Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

anais metais per kaledas turejom roto virusa. Aisku be ligonines neapsiejom. Pries pora savaiciu mano vaikinas pradejo viduriuoti ir pakilo 39.5 temperatura. Tai nieko nelaukeme ir nuvaziavome i ligonine. Buvau 100 proc. isitikinusi, kad rotas. Bet pasirodo, kad salmonelioze! tai dabar rotas man atrodo tarsi visai nebaisi liga. Sveikatos visiems ir nesirkit!
Atsakyti
jau kaip bijau unsure.gif mano mažė pradėjo viduriuoti, kažin ar čia rota virusas unsure.gif g.gif valgo gerai, yra linksma, na jei ne viduriavimas tai viskas būtų thumbup.gif ką daryt?? jau sirgo ji vieną kartą rota virusu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 11 19, 17:55)
jau kaip bijau    unsure.gif  mano mažė pradėjo viduriuoti, kažin ar čia rota  virusas unsure.gif  g.gif  valgo gerai, yra linksma, na jei ne viduriavimas tai viskas būtų  thumbup.gif  ką daryt?? jau sirgo ji vieną kartą rota virusu  unsure.gif  verysad.gif

Kazink g.gif ar virusas rota g.gif
Mano pradeju vidurijot ir tem.38,5 tik viena diena (po Ibufenu)tempert.nera ;dar 2 dienos vidurevo duodovou enterol valgiju metu ir po valondos smegta,valgit tik rizu kose ir ryziu klejukai;sendien trecia diena ir jou gerijou.Buvo dideli problema su uspakoliuku nuo pasijuntimu padeju krahmolas. thumbup.gif Atseprasuo uz klaidas blush2.gif
Atsakyti
mamytes ar jau girdejot,kad jau yra skiepai nuo rota viruso,tiksliau ten ne skiepas ,o geriama vakcina,dvi geriamosios dozes ir jusu kudikis bus apsaugotas,rotavirusu vadinamas virusa dazniausiai sukelia sunku viduriavima,vemima ir karsciavima kudikiams,juo perserga beveik visi vaikai iki 5 eriu metu,didziausias pavojus gresia vaikams nuo 6 menesiu iki 2 metu
paklauskit savo apylinkes gydytojos,turetu patarti kaip geriau,o kaina sake vienos dozes 200,tai reikia dvieju,vadinasi,kainuos isviso 400 lt,brangu,bet jeigu gali apsaugot savo vaikuti nuo kanciu tai man atrodo imanoma,nes as tai su savo maziuku kai gulejom pries daugiau nei metus ligoninej,baisu kiek prasikankinom,jeigu mano zuikis butu dar visai maziukas,tai tikrai neabejociau
Atsakyti
na va mano mažė viduriuoja unsure.gif bet daugiau nieko, valgo gerai, yra linksma ir nuostabi kaip visada wub.gif geria irgi daug bigsmile.gif bet visvien man neramu, ryt ateis daktarė 4u.gif

o dabar skaičiau apie vakciną nuo rota viruso, tai ja galima skiepyt tik mažiukus iki 6 mėn. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Susidūrėm ir mes su šia bėda, tik vakar iš ligoninės grįžom verysad.gif nustatė žarnyno uždegimą, pradžioj mažoji vėmė, nustojo, tada viduriukus paleido doh.gif
gal kas patarsite ką dabar valgyt duot, geria MP, daugiau bijau ką ir duot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2006 11 24, 12:00)
Sveikos, mamytės 4u.gif
Susidūrėm ir mes su šia bėda, tik vakar iš ligoninės grįžom verysad.gif nustatė žarnyno uždegimą, pradžioj mažoji vėmė, nustojo, tada viduriukus paleido doh.gif
gal kas patarsite ką dabar valgyt duot, geria MP, daugiau bijau ką ir duot unsure.gif

tai daktarai nieko tau nepatare kuo mazyle maitinti,o ka ligonineje dave paskutine diena ,o seip gali duoti kosyte tik geriau be pieno ,kai savo maziu po rota viruso parsiveziau is ligonines tai nedaviau tik pieno ir pieno produktu ir darzoviu zaliu,gere mp kisieliu ir arbateles nuo vidurevimo ,o valgyti daviau vistiena ir jos sultinyje virtus ryzius ,valge sausainius ,zinoma jei tik nori valgyti tai ir duok,jei nenori tai tegu ir nevalgo gal dar prastai jauciasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2006 11 24, 16:06)
tai daktarai nieko tau nepatare kuo mazyle maitinti,o ka ligonineje dave paskutine diena ,o seip gali duoti kosyte tik geriau be pieno ,kai savo maziu po rota viruso parsiveziau is ligonines tai nedaviau tik pieno ir pieno produktu ir darzoviu zaliu,gere mp kisieliu ir arbateles nuo vidurevimo ,o valgyti daviau vistiena ir jos sultinyje virtus ryzius ,valge sausainius ,zinoma jei tik nori valgyti tai ir duok,jei nenori tai tegu ir nevalgo gal dar prastai jauciasi g.gif

tikriausiai sakė, pati nebepamenu, lyg minėjo, kad pieniškų negalima g.gif susisuko man jau galva visai blink.gif dėkui už patarimus, panašiai šiandien ir maitinomės 4u.gif
Atsakyti
Mes per Velykas gulejom ligoninej del karsciavimo, o tik grizom, pradejo vemt, tada viduriuot... Ta pacia diena vel atgal i ligonine! Odyte 2 kartus nuo dules atsilupus buvo, suglebes maziukas, skysciu daug neteko, o daktarams SVENTES! aggressive.gif Kosmaras kazkoks. -5kg per savaite mamytei. Po puses matu vel susirgo pradejes darzeli lankyti. Bet dabar tik 2 dieneles sirgo. Sako, vis lengvesne forma, nes jau sirges. Bet man, manau, ir 400lt negaila, kad tik tokiu baisybiu nebutu.
Atsakyti
QUOTE(idommi @ 2006 12 19, 11:35)
Mes per Velykas gulejom ligoninej del karsciavimo, o tik grizom, pradejo vemt, tada viduriuot... Ta pacia diena vel atgal i ligonine! Odyte 2 kartus nuo dules atsilupus buvo, suglebes maziukas, skysciu daug neteko, o daktarams SVENTES! aggressive.gif Kosmaras kazkoks. -5kg per savaite mamytei. Po puses matu vel susirgo pradejes darzeli lankyti. Bet dabar tik 2 dieneles sirgo. Sako, vis lengvesne forma, nes jau sirges. Bet man, manau, ir 400lt negaila, kad tik tokiu baisybiu nebutu.

kai vaikams taip negerai tai mamoms nei dietu nereikia ,kai mazius sirgo ir gulejome ligonineje tai abu gryzom numete svorio ,rota virusu susirgom kai turejo isleisti is ligonines ,laukeme jau israso kai pasidare jam bloga ,gerai kad buvom dar neisvazeve nes butu gretosios nesulaukes ,gydytoja sake kad tokio zaibisko blogejimo ji dar nera macius doh.gif
Atsakyti
4u.gif mano leliukui 1men ir 3sav.jau savaite kaip viduriuoja ir ismatos zalios spalvos ir yra gleiviu .manau,kad tai ne virusas,bet idomu kada tai praeis gydytoja israse gerti bakteriju bifolac ir pasake,kad tai gali buti del to, kad po gimdymo paciai leido antibiotikus,svoris auga gerai. g.gif
Atsakyti
Mums 3 metuikai,Rota virusu sirgom jau 2 kartus.Pirma karta viduriavo,veme,be temperaturos.Gerem smekta,enteroli,motilium,pagelbejo mums.O rita karta,kai sirgom,tai jau buvo baisiau ir temperatura auksta,ir vemimas,viduriavimas.Sako,kad persirgus Rota virusu,igaunamas imunitetas pusei metu,per ta laika neserga,o paskui vel gali uzsikresti.
Atsakyti