Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

QUOTE(GvG @ 2007 08 21, 22:15)
jo-teisybė,bet va a kai sužinojau,kad dabar skiepas yra geriamas ir kaina jo 500lt tai žinote ka  blink.gif  blink.gif
Mes t.p matyt pasigavom šita zaraza. doh.gif jau 4paros......

varksiukai doh.gif laikykites 4u.gif zinau ta malonuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2007 08 15, 14:25)
skiepyt mamytes vaikus reikia.. po to gydyt nereiks..

O jei mažylis linkęs atpilinėti ir tą išgertą skiepą atpils?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes ir pasigave roto virusa, nors dar tyrimukus kelis ismatu daromes. Maniske tai darydavo su gleivemis ir visai neveme g.gif Vakar daug laseliniu gavom , o siandien jau namuciuose. Daktare sake kad smekta nepadeda jei yra roto virusas, ir jokiu saldziu gerimu bei valgiu, nes tai dar labiau skatina viduriavima. Kiek jusu vaikuciai laiko sirgo? Nes mums jau 5 dienos ir dar galo nematyti.
P.S. Mes geriam ENTEROLI sake geriausias vaistas nuo sio viruso.
Atsakyti
mano mazius sirgo 3 dienas ,viduriukai laisvi buvo apie 10 dienu ,tik butinai duok dar gerasias bakterijas ir daug skysciu ,jei labai viduriuoja greitai neteksite skysciu ir papulsi vel i ligonine doh.gif ,laikykites ir stiprekit zinau kokia bjauri si liga verysad.gif
Atsakyti
O sakykit temperatura kokia buna? g.gif Nes mano mazei siandien vakare 38.3 ir jau ketvirta diena turi temperaturos. Ir viduriukai visdar laisvi. Jau nebezinau kaip gydyti. verysad.gif
Atsakyti
Ir mes buvom pasigave ta liga pries pat kaledas.Kosmaras kazkoks o musu dar neiskart prieme i ligonine papasakosiu visa istorija:ATSIMENU BUVO PENKTADIENIO VAKARAS KAI SUNUS PRADEJO VIDURIUOTI GALU GALE VEMTI,NEATSILIKO IR DUKRYTE(tada buvo 7men)ISSIKANKINOM VISA NAKTY.SESTADIENI PASKAMBINU I SEIMOS CENTRA TEN PSAKO KAD MUSU GYDITOJA SENDIEN NEDIRBA IR LIEPIA VAZIUOTI I LIGONINES PRIIMAMAJI.TEN NUVAZIUOJAM MUSU NUSIUNCIA I VAIKU SKYRIU.TEN PASAKO MES JUSU NEPRIIMSIM JUS NETURIT SIUNTIMO EIKIT I POLIKILINIKA SUSIRASKIT GYDITOJA LAI ISRASO SIUNTIMA TADA ATEIKIT,POLIKLINIKA TUSCIA NEI GYVOS DVASIOS JAU IS NEVILTIES VERKT PRADEJAU.GRIZOM I VAIKU SKYRIU BANDZIAU TRIUKSMA PAKELT MAN SESELE ISREZE KAD VEDEJA ZINO PATI KADA JEI APZIURET VAIKUS KADA NE.TAI GALU GALE APZIUREJO IR PRADEJO MAN AISKINT LIGONINEJ VIETU NERA JEI NORIT VAZIUOKIT I PLUNGE(cia viskas vyko Telsiuose)AS PASAKIAU KAD MAN NEREIK GULTIS I LIGONINE PASAKYKIT KAS VAIKAMS YRA ISRASYKIT VAISTUKU IR MES GYDOMES NAMUOSE(as tada nezinojau kad mums roto virusas ir kad jo be lasaliniu neisgydisi)ISRASE MUMS SMEKTOS PAGERT IR NUO VIDURIAVIMO VAISTU.MES GRIZOM NAMO ATEINA VAKARAS MUMS VEL TAS PATS VEMIA VIDURIUOJA ABU
Papildyta:
ISSIKVIECIU GREITA ATVAZIUOJA FELCERIS IR NUSTEMBA KAIP MUS RYTE ISLEIDO IS LIGONINES SU TOKIA LIGA JIS IS KARTO PASAKO KAD ROTO VIRUSAS.NUVAZIUOJUAM NAKTY I LIGONINE IR PALATA ATSIRADO MUMSS IR LASALINES PASTATE IR GYDIMA PRADEJO.NIEKAIP NESUPRANTU KODEL KARTAIS GYDITOJEI BUNA TOKIE ZIAURUS
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2007 09 04, 20:06)
Ir mes buvom pasigave ta liga pries pat kaledas.Kosmaras kazkoks o musu dar neiskart prieme i ligonine papasakosiu visa istorija:ATSIMENU BUVO PENKTADIENIO VAKARAS KAI SUNUS PRADEJO VIDURIUOTI GALU GALE VEMTI,NEATSILIKO IR DUKRYTE(tada buvo 7men)ISSIKANKINOM VISA NAKTY.SESTADIENI PASKAMBINU I SEIMOS CENTRA TEN PSAKO KAD MUSU GYDITOJA SENDIEN NEDIRBA IR LIEPIA VAZIUOTI I LIGONINES PRIIMAMAJI.TEN NUVAZIUOJAM MUSU NUSIUNCIA I VAIKU SKYRIU.TEN PASAKO MES JUSU NEPRIIMSIM JUS NETURIT SIUNTIMO EIKIT I POLIKILINIKA SUSIRASKIT GYDITOJA LAI ISRASO SIUNTIMA TADA ATEIKIT,POLIKLINIKA TUSCIA NEI GYVOS DVASIOS JAU IS NEVILTIES VERKT PRADEJAU.GRIZOM I VAIKU SKYRIU BANDZIAU TRIUKSMA PAKELT MAN SESELE ISREZE KAD VEDEJA ZINO PATI KADA JEI APZIURET VAIKUS KADA NE.TAI GALU GALE APZIUREJO IR PRADEJO MAN AISKINT LIGONINEJ VIETU NERA JEI NORIT VAZIUOKIT I PLUNGE(cia viskas vyko Telsiuose)AS PASAKIAU KAD MAN NEREIK GULTIS I LIGONINE PASAKYKIT KAS VAIKAMS YRA ISRASYKIT VAISTUKU IR MES GYDOMES NAMUOSE(as tada nezinojau kad mums roto virusas ir kad jo be lasaliniu neisgydisi)ISRASE MUMS SMEKTOS PAGERT IR NUO VIDURIAVIMO VAISTU.MES  GRIZOM NAMO ATEINA VAKARAS MUMS VEL TAS PATS VEMIA VIDURIUOJA ABU
Papildyta:
ISSIKVIECIU GREITA ATVAZIUOJA FELCERIS IR NUSTEMBA KAIP MUS RYTE ISLEIDO IS LIGONINES SU TOKIA LIGA JIS IS KARTO PASAKO KAD ROTO VIRUSAS.NUVAZIUOJUAM NAKTY I LIGONINE IR PALATA ATSIRADO MUMSS IR LASALINES PASTATE IR GYDIMA PRADEJO.NIEKAIP NESUPRANTU KODEL KARTAIS GYDITOJEI BUNA TOKIE ZIAURUS

Mano dukra neveme, tik viduriuoja ir temperatura palyginus auksta pagal sia liga. O kokia jums temperatura buvo ir kiek dienu sirgot? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2007 09 04, 20:18)
Mano dukra neveme, tik viduriuoja ir temperatura palyginus auksta pagal sia liga. O kokia jums temperatura buvo ir kiek dienu sirgot? doh.gif  verysad.gif

Turejom ir temperatyros o ligonineje praleidom 3 paras,ta liga gali sustabdyti tik lasalines.Kas kesciausia kad ja gali susirgt vel ir vel,bet girdejau kad yra skiepu nuo jos,o tos ligos platintojei gali but ir suaugusieji
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2007 09 05, 10:05)
Turejom ir temperatyros o ligonineje praleidom 3 paras,ta liga gali sustabdyti tik lasalines.Kas kesciausia kad ja gali susirgt vel ir vel,bet girdejau kad yra skiepu nuo jos,o tos ligos platintojei gali but ir suaugusieji

Sia liga suagusieji gali ne tik platinti, bet ir sirgti ax.gif Tik kartais suaugusiems ji labai lengvai praeina ir jie net nesupranta, kad sirgo doh.gif Imunitetas lyg tai susidaro, bet labai trumpam mazdaug 6 menesiams, o po tu 6 men gali vel sekmingai sirgti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2007 09 05, 21:17)
Sia liga suagusieji gali ne tik platinti, bet ir sirgti  ax.gif Tik kartais suaugusiems ji labai lengvai praeina ir jie net nesupranta, kad sirgo  doh.gif Imunitetas lyg tai  susidaro, bet labai trumpam mazdaug 6 menesiams, o po tu 6 men gali vel sekmingai sirgti  unsure.gif

Jo visiska tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 08 23, 15:50)
O jei mažylis linkęs atpilinėti ir tą išgertą skiepą atpils?

maniskis net labai buvo linkes atpylineti, bet su vakcina tikrai jokiu bedu nebuvo- ja sudavem ne is karto po valgio, o be to jos doze tikrai nedidele, todel manau atpylimo rizika minimali. Be to- vakcina malonaus skonio.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mums siulo ksiepytis nuo Roto viruso,bet va nezinome ka daryti,ar skiepyti ar ne,nes mes kaip ir nebendraujame su jokiais mazais vaikais. g.gif

O cia maciau sakete kad ne tik skiepijama o ir kazkoks skystis duodamas nuo virso. Bet mums daktare sake kad skiepas,ir viena doze jo kainuoja 220lt,o ju reikia dvieju. O jeigu pigesny imtume skiepa,bet vistiek tiek pat klainuotu. Mums ne kaina svarbi o patc skiepo davimas,nes jau kai skiepina tai waje waje koks riksmas,gaila vaiko verysad.gif
Atsakyti