sveikutes, as linkiu visoms mamytems stiprybes ir jeigu pastebejot kad vaikas vemia ir viduriuoja nedelsint vaziuoti i ligonine, mano mazajai kai taip nutiko as dar nezinojau kas cia per virusas, kai jau grizom is ligonines tada as per tv isgirdau kad tai roto virusas ir kad nereikia laukti................
Mano mazoji pradejo viduriuoti veliau venti, as pagalvojau kad ji apsinuodijo, na zinot koks darzeli maistas ir per daug didelio demesio nekreipiau, daviau vaistu ir galvojau kad praeis..............bet ne..............ir taip visa dienele prasikankinau su vaiku, ir tik ziuriu kad mano vaikas silpsta...............aiskus staigiai i ligonine nuvezem........pajunge lasalines, visa nakti reikejo prie jos budeti ir zymeti kiek skysciu isgere........ta nakti pasiliko mociute prie jos, nes kita diena man buvo egzaminas..............ir ka jus galvojat..............nuvaziuoju i ligonine ir suzinau kad mano vaikas reanimacijoj pajungta su laidukais
man sokas, pasirodo kai junge lasaline ne ten i dure ne i vena o i rankyte ir visa rankyte bulka. as tada prakeikiau visa ligonine ir visas gydytojas, kaip mano mama pasakojo vaikas isryto pabudes valge barankyte ir staiga nualpo ir pradejo melynuoti, na cia buvo sekundziu reikalas, gerai kad spejo padaryti dirbtini kvepavima
ir atgaivino mano mazule.na po truputi atsigavo ir tikimes jokiu pasekmiu nepadare ateiciai, yra labai judri ir linksma mergyte....
tai noriu pasakyti mamytes bukit stiprios ir per daug nepasitikekit gydytojais ziurekit ka jos daro jusu vaikui...........as nekaltinu gydytoju, ir dekoju dievui kad mano mazyle su manim.