[quote=minik,2008 02 17, 09:49]
Natylli, kaip tavo mazylis siandien jauciasi? Tikiuosi, jau daug geriau. Nesibaimink del aukstos temperaturos, prie sio viruso ji gali buti labai auksta. Tiesiog ir toliau naudok visa tai, ka iki siol davei, apsisarvuok kantrybe, nes sitai ligelei reikia laiko. Viskas bus gerai (pamatysi, sulig kiekviena diena, maziukas jausis vis geriau)
Sveikute,oj nuo ka cia pradeti
Siandien vakare isleido is ligonines
Ta vakara kai rasiau kad temperatura,taip ir nenumusiau ,laikesi 39.5 O dar nugara isbere spuogeliais raudonais,ir taip stipriai
Vaikas verkia,miegoti nori bet neuzmiega.Tai mes vel skambinom i greitaja ,liepe atvykti pas juos.Na ir ka iskart pagulde mus,ir nuo 22val iki kitos dienos 21val pragulejo "priristas "prie laselines
Zinokit neapsakyti jausmo ka patyriau tada,kai maciau kaip vaikas verkia,muistosi nuo tu visu adatu(nes dar tyrimus dare),jis nuo verksmo pamelynavo visas.Rasau net dabar su asarom...niekam nelinkiu ta patirti
Leisdavo antibiotikus dar,jis visapara nieko nevalge,negere Tik siandien nuo ryto pradejom gerti,ir tai mazai,ir misinuka duodu
Na ir isleido mus,tipo sako viska galim valgyti jau,bus viskas ok
Vat ir visas gydymas.
Bet namie ziuriu jis mieguistas vaiksto,vis ant rankyciu pas mane.Dabar uzmigo vel,net nebezinau jau ka toliau daryti man.Jei kils temperatura ,(dabar 37.5) duosiu Panadol bet kakuciai vis dar geltoni,daktare sako kad nuo antibiotiku
Na gerai,ziuresim kaip rytoj bus
Kaip jus galvojat ar reikai mums gerti dabar ta sudyta vandeni?na gerasias bakterijas duosiu,ir ka viskas
Nes daktare mums sako jokiu vaistu neduoti,bet nelabai pasitikiu jais.nes jie cia mums dare tyrima ar yra miningitas vaikui.Prie ko cia sis miningitas?! Jei aiskiai matosi kad cia Rota virusas tik
Papildyta:
QUOTE(natylli @ 2008 02 18, 23:38)
Siandien vakare isleido is ligonines
Kaip jus galvojat ar reikai mums gerti dabar ta sudyta vandeni?na gerasias bakterijas duosiu,ir ka viskas
Nes daktare mums sako jokiu vaistu neduoti,bet nelabai pasitikiu jais.nes jie cia mums dare tyrima ar yra miningitas vaikui.Prie ko cia sis miningitas?! Jei aiskiai matosi kad cia Rota virusas tik
manau, kad gali kazkiek duoti, jeigu jis tik gers. neturi pakenkti laikykitės ir linkiu kuo greičiau pasveikti
O mūsų istorija tokia, kad kai sekmadienio vakarą dukra vėl vėmė ir viduriavo, aš pradėjau krautis daiktus į ligoninę tai taip belakstant po namus žiūrim mūsų vaikas irgi pradėjo iš paskos lakstyti, žaisti, linksmesnė tapo žodžiu aš jau apsirengusi dar prisėdau, nes jau taip į tą ligoninę nesinorėjo. ir ką gi - visą vakarą dukrą buvo geros nuotaikos, tad į ligoninę nevažiavom. Pirmadienį jau po 7 ryte girdžiu - keliamės (šiaip miegodavo ilgai ) - supratau, kad liga traukiasi. Visą diena linksma, guvi, nori valgyti, tad teko maistą slėpti ir nepersistengti, nors oi kaip norejosi leisti valgyti kiek nori ir pasveikom. Šiandien ryte pirmą kartą pakakojo - viskas ok
Mūsų šeimos gyd nuramino, kad jeigu vaikutis negeria, tai tada reik lašelinių, o šiaip galima sėkmingai gydytis namuose. ir labai smectą išgyrė, sakė puikus vaistas nuo tokių visų virusų. ir dar "paguodė', kad rotą virusą galim labai dažnai pasigauti
Sveikatytės sergantiems
Natylli, labai uzjauciu del maziuko, kad vis delto teko lekt i ligonine. Bet tau bent bus ramiau, kad gydytojai apziurejo ir veltui nepanikuosi namie. O kad dare tyrima del meningito, tai ir gerai, nes geriau atmest bet kokius itarimus nei veliau paveluotai suzinoti apie liga. Medikams galbut didziausia itarima sukele tavo leliuko berimas ir labai auksta temperatura (o tai budinga meningitui), del to ir dare ta tyrima. Bet tu tik nepergyvenk, tikiu, kad viskas jum bus gerai (o gal jau ir dabar geriau?). Sveikit kuo greiciau
poshkyte, labai dziaugiuosi del jusu, kad jau svaika dukryte . Labiausiai mums mamoms ir truksta kantrybes, o sios ligos atveju butent jos ir reikia labai daug. Mano maziukas irgi jau antra diena sveikas kaip ridikas, valgo daug, tustinasi normaliai, tik va kai nuvarem pas gydytoja darytis tyrimu, paaiskejo, kad per tuos viduriavimus ir vemimus, jis ziauriai sublogo, dabar pusantru metuku, o sveria kaip metinkukas . Teks serti lasiniais .
QUOTE(poshkyte @ 2008 02 20, 10:37)
Pirmadienį jau po 7 ryte girdžiu - keliamės (šiaip miegodavo ilgai ) - supratau, kad liga traukiasi. Visą diena linksma, guvi, nori valgyti, tad teko maistą slėpti ir nepersistengti, nors oi kaip norejosi leisti valgyti kiek nori ir pasveikom. Šiandien ryte pirmą kartą pakakojo - viskas ok
poshkyte, labai dziaugiuosi del jusu, kad jau svaika dukryte . Labiausiai mums mamoms ir truksta kantrybes, o sios ligos atveju butent jos ir reikia labai daug. Mano maziukas irgi jau antra diena sveikas kaip ridikas, valgo daug, tustinasi normaliai, tik va kai nuvarem pas gydytoja darytis tyrimu, paaiskejo, kad per tuos viduriavimus ir vemimus, jis ziauriai sublogo, dabar pusantru metuku, o sveria kaip metinkukas . Teks serti lasiniais .
QUOTE(poshkyte @ 2008 02 20, 08:37)
ir dar "paguodė', kad rotą virusą galim labai dažnai pasigauti
Sveikatytės sergantiems
Sveikatytės sergantiems
Tai reiskia ,kad ir vel galim susirgti juo? as jau galvojau kad persirgom ir viskas,daugiau nepasigausim sia bjaurybe
Man ligoninej sake, kad imunitetas susidaro 6 menesiams.
QUOTE(Neringiux @ 2008 02 20, 15:45)
o,NE,tikiuosi kad daugiau nepasikartos
QUOTE(Neringiux @ 2008 02 20, 16:45)
tai cia labai ilgam as buvau skaiciu,kad po mensio ar poros galima vel apsirgti nzn,gal klystu arba ka nors supainiojau
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 21, 02:37)
tai cia labai ilgam as buvau skaiciu,kad po mensio ar poros galima vel apsirgti nzn,gal klystu arba ka nors supainiojau
tu teisi ,galima susirkti ir greiciau nei po 6 men
ziuriu serga leliukai ir manoji pirmoji susirgo,paskui tevlis,mociute ir galkiausiai as,oi kaip buvo gaila i vaika ziureti nieko nevalge ir vis vergdavo,dabar kaip pati sergu tai suprantu,kaip vaikas jautesi blogai,nesisypsojo,buvo be nuotaikos,bet mazylei viksas dabar ok liko man pasveikt,laikykites mamytes ir saugom mazylius
As vis niekaip negaliu sustabdyti vaiko viduriavima,geriam Smecta,prebiotikus.Jau 5 diena siandien,o kaip viduriavo taip ir liko.
Kada gi tas baigsisi
Kada gi tas baigsisi
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 21, 03:37)
Mano mažylė sirgo du kartus.Tarpas buvo apie pora mėnesių.Deja
Tikrai baisu.
QUOTE(natylli @ 2008 02 22, 00:32)
As vis niekaip negaliu sustabdyti vaiko viduriavima,geriam Smecta,prebiotikus.Jau 5 diena siandien,o kaip viduriavo taip ir liko.
Kada gi tas baigsisi
Kada gi tas baigsisi
Kantrybes, natylli, siai ligai reikia duoti laiko, gali testis visi nemalonumai ir savaite, ir ilgiau. Bet tu aisku nelauk iki begalybes, jei po savaites (nuo ligos pradzios) vaikiukas vis dar stipriai viduriuos ir nieko nevalgys, butinai vel parodyk medikams. Gal vis delto yra ir kita to viduriavimo priezastis (jokiu budu taves negasdinu). Tiesiog tau paciai bus ramiau, kai zinosi, jog mazyli apziurejo medikai (nes kuo mazesnis vaikutis, tuo didesne dehidratacijos rizika, tuo atveju butinos lasines). Laikykites ir kuo greiciau sveikit