Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

QUOTE(katiliukas @ 2007 04 26, 11:20)
maniškė vakar vakare susivėmė 3 kartus, o naktį ir ryte jau viduriuoja, turbūt ir mes rotą pasigavom  verysad.gif

nežinau ar siūlyti ką nors valgyti ar ne? skysčių geria tik kompotą, bet gal negerai? bandau rehidrono po šaukštelį suduot.

Labai panasus reiskiniai buna ir prie noro ir adeno virusu-irgi vaikai vemia ir viduriuoja. Duok jai kuo daugiau skysciu-tinka beveik viskas, isskyrus piena.Ir stebek jos bukle, jeigu pasidaro vangi butinai kviesk greitaja, nes kuo sunkesnes bukles buna vaikas tuo sunkiau jisai po to atsigauna.
Atsakyti
Pasigavom ir mes si nelemta virusa ir dabar gydomes,geriam linex. drinks_cheers.gif
Tik labai idomu pasidare kad vaikas nustojo slapintis g.gif sausi trusikeliai .Viduriuoja 3 x dienoj.tai gal kaip su viduriavimu iseina g.gif Aciu dievui jau nebevemia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni'85 @ 2007 04 27, 09:04)
Pasigavom ir mes si nelemta virusa ir dabar gydomes,geriam linex. drinks_cheers.gif
Tik labai idomu pasidare kad vaikas nustojo slapintis  g.gif sausi trusikeliai .Viduriuoja 3 x dienoj.tai gal kaip su viduriavimu iseina  g.gif Aciu dievui jau nebevemia smile.gif

jei nustojo sisioti reiskia truksta skysciu,siuolyk dazniau gerti , g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2007 04 27, 10:33)
jei nustojo sisioti reiskia truksta skysciu,siuolyk dazniau gerti , g.gif

aisku,aciu,turesiu omeny 4u.gif Bet jis pats nelabai kaip geria,nebent kad saldu jam butu blush2.gif

Dar liepe anglies tableciu duoti 4u.gif
Atsakyti
pragulėjom 3 paras ligoninėj, roto nerado, lašinomės lašiukus, ilgiau nelaikė, nors dar viduriavo, jau 2 dienos namie, vis dar suviduriuoja karts nuo karto bet jau palyginti gerai. Tik nežinau ką duot valgyt, nes košių ant vandens nevalgo nė pro kur, o su pienu negalima verysad.gif

šiaip smekta pasakyčiau nelabai padėjo, o kai pradėjom vartot enterolį iš karto pagerėjo smile.gif
Atsakyti
Maniskis rota virusu sirgo pries mazdaug 2 metus. Vakare pradejo vemti, is pradziu galvojom,kad apsinuodijo,bet kai vemimas pradejo kartotis kas pusvalandi,iskvietem greitaja ir issiveze mus i ligonine. Ten dar veme visa nakti,kita diena ir tik trecia diena nustojo. O viduriavo tai baisiai doh.gif , uzeidavo labai stiprus pilvo skausmai,tai pries kiekviena priepoli net pamelynuodavo is skausmo,gydytojas liepdavo kist po siltu tekanciu vandeniu blink.gif Oj prisikentejom mes tenai,ilgai nekrito temperatura,vaikas visa savaite beveik nieko nevalge,tai buvo prijungtas prie lasiniu ir skysciu versdavau daug gerti rolleyes.gif I namus grizo sukudes baisiai,bet uztai atsigriebe,apetitas buvo zveriskas,bet tik kol atgavo prarastas formas blush2.gif Stiprybes visoms serganciu vaikuciu mamytems 4u.gif Sveikit.
Atsakyti
Sveikos,mamytes, mano sunelis vakar vakare pradejo viduriuoti ir vemti blink.gif , geria daug arbateliu,aciu dievui, ju neisvemia.Ryte isviriau ryziu tik su vandeniu,valge noriai,nes tikrai alkanas buvo,bet,kas is to, viska isveme verysad.gif ...Smecta duodu, tikiuosi,kad pageres. Svarbiausia, kad cia, Londone, pas daktara kreiptis su tokia problema, tai tik nervu gadinimas, jiems cia "normal" jei vaikas taip jauciasi 10 dienu, o po ju jau gali kreiptis i ligonine ir tiketis,kad ant geranorisko gydytojo pataikysi.
Ne pirmas kartas mums su siuo virusiuku, bet vistiek kiekviena karta baisu man unsure.gif
Atsakyti
jungemes ir mes prie jusu verysad.gif
tikriausiai roto virusas
paskaitinejau kaip jums sekasi,bet vistiek pabandziau nueiti pas gydytoja (Londone).gavau ta pati atsakyma,kaip ir jus -nieko baisaus .jei 5-7 dienu begyje nepraeis ateikite.siaubas blink.gif
Gaila i vaikuti ziureti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritta @ 2007 05 25, 15:11)
jungemes ir mes prie jusu verysad.gif
tikriausiai roto virusas
paskaitinejau kaip jums sekasi,bet vistiek pabandziau nueiti pas gydytoja (Londone).gavau ta pati atsakyma,kaip ir jus -nieko baisaus .jei 5-7 dienu begyje nepraeis ateikite.siaubas blink.gif
Gaila i vaikuti ziureti verysad.gif

ir mum tas pats...irgi Anglijoj.....gaila vaikucio, nieko negaliu padeti, nieko isskyrus paracetamoli mum neskyre verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, as linkiu visoms mamytems stiprybes ir jeigu pastebejot kad vaikas vemia ir viduriuoja nedelsint vaziuoti i ligonine, mano mazajai kai taip nutiko as dar nezinojau kas cia per virusas, kai jau grizom is ligonines tada as per tv isgirdau kad tai roto virusas ir kad nereikia laukti................ verysad.gif
Mano mazoji pradejo viduriuoti veliau venti, as pagalvojau kad ji apsinuodijo, na zinot koks darzeli maistas ir per daug didelio demesio nekreipiau, daviau vaistu ir galvojau kad praeis..............bet ne..............ir taip visa dienele prasikankinau su vaiku, ir tik ziuriu kad mano vaikas silpsta...............aiskus staigiai i ligonine nuvezem........pajunge lasalines, visa nakti reikejo prie jos budeti ir zymeti kiek skysciu isgere........ta nakti pasiliko mociute prie jos, nes kita diena man buvo egzaminas..............ir ka jus galvojat..............nuvaziuoju i ligonine ir suzinau kad mano vaikas reanimacijoj pajungta su laidukais doh.gif verysad.gif doh.gif man sokas, pasirodo kai junge lasaline ne ten i dure ne i vena o i rankyte ir visa rankyte bulka. as tada prakeikiau visa ligonine ir visas gydytojas, kaip mano mama pasakojo vaikas isryto pabudes valge barankyte ir staiga nualpo ir pradejo melynuoti, na cia buvo sekundziu reikalas, gerai kad spejo padaryti dirbtini kvepavima smile.gif ir atgaivino mano mazule.na po truputi atsigavo ir tikimes jokiu pasekmiu nepadare ateiciai, yra labai judri ir linksma mergyte....
tai noriu pasakyti mamytes bukit stiprios ir per daug nepasitikekit gydytojais ziurekit ka jos daro jusu vaikui...........as nekaltinu gydytoju, ir dekoju dievui kad mano mazyle su manim.
Atsakyti
Parašykite ką duodate valgyti, kai jai išrašo iš ligoninės, kokios dietos laikotės?

Mano 4 metų vaikas pagrinde valgo tik pieno produktus ir vaisius-daržoves, o dabar iš to nieko negalima, tai jau antrą dieną tik džiūvėsiais minta, na dar šiek tiek ryžių ir virtos vištienos valgo, o daugiau tai nieko nenori.

Būčiau labai dėkinga, jei parašytumėte jūsų trumpą meniu, kad duodate valgyti pusryčiams, pietums, vakarienei.
Atsakyti
Man patare sugirdyti vandenuko su labai labai nedidele kruopelyte kalio permanganato - padeda uzmusti virusa. Is pradziu netikejau ir net nesiruosiau duoti. Taciau nuo mazosios uzsikreciau pati ir vyras. Tad galejau isbandyti pati ir tikrai suveike. Tada daviau ir mazei iskart zymiai pagerejo.
Atsakyti