QUOTE(natylli @ 2008 02 16, 19:47)
Ech...ir mes pagavom virusa.Nuo vakar pradejo skystai viduriuoti ,nakti net reikejo 3 kartus keisti patalyne,nes viskas per virsu bego.O siandien temperatura pakilo,ir veme 2 kartus.Kaip as issigandau,i vaika gaila ziureti
Mes siuo metu Airijoje,tai vezemes i ligonine,ir ka galvojat mums pasake,kad cia jam dantukai dygsta,jis persalo
O pries tai buvau paskambinusi musu gydytojai i Lietuva,tai ji ir sako kad panasu i virusa
Tai cia Airijoje net tyrimu tokiu nedaro,gal jie laukia kol vaikas visai besamones bus,tada kazka darys
Vienu zodziu,isprasiau, kad israsytu mums milteliu nuo viduriavimo,jie panasus i Rehydrona(Nes siu nera cia).
Bandom gerti.
Ir noriu jusu paklausti,ar duoti man Smectos,ir Bifoval(gerasias bakterijas) ?
ar nebus jam per daug visko?
Kazkaip nepasitikiu cia daktarais
Mes siuo metu Airijoje,tai vezemes i ligonine,ir ka galvojat mums pasake,kad cia jam dantukai dygsta,jis persalo
O pries tai buvau paskambinusi musu gydytojai i Lietuva,tai ji ir sako kad panasu i virusa
Tai cia Airijoje net tyrimu tokiu nedaro,gal jie laukia kol vaikas visai besamones bus,tada kazka darys
Vienu zodziu,isprasiau, kad israsytu mums milteliu nuo viduriavimo,jie panasus i Rehydrona(Nes siu nera cia).
Bandom gerti.
Ir noriu jusu paklausti,ar duoti man Smectos,ir Bifoval(gerasias bakterijas) ?
ar nebus jam per daug visko?
Kazkaip nepasitikiu cia daktarais
Manau smecta ir gerasias bakterijas nebus per daug. Juk bakteriju 1 pakeli i diena( ar kasule), smectos irgi viena maiseli per diena..Mes nesirgom, bet drauge lyg taip ir dave.