaip keista,man tai sake viska galima valgyti,tai mes ir mesyte valgem,ir misineli duodavau.Tik vaisiu nevalgem
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2008 02 28, 16:31)
Na kaip keista,man tai sake viska galima valgyti,tai mes ir mesyte valgem,ir misineli duodavau.Tik vaisiu nevalgem

o mums pasake, akd zarnynas turi atsistatyti verysad.gif , ir bent savaite laikyti ant grieztos dietos, o paskui kita sav. - ivedinet maista normalu. O dukryte taip valgyt nori! Jau mato, kad mama apart kosiu nieko gero neduoda, tai praso koses unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 02 27, 17:49)
Tikrai varginanti liga tikrai visoms mamytems siulau sugirdyti vakcina "Rotarix". Vakcina girdoma mazdaug 2 menesiu mazyliams ir dar karta 4 menesiu. Vakcinos kaina vienam kartui apie 250 litu

Taip ir aš "skiepijau" savo mažutę, pirma dozė 2 mėn. antra 3 mėn. Vienos kaina 225 lt.
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 28, 15:43)
o mums pasake, akd zarnynas turi atsistatyti  verysad.gif  , ir bent savaite laikyti ant grieztos dietos, o paskui kita sav. - ivedinet maista normalu. O dukryte taip valgyt nori! Jau mato, kad mama apart kosiu nieko gero neduoda, tai praso koses  unsure.gif

Man ta pati sake gydytoja del dietos. Teks pakenteti, bet pamatysi po to kai des valgyti, uz du bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 02 28, 20:50)
Man ta pati sake gydytoja del dietos. Teks pakenteti, bet pamatysi po to kai des valgyti, uz du bigsmile.gif

ir kiek laiko jus tos tokios grieztos dietos laiketes? Bo mano pupa nuo ligos pradzios jau 8 dienas normaliai nieko negauna valgyt g.gif
Atsakyti
Na matot,kaip uzsienyje skiriasi gydymas.Atrodo gi tas pats virusas.
Atsakyti
Vakcina nuo rotoviruso labai "jauna". Pirmas bandymas "masiniam vartojimui" buvo nesekmingas. Idomiai, dalis gydytoju pataria skiepyti, kiti nerekomenduoja... g.gif Mes nusprendeme neskiepyti...
Atsakyti
QUOTE(inga1214 @ 2008 02 05, 13:24)
Mano sūneliui pusantro menesio, vakar gryžom iš ligoninės, sirgome inkstų uždegimu. Mano nerimas, kad mes galime būti užsikrėtę rota virusu. Mažulis daug miega, atrodo pavargęs, kakutis labai skystas. Ar man verta nerimauti, kad mes sergame? Beja, valgo ir geria normaliai. verysad.gif

Ewe labai smulkiai ir paaiskino,nera ka pridurti

QUOTE(Bailiuke @ 2008 02 29, 21:47)
Vakcina nuo rotoviruso labai "jauna". Pirmas bandymas "masiniam vartojimui" buvo nesekmingas. Idomiai, dalis gydytoju pataria skiepyti, kiti nerekomenduoja...  g.gif  Mes nusprendeme neskiepyti...

ir mes neskiepijom
Atsakyti
mes irgi nesiskiepijome, nes su gydytoja kai pakalbėjau, patys pediatrai dar nėra gerai nustatę tų vakcinų veiksmingumo ax.gif
Atsakyti
Tokiam mažiukui verysad.gif na gal nėra ten to rotaviruso. Svarbiausia mamai pasiryžti ir nebijoti kai verkia vaikas. Ir kuo daugiau gerti reikia. Tikėkimės tik šiaip mamytė bijo ligų unsure.gif Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Atsakyti
Mano mergyte taip pat sirgo roto virusu, bet gal kazkokia lengva forma, nes truputi pakarsciavo ir viduriavo zaliai, tai ligoninej smectos padave ir viskas praejo, tiesa ir karsciavima numuse. Taigi pirma savo menesi sutikom ligoninej sad.gif
Atsakyti