Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Šiauliuose

QUOTE(Lauriuka @ 2007 05 30, 08:24)
Kriksto zvakiu maciau Saules mieste "Cipollino" parduotuveje,taip pat yra univermage antrame aukste,kur yra vaiku prekes mirksiukas.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2007 05 21, 22:14)
sveikutes smile.gif ,o as is vis bijau savo dukrytes kikstynu,nes sia vasara planuojam krikstyt,bet yra taip kad krikstateviais jau seniai isrinkom mano geriausia drauge su vyru,kuris yra musulmonas  doh.gif ,tai va kaip issiaiakinau,jis negali buti krikstateviu  verysad.gif ,tai turesim tik kriksto mamyte.Tai va,neisivaizduoju ka kunigas pasakys  verysad.gif ,o plius dar mes su vyru nesituoke baznycioj...

IR ISVIS KRIKSTYNU SIA VASARA NEBEDAROM doh.gif
PASIRODO KRIKSTO MAMYTE LAUKIASI smile.gif O MANE PRIGASDINO KAD NESCIA NEGALI KRIKSTYT doh.gif TAI NUKELEM KITIEM METAMS verysad.gif
Atsakyti
mes nusprendėm kužių bažnyčioj krikštyt, ne taip toli, o ir masinių krikštynų nebūtų ax.gif reiks atkast db laisvo laiko ir nulėkt tenais užsirašyt ax.gif
Atsakyti
Mes dukrytę prieš 5 metus krikštijom Šv.Jurgio bažnyčioj,buvom vieninteliai,labai patiko,fainas kunigėlis thumbup.gif
Vakar buvom nuvažiavę ir mažių užrašėm,nes krikštijam liepos 14d.,paklausė ar krikštatėviai krikštyti,sakau,tikiuos,kad krikštyti ax.gif ,nusijuokė ir daugiau nieko nesakė dėl to mirksiukas.gif irgi davė pasirinkti laiką.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 05 18, 19:50)
Oaš jau pakrikštijau.Viskas buvo OK išskyrus Gražinos foto saloną.Mane išdūrė:Tariamės,kad trys nuotraukos kainuos 50lt,padarė 9nuotraukas o sumokėjau 200lt.Pasirodo jie padarė mus kaip iš soliariumo ir už tai pasiėmė dar 50 lt,nors jų niekas to daryti neprašė.Ir dar pasakė jūs neisivaizduokite,kad esate tokie gražūs tai mes jus tokius padarėme.

Jus esate teisi.Grazinos foto salonas ir mane isdure.Visų pirma,kai nuvaziavome,tai fotografai(vyras ir žmona)tarpusavy pykosi ir niekaip nesutarė,kaip mus nufotografuoti.Jei žmona įbrukdavo gėlę į rankas(atseit,kad gražiau būtų),tai vyras ištraukdavo jas.Jei žmona mus pasodino,tai vyras liepė atsistoti.Vienu žodžiu buvom ,kaip klounai.Tik tiek,kad nesinorėjo šventinės nuotaikos gadintis,tai klusniai stengėmės vykdyti abiejų norus lotuliukas.gif Todėl nuotraukos gavosi tokių pat pozų,kaip fotografuodavo prieš 20metų,nors kai buvom atėję užsisakyti fotoatelje rodė visai neblogas-naujoviškas .Tad neapsirikit
Atsakyti
labas, norejau paklausti kur dar butu galima nusifotografuoti siauliuose? krikstysim uz poros savaiciu tai kazin ar kur begausim vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida24 @ 2007 07 17, 16:34)
labas, norejau paklausti kur dar butu galima nusifotografuoti siauliuose? krikstysim uz poros savaiciu tai kazin ar kur begausim vietos  g.gif

vietu tai manau, jog rastumet, bet ar nebutu geriau pasisamdyti keletui valandu fotografa, turetumet zymiai daugiau ir tikrai gyvensiu, tikresniu kadru nei is fotoatelje
Atsakyti
Gal kas žinot,kur butų galima ant nuotraukos gražiai užrašyti žodžius.Lyros PC atsisakė,ten yra toks skyrelis.Vienu žodžiu,reikalinga dailininkė(ar šiaip sugebantis žmogus).Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida24 @ 2007 07 17, 16:34)
labas, norejau paklausti kur dar butu galima nusifotografuoti siauliuose? krikstysim uz poros savaiciu tai kazin ar kur begausim vietos  g.gif

Labukas,turiu vieno fotografo numerėlį labai fainas,dirba su vaikais. thumbup.gif Daro labai geras nuotraukas!
Atsakyti
sveikutės... gal atsiras mamytė, kuri nesenai būtų krikštijusi vaikutį Kužiuose? 4u.gif
Atsakyti
Mes savo sūnelį krikštysim Meškuičių bažnyčioj thumbup.gif
ten labai faina bažnyčia, tokia senovine. Nu man ten laaaabai liux wub.gif
Atsakyti
O mes Šv.Jurgio labai graži ir jauki bažnyčia,o kunigai labai malonūs!
Atsakyti