Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

Mano vaikas irgi pradėjo vemti.O kas tas Enterolis?Po kiek jo duoti?Nesuprantu,temperatūra nukritus,paviduriavo nuo penktadienio,dabar susivėmė.Visai neberamu...
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 01, 08:07)
Mano vaikas irgi pradėjo vemti.O kas tas Enterolis?Po kiek jo duoti?Nesuprantu,temperatūra nukritus,paviduriavo nuo penktadienio,dabar susivėmė.Visai neberamu...

Liaudiškai tariant Enterolis tai vaistas nuo viduriavimo.
Atsakyti
Na va ir mus aplankė ta zaraza verysad.gif Praėjus 2,5 paros po kontakto su neseniai viduriavusia ir vėmusia mergaite,šiąnakt mano mažoji pradėjo vemti ir vieną kart viduriavo gausiai verysad.gif Paskui nebevėmė ir nebeviduriavo 6 val.Ryte vėl tris kartus vėmė.Girdžiau kas 5 min. po arb. šaukštelį,su švirkštu.Prieš beveik porą val išgėrė 300gr. arbatos ir nebevėmė.Dabar miega.Oi kaip aš tikiuosi,kad nebevems.Tiesa naktį dar daviau homeopatinių žirniukų nuo vėmimo.Jie mums yra ne kartą padėję.
Atsakyti
Nupirkau to Enterolio ir kreono.Kol kas nieko gero.Dabar užmigo.Svarbiausia,kad geria daug negazuoto mineralinio vandens.
Jaučiu,kad aš vakar pati pridirbau.Labai jis mėgsta spragintus kukurūzus,tai nemažai suvalgė.O kai viduriavo šiandien,tai vien tik tom skurelėm.Gal nesuvirškino ir skrandis sustojo.
Papildyta:
QUOTE(JurgaA @ 2006 05 01, 11:38)
Na va ir mus aplankė ta zaraza verysad.gif Praėjus 2,5 paros po kontakto su neseniai viduriavusia ir vėmusia mergaite,šiąnakt mano mažoji pradėjo vemti ir vieną kart viduriavo gausiai verysad.gif Paskui nebevėmė ir nebeviduriavo 6 val.Ryte vėl tris kartus vėmė.Girdžiau kas 5 min. po arb. šaukštelį,su švirkštu.Prieš beveik porą val išgėrė 300gr. arbatos ir nebevėmė.Dabar miega.Oi kaip aš tikiuosi,kad nebevems.Tiesa naktį dar daviau homeopatinių žirniukų nuo vėmimo.Jie mums yra ne kartą padėję.

O kas per žirniukai?
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 01, 13:46)
Nupirkau to Enterolio ir kreono.Kol kas nieko gero.Dabar užmigo.Svarbiausia,kad geria daug negazuoto mineralinio vandens.
Jaučiu,kad aš vakar pati pridirbau.Labai jis mėgsta spragintus kukurūzus,tai nemažai suvalgė.O kai viduriavo šiandien,tai vien tik tom skurelėm.Gal nesuvirškino ir skrandis sustojo.
Papildyta:

O kas per žirniukai?

Kazin ar apsieisit be ligonines. g.gif Jau seniai jusu mazylis viduriuoja, gasdinti nenoriu, bet po paros viduriavimo ir vemimo skubiai reikia vezti i ligonine, kad atlasintu skyscius, plius nusilpes organizmas lengviau kovoja su tuo virusu. Vienas vaikelis poros metuku taip nusividuriavo, kad mire-pasakojo tos pacios med seserys, uztai, sako, nelaukit keliu dienu, o tai paskui medicina kaltinat, kad vaiko negelbejam, o ka mums jau tokiu atveju daryti?Bet kaip ir sumastei duoti spragintu kukuruzu??? g.gif Pora savaiciu negalima duoti pieno produktu, o cia toki sunku maista(ir visai nenaudinga) g.gif
Atsakyti
Ką aš žinau,kodėl tų kukurūzų daviau.Norėjau,kaip geriau,nors blogai ir nebuvo,viduriuodavo 3 kartus į dieną,nekarščiavo.
Matysim,palauksiu rytdienos.
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 04 12, 19:49)
jungiames ir mes prie jusu,nes ir mes pasigavome ta negera virusa.Visą savaitgalį prasikankinom.Sergam jau antra karta.Abu kartus uzsikretem nuo tos pacios drauges vaiko.Nesuprantu kaip galėjom užsikrėsti,nes jau buvo praėjęs visas mėnuo.Aš gydžiau tik linex ir nedaviau porą dienų pieniškų košių.Atsigavome per porą dienų.Prieš linex neturiu nieko prieš,draugės mažiui buvo labai blogai,ir Santariškėse po lašelinių išrašė tą patį linex'ą.

Pastebėjau,kad tarp mūsų vaikų tik viena diena skirtumas.Tarp kitko draugės mergaitė prieš 3 savaites sirgo roto virusu,o praeitą savaitę svečiuose buvo.Po 3 dienų susirgom.
Atsakyti
Dar noriu paklausti,kiek kreono reikia duoti?Vaikas sveria apie 16kg.
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 05 01, 15:39)
Dar noriu paklausti,kiek kreono reikia duoti?Vaikas sveria apie 16kg.

Viena kapsule per diena, grudelius paskirstyt po du kartus ant maisto ar jogurto. Nu siaip jei viduriuojat tik tris sykius, tai gal taip blogai ir nera-maniskis vare per visus galus po dvidesimt sykiu-be ligonines neapsejom.
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 05 01, 18:55)
Viena kapsule per diena, grudelius paskirstyt po du kartus ant maisto ar jogurto. Nu siaip jei viduriuojat tik tris sykius, tai gal taip blogai ir nera-maniskis vare per visus galus po dvidesimt sykiu-be ligonines neapsejom.

Mano tai pamiegojo pogulio 3 valandas,tai kaip ir linksmesnis.Pasiskambinau daktarei,rytoj užsuks pažiūrėt.
Atsakyti
mes si virusa pasigavome ligonineje tai greita pagalba gavome zaibiskai kitaip butu mazius neisgyvenes ,reikia duoti daug skysciu ir labai padejo ryziu kose ar klijukas svarbu kad vaikutis kuo daugiau gertu gali ir mazai valgyti ,maniskis valge tik mano pieneli jokio valdisko maisto nenorejo verysad.gif
Atsakyti
mes irgi sirgom rotuku verysad.gif tris dienas neaiskus buvo maziulis, otrecia diena visa stresuota ir apsiasarojus isveziau vaiki i 2ligonine... niu ka palasino lasalines jogurto kapsuliu gerem ir po 2d isejom namo... aisku dar namie gerem tas kapsules...
Atsakyti