Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

Mes is sios ligos issikapstem pries savaite smile.gif Viduriavom lygiai sesias dienas.Vemem gal kokias tris.Beveik nieko nevalgem, bet pavykdavo kas koki 15min. po gurksneli vandens sugirdyti, gal tas mus ir isgelbejo nuo ligonines(.Nors penkta diena jau buvau pasiruosusi lasalinems.)Valgyti beveik nieko tas penkias dienas ir nevalge.Po keleta saukstu koses, suciulpdavo saldaini ar sokolado. Siaip i saldumynus dar ziurime tik is toli(mums 1metukai 8men.) bet tomis dienomis dziaugiausi, kad tuos saldainiukus ciulpia biggrin.gif
linkiu pasveikti visiems sergantiems, tik nepraraskit kantrybes kokiom 5 dienelem 4u.gif
Atsakyti
Na va,mes jau antra diena,kaip sveiki.Buvo sukilęs acetonas iki 7,8 doh.gif Daktarė pasiūlė girdyt po truputi,bet aš nusipirkau lašalinę,fiziologinio,gliukozės,palašino draugė-vaikų sesutė.Ryte pasidarėm tyrimus,tai acetono nebuvo likę nei lašo thumbup.gif
Ačiū visoms,kurios pabendravot sunkia minutę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 01, 13:46)

O kas per žirniukai?

Arsenikum 6 vadinasi.Bet parsiduoda jie specializuotose homeopatijos vaistinėse.

QUOTE(jolitag @ 2006 05 04, 17:14)
Na va,mes jau antra diena,kaip sveiki.Buvo sukilęs acetonas iki 7,8 doh.gif Daktarė pasiūlė girdyt po truputi,bet aš nusipirkau lašalinę,fiziologinio,gliukozės,palašino draugė-vaikų sesutė.Ryte pasidarėm tyrimus,tai acetono nebuvo likę nei lašo thumbup.gif

Oho kiek daug acetono blink.gif blink.gif blink.gif Mano vidurinėlei kažkada buvo 4,tai tuoj į ligoninę lašelinių statyt liepė verysad.gif
Bet tu čia šauniai sugalvojai namie palašinti thumbup.gif Smagu,kad apsiėjot be ligoninės.
Mes taip pat jau lyg ir baigėm viduriuot.Šiandien jau normaliai pasituštino.Tik neramu,kad šįvakar temperatūra pakilo 37,5 g.gif Buvom trumpam laukelį,gal dėl to,o gal ta zaraza dar nepasitraukė g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaA @ 2006 05 04, 23:14)
Arsenikum 6 vadinasi.Bet parsiduoda jie specializuotose homeopatijos vaistinėse.
Oho kiek daug acetono blink.gif  blink.gif  blink.gif Mano vidurinėlei kažkada buvo 4,tai tuoj į ligoninę lašelinių statyt liepė verysad.gif
Bet tu čia šauniai sugalvojai namie palašinti thumbup.gif Smagu,kad apsiėjot be ligoninės.
Mes taip pat jau lyg ir baigėm viduriuot.Šiandien jau normaliai pasituštino.Tik neramu,kad šįvakar temperatūra pakilo 37,5 g.gif Buvom trumpam laukelį,gal dėl to,o gal ta zaraza dar nepasitraukė g.gif

Kad tose ligoninėse gali dar kitą virusą pasigaut.O namie ir laikas neprailgsa,ir namiškiai šalia.Mano draugė su dviem vaikais buvo į ligoninę atsigulus,tipo roto virusas.Paaiškėjo,kad šiaip kažko užvalgė.Gryžo namo,o po savaitės jau tikrai su roto atsigulė doh.gif
Atsakyti
mano mazulis vakar 3 kart viduriavo o vakare temperatura pakilo,dejuoja mazius,bet nevemia,tai net nezinau ka ir galvot,valgo kol kas normaliai ir geria skyscius,turbut reiktu luktelt.
kaip manot mamytes? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte00 @ 2006 05 06, 14:21)
mano mazulis vakar 3 kart viduriavo o vakare temperatura pakilo,dejuoja mazius,bet nevemia,tai net nezinau ka ir galvot,valgo kol kas normaliai ir geria skyscius,turbut reiktu luktelt.
kaip manot mamytes? verysad.gif

Manau,kad duok skysčiua,gerūjų bakterijų ir kreoną ar pangrolį.Maniškiui taip pat buvo,o ketvirtą dieną susivėmė.Mano jau sveikas.Pagis greitai ir taviškis .Sėkmės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 07, 11:25)
Manau,kad duok skysčiua,gerūjų bakterijų ir kreoną ar pangrolį.Maniškiui taip pat buvo,o ketvirtą dieną susivėmė.Mano jau sveikas.Pagis greitai ir taviškis .Sėkmės. smile.gif

skysciu geria daug,paracetamolis numuse temperatura,dar viduriuoja,bet man atrodo geriau pasikonsultuot su daktarais kad ko nors nepraziopsotumem.
Atsakyti
mes irgi persirgom rota virusu.nera ko issigasti,kad viduriuoja,reikia duoti bifoval tabletyciu,jos kramtomos,ir atstato zarnyno flora .o beto nuke arba vaistineje,arba vaiku skyriuje paziurekit pirmti HIPP ORS 200,ten morku ir ryziu nuoviras,irgi atstato skyscius.bet jau gal persirgot,nes po menesio parasyta zinute.tik gaila kad imunitetas igyjamas tik 8 menesiams,o poto vel graziai gali susirgti. schmoll.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Maniškis taip pat sirgo šiuo virusu,pasigavo ligoninėj,gydė tik lašalinėm.Aš skaitau,kad ir namuose galima išsigydyti,tik reikia duoti labai daug skysčių.Juk virusas antibijotikais nesigydo.
Atsakyti
QUOTE(ramonė @ 2006 05 28, 21:35)
mirksiukas.gif Maniškis taip pat  sirgo šiuo virusu,pasigavo ligoninėj,gydė tik lašalinėm.Aš skaitau,kad ir namuose galima išsigydyti,tik reikia duoti labai daug skysčių.Juk virusas antibijotikais nesigydo.

Galima, jei vaikas geria skyčius. O jei geria mažiau nei išvemia ar išviduriuoja,ir jei vaikas dar mažas, dažniausiai be lašinės neapseinama verysad.gif
Atsakyti
Mes irgi persirgom Roto virusu, gulėjom ligoninėje su lašeline, nes pasakė, kad galima apseiti be ligoninės, jeigu neprarastų daug skysčių, todėl reikia stengtis duoti kuo daugiau gerti, o jeigu nenori ar labai mažiukas, tai reikia su švirkštuku įpilti į burnytę. Mūsų vaikas labiau vėmė, nei viduriavo. Ligoninėje laikė tik 3 dienas, kol atsistatė skysčiai organizme, o toliau gydėmes namuose.
O dėl ligoninių, tai tikrai ten pilna virusų, nes viena mamytė gulėjo su vaiku dėl vieno viruso, ir jau būtų paleisti namo, bet susirgo roto virusu per tuos platintojus, kurie nešioja žurnalus per palatas, visi ligoniai varto ir apsikrečia vieni nuo kitų.
O vienintelis būdas apsisaugoti nuo Roto - dažniau plauti su muilu rankas. Kai mes sirgom gruodžio mėn, tai Vilniuje buvo epidemija. Mes tai su vaiku namie, o vyras galėjo parnešti iš darbo arba visuomeminiam transporte pagavo virusą, tik suaugusiųjų organizmas stipresnis, tai jie gali ir nepajusti, o vaikai serga.
Atsakyti
Maniske irgi sirgo siuo virusu,nors gydytojai ir nesake kas jei yra,bet as tikrai zinojau kad tai roto virusas.Dukryte pradejo vemti,ir viena karta suviduriavo,tai mus pagulde i ligonine,bet ta pacia diena ir paleido,nes viskas susitvarke.Israse antibijotiku.
Grizom is ligonines tai vaikas vel pradejo viduriuoti,tai as pagalvojau gal antibijotikai netinka ir ju nebedaviau,na ji ir nustojo viduriuoti.Tai gal ir jums caite netinka antibijotikai?
Atsakyti