QUOTE(Meggin @ 2012 05 12, 18:34)
Sveikos,
mes ir ruosiames krikstynoms. Palnuojam nedideles, tik seimos nariai. Norim simboliskai atsvesti kokioje kavineje, kur yra skani virtuve ir kuri yra gamtoje (kad ten vaikai galetu ir palakstyti ir foto pasidaryti). Tik beda, kad nelabai tokiu zinom (gyvenam ne Siauliuose). Plugo broliai- man nelabai patinka, nors ten jau senokai nebuvau,bet toks vaizdas, kad visi vestuvininkai tik ten ir vaziuoja. Smaku smakas- patinka, tik buvau pries 2 metus, tai dar aplinka nebuvo sutvarkyta (nezinau kaip snd dienai). Dar is variantu turiu Pusele ir prie Kryziu kalno yra siaudiniu stogu kavine ar kazkas panasaus (nesu buvusi) arba Audruvis. Gal kas dar kokiu variantu turit? Gal teko kam svesti i kita puse Siauliu (link Bubiu ar Kurtuvenu).
Baznycia ir fotografas jau yra. Lieka vieta susirasti kur galetumem atsvesti.
Elzera, o koki menesi jus krikstysit?
Na mes planuojam liepa.kadangi baliaus nedarysim, visai patiktu toks piknikas grazioje aplinkoje,fotografuoti mazaja planuoju pati
Mes ten vestuvem tik nuotraukom uzsuke buvom,ir pati liepos menes, per vestuviu pika
Ten laaabai didelis parkas,todel aplink mus net nesimate vestuvininku, arba taip pasitaike, nors buvom isikure prie tu tiltu, man patiko
todel ir mastau apie krikstynu piknika ten