aciu labai uz atsakymus
manau, labai nesinervuosiu kol kas, duodu kruti daznai, valgem ryziu koses ant vandens su bananu tyrele, kad skaniau butu, neveme.
bet va visai nesitustina jau antra diena
matyt, nelaisvi viduriai..
zodziu, matyt prisigalvojau pati daugiau
aciu dar karta. O ta Hipp pro2000 reiks profilaktiskai gal nusipirkt.
QUOTE(Tess @ 2007 11 18, 18:13)
aciu dar karta. O ta Hipp pro2000 reiks profilaktiskai gal nusipirkt.
manau tikrai nusipirk o ir dabar vaikui gali duot,siaip jo ten po nedaug-po saukstely kas valanda ar pusvalandy,.. net neprisimenu-viskas ant etiketes parasyta..
Ir dar jei vaikas vemia-neduokit jam daug maisto ar gerimo iskart , nes suspazmuos skrandis ir viska isvems.. Geriau duot po nedaug po sauksta ar saukstely maisto ar gerimo bet daznai.. As, tundra, to nezinojau ir veme vaikas istisai , ka suvalgo-ta isvemia,tik ligoninej mane paprotino ir valgant po nedaug-daugiau nevemem
Mane irgi šita "laimė" aplankė... bet po dviejų dienų dabar jau gerai visai, tik kartais pilvo skausmas dar uzeina nesmarkus...
Tai man dabar toks klausimas kyla, kada jau galesiu su žmonėm normaliai bendraut???? nes bijau dabar kanors užkrėst nei man kur išeit, nei kam į svečius ateit
Tai man dabar toks klausimas kyla, kada jau galesiu su žmonėm normaliai bendraut???? nes bijau dabar kanors užkrėst nei man kur išeit, nei kam į svečius ateit
Sveikos,
o mes susirgom visa seimyna. Sunus, dukra ir mes su vyru. Tikimes, kad per savaitgali pasveiksim
o mes susirgom visa seimyna. Sunus, dukra ir mes su vyru. Tikimes, kad per savaitgali pasveiksim
Sunus pavasari sirgo Rota (ar giminingu) virusu. Buvau ir as apsikertus.
Dabar vel serga- vemia, viduriuoja, itaria vel virusine infekcija...
O mes uz 2 men parsivesim i namus leliuka kaip persirgus, isnaikint ta virusa namie.....ar jis zuva per men? na aisku valyt kambarius, dulkes, vedint ir pan, o ar reikia kokiu specifiniu priemoniu? Juk namie pilna minkstu zaislu (jie pasals, isnesim i lauka), o ka daryt su mazelio rubeliais (visai neseniai praskalbiau turetus ) vel is naujo viska skalbt, na karsta laidyne tai nepmaisys islygint
Dabar vel serga- vemia, viduriuoja, itaria vel virusine infekcija...
O mes uz 2 men parsivesim i namus leliuka kaip persirgus, isnaikint ta virusa namie.....ar jis zuva per men? na aisku valyt kambarius, dulkes, vedint ir pan, o ar reikia kokiu specifiniu priemoniu? Juk namie pilna minkstu zaislu (jie pasals, isnesim i lauka), o ka daryt su mazelio rubeliais (visai neseniai praskalbiau turetus ) vel is naujo viska skalbt, na karsta laidyne tai nepmaisys islygint
Kad pieno produktų negalima dar porą savaicių -viskas aišku, o kaip su mišinukų?
QUOTE(ramyra @ 2007 12 19, 17:08)
Rota virusas-kaip ir gripas, neaisku kada uzeina, neaisku kada praeina. Visos minimos apsaugos priemones turi jums padeti Bet jei einat i lauka, jei vaikas lanko darzeli-nera tikimybes, kad vel neparsinesit to viruso namo.
Papildyta:
QUOTE(gvineja @ 2007 12 21, 13:35)
Kad pieno produktų negalima dar porą savaicių -viskas aišku, o kaip su mišinukų?
O kodel negalima? Kai gulejom ligoninej su ta bjaurybe, tai mamos ir kudikius maitino krutimi, ir misinukus gere, o mums, didesniems, net rekomendavo jogurtus visokius, kefyra-del geruju bakteriju.
QUOTE(sena pažįstama @ 2007 12 21, 12:58)
Rota virusas-kaip ir gripas, neaisku kada uzeina, neaisku kada praeina. Visos minimos apsaugos priemones turi jums padeti Bet jei einat i lauka, jei vaikas lanko darzeli-nera tikimybes, kad vel neparsinesit to viruso namo.
Papildyta:
O kodel negalima? Kai gulejom ligoninej su ta bjaurybe, tai mamos ir kudikius maitino krutimi, ir misinukus gere, o mums, didesniems, net rekomendavo jogurtus visokius, kefyra-del geruju bakteriju.
Papildyta:
karves pieno negalima nes jis duoda rugima zarnyne , galima tik misinuka mp kefyra jogurta,
QUOTE(sena pažįstama @ 2007 12 21, 13:58)
Mamos pienas yra viena, o pienas visai kita. Jogurtas ir kefyras tai dar kita
QUOTE(ČIČI @ 2007 12 22, 09:55)
Mamos pienas yra viena, o pienas visai kita. Jogurtas ir kefyras tai dar kita
Kefyras ir jogurtas yra PIENO PRODUKTAI. Taip kaip suris, pasukos, grietine, sviestas. Tik pastarieji irgi nelabai rekomenduojami, nors pvz sviesta liepdavo deti i kose
Apie karves piena niekas ir neklause, viskas su juo aisku-negalima.
QUOTE(sena pažįstama @ 2007 12 22, 10:41)
Kefyras ir jogurtas yra PIENO PRODUKTAI. Taip kaip suris, pasukos, grietine, sviestas. Tik pastarieji irgi nelabai rekomenduojami, nors pvz sviesta liepdavo deti i kose
Ačiū už atsakymą
Daviau ryte mišinuko ir laukiu reakcijos , kolkas viskas gerai. Šiaip, viduriukai jau užvakar susitvarkė HIPP ORS pagalba , nežinau, ką be jų daryčiau, nes regidroną pavykdavo sugirdyt kažkiek tik mieganciam. O dėl sviesto ir aš galvoju, gal nepakenks šiek tiek - kokia gi košė be sviesto
QUOTE(sena pažįstama @ 2007 12 22, 10:41)