Įkraunama...
Įkraunama...

Rota virusas

QUOTE(daiivule @ 2006 04 08, 16:07)
...kakutyje atsirado kraujo gyslelių, ar reiktų sunerimti...gal yra mamyčių labiau apsišvietusių...ir dar klausimėlis ,vyras nupirko bifolaco,bet jų nerekomenduojama iki 2metukų vaikiukams  gerti,o mums11mėnesiukų,ar galim vartoti ar nelabai... unsure.gif

Dėl kraujo gyslelių tai siūlyčiau į infekcinę nuvažiuoti pasikonsultuoti, tiksliau sakant į Santariškių vaikų lig. jei tos gyslelės pačios iki rytojaus nepradings. Nors čia gal tik epizodinis tų gyslelių pasirodymas dėl žarnyno gleivinės pažeidimo.
Galit gerti bifolaką, mažesniems vaikams jis irgi skiriamas. Svarbu kad skycčius pats gertų smile.gif
Atsakyti
jungiames ir mes prie jusu,nes ir mes pasigavome ta negera virusa.Visą savaitgalį prasikankinom.Sergam jau antra karta.Abu kartus uzsikretem nuo tos pacios drauges vaiko.Nesuprantu kaip galėjom užsikrėsti,nes jau buvo praėjęs visas mėnuo.Aš gydžiau tik linex ir nedaviau porą dienų pieniškų košių.Atsigavome per porą dienų.Prieš linex neturiu nieko prieš,draugės mažiui buvo labai blogai,ir Santariškėse po lašelinių išrašė tą patį linex'ą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domuks: 12 balandžio 2006 - 17:57
mano vaikas susirgo roto virusu.pagulejom ligoninej,lyg viskas susitvarke,isleido namo.kita diena pradejo viduriuot i valanda po kelis kartus,nakti irgi viduriavo.svere 12.600,o dabar gal 10kg sveria.mano vaikui 1m.ir3 savaites.gal kuriai mamytes vaikeliui taip buvo?LABAI NORECIAU PATARIMO
Atsakyti
QUOTE(caite @ 2006 04 14, 09:45)
mano vaikas susirgo roto virusu.pagulejom ligoninej,lyg viskas susitvarke,isleido namo.kita diena pradejo viduriuot i valanda po kelis kartus,nakti irgi viduriavo.svere 12.600,o dabar gal 10kg sveria.mano vaikui 1m.ir3 savaites.gal kuriai mamytes vaikeliui taip buvo?LABAI NORECIAU PATARIMO

mes tai irgi sigom,bet ligonines neprireike schmoll.gif numusom temperatura,(pora dienu dienu buvo labai auksta),vaikas mazai lalge tai ir nedaug viduriavo.o ka gydytoja sako?
Atsakyti
sveika caite..nesuprantu kaip jus medikai taip išleido iš ligoninės,tikriausiai pora valandų nebeviduriavo mažiukas ir jie nusprendė,kad viskas gerai doh.gif persirgom ir mes tą rotvirusą..beje pasigavom jį pačioj ligoninėj.Tada mano sūnelis gulėjo reanimacijoj ir viduriavo savaite verysad.gif ir be lašaliniu neapsiėjome..net patys medikai pasakė,kad tas virusas dažnas ligoninėse,atseit jau visi virusai yra isigėre į sienas ir jie neišvengiami doh.gif .
Mums dar papildomai duodavo kažkokį vandenuką gerti/jis sūrus/,kai išrašė iš ligoninės patarė jį nusipirkti vaistinėje,kainuoja pora litukų..ir sakė jei dar kada viduriuos tai duot to vandenuko gerti...bet taip nelaukit nieko,nes mažiukas visai nusilps,skambink į greitąją,o geriau važiuokit tiesiai į ligonine.
SĖKMĖS
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2006 04 14, 11:28)
sveika caite..nesuprantu kaip jus medikai taip išleido iš ligoninės,tikriausiai pora valandų nebeviduriavo mažiukas ir jie nusprendė,kad viskas gerai doh.gif persirgom ir mes tą rotvirusą..beje pasigavom jį pačioj ligoninėj.Tada mano sūnelis gulėjo reanimacijoj ir viduriavo savaite verysad.gif  ir be lašaliniu neapsiėjome..net patys medikai pasakė,kad tas virusas dažnas ligoninėse,atseit jau visi virusai yra isigėre į sienas ir jie neišvengiami doh.gif .
Mums dar papildomai duodavo kažkokį vandenuką gerti/jis sūrus/,kai išrašė iš ligoninės patarė jį nusipirkti vaistinėje,kainuoja pora litukų..ir sakė jei dar kada viduriuos tai duot to vandenuko gerti...bet taip nelaukit nieko,nes mažiukas visai nusilps,skambink į greitąją,o geriau važiuokit tiesiai į ligonine.
SĖKMĖS

Tas vandenukas tikriausiai Rehidron vadinasi mirksiukas.gif Jis atstato elektrolitus organizme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2006 04 14, 16:14)
Tas vandenukas tikriausiai Rehidron vadinasi  mirksiukas.gif  Jis atstato elektrolitus organizme  4u.gif

tikrai taip ir vadinasi,ačiū tau Danguole55 ok.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Gal kam padės labai sena mūsų istorija smile.gif
Sirgo mano mažoji būdama 1 metukų ir 4 mėnesių, jokių vaistų nebuvo galima sugirdyt - išvemdavo net arbatinį šaukštelį vandens, per porą dienų visai išseko, šlapinosi tik kartą per parą, atsirado 4 pliusai acetono šlapime... Tada dar maitinau savo pienu, pastebėjau, kad mano pienas - vienintelis dalykas, kurio dukrytė neišvemia. Pradėjau žindyti kaip naujagimį - kas pusvalandį po truputį. Vaikas atsigavo per parą, baigėsi vėmimai ir viduriavimai, kai gydytoja atvažiavo vežtis mūsų į ligoninę - nebepažino dukrytės biggrin.gif , ji jau vėl lakstė sveika.
Atsakyti
mes buvom pasigave sita bjaurybe sad.gif keturias dienas praleidom ligoninej, tris dienas mazajai laselines lasino nes nieko nevalge negere. bet jau po truputi apetitas grizta wink.gif
Atsakyti
Sveikos.Noriu paklausti,ar būtinai vaikas vemia,kai serga ROTO virusu.Mano tai penktadieny suviduriavo taip negražiai žaliai,nakty labai karščiavo.Vakar temperatūra nukrito,bet dar vis paviduriuoja kokius 5 kartus per dieną.Tik jau nebe žaliai,o geltonai.Girdau mezimą ir bifolaką.Mažyliui 2 metai.
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 04 30, 18:50)
Sveikos.Noriu paklausti,ar būtinai vaikas vemia,kai serga ROTO virusu.Mano tai penktadieny suviduriavo taip negražiai žaliai,nakty labai karščiavo.Vakar temperatūra nukrito,bet dar vis paviduriuoja kokius 5 kartus per dieną.Tik jau nebe žaliai,o geltonai.Girdau mezimą ir bifolaką.Mažyliui 2 metai.

Nebūtinai vemia. Gali tik viduriuoti.
Atsakyti
Jei viduriuoja ir dar aukšta temperatūra, tai labai daug tikimybės, kad roto virusas sad.gif
Atsakyti