QUOTE(*Leta* @ 2010 07 22, 16:48)
Naujojoi baznycioi taip pat puse lupu pasako ''koks avansas'' o jau paskui kiek duoti matyt irgi pasakys .
Mes krikstijom naujojoj baznycioj, na, zinokit, niekas nieko visai nesake, jokios sumos neminejo, teko bendrauti su 2 kunigais - pas viena uzsirasem, aptarem smulkmenas, na, o kitas pati kriksta suteike. Labai mums patiko, toks zmoniskas, bendraujantis kunigas buvo:) Davem 200.
Papildyta:
QUOTE(korisda @ 2010 07 28, 11:16)
1.gal zinote kur butu galima siauliuose pigokai nusipirkti kaspinu masinos puosimui.
2.reiketu skaniu grybuku, voveraiciu, riesuteliu - gal zinote kas skanius kepa.
3. kur butu galima issiuvineti ranksluosti?
Kaspinugausite bet kokioje geliu parduotuveje - susitarus su floristemis, gana pigiai padaro. Pameginkit pasiteirauti iki - tie prie dvaro, tiek Gardino g.
Del grybuku pasuoju
Na, o ranksluoscius siuvineja Urte - greitai, pigiai ir graziai
Papildyta:
QUOTE(timi @ 2010 07 30, 12:27)
Dauguma jau uzimti
paskaitinekit visa temute mamytes buvo idejusios ivairiu fotografu kontaktu
Sekmes paieskose
Cia vienos fotografes puslapis
http://photodaivakiele.blogspot.com/
O as turiu toki
kvaila klausima, ar kas krikstijot naujoj baznycioj pietiniame raj.?gal galit man
tundrai pasakyt kur ten reikia eit susitart del krikstynu?
Mes krikstijom pietiniam. Tai radom kuniga uz baznycios esanciame pastate, ten rastine yra. Arba pacioj baznycioj ieskokite
Beje, ir telefonu galit pasiskambinti.
Papildyta:
QUOTE(Anafora @ 2010 08 29, 15:48)
Aš šnd ten buvau nėjusi, bet kunigas labai šykšiai pasakė kas ir kaip: "pusvalandis vienam - prašom turėti gimimo liūdijimą- neturite? - neregistruojam, ateikite su gimimo liūdijimu ir vokeliu, nes tas pusvalandis brangiai kainuoja"
Aš vos iš klumpių neiškritau
Nu tiek to - man ten gražu,jauku tai db galvoju kieno čia pasiklausti kiek tas pusvalandis kainuoja
(Savo nuomonę apie naują verslo rūšį "kunigystė" pasilaikysiu sau...
, ai nepasilaikysiu - bent kainoraštį pakabintų, tada žinočiau kiek tikėjimas kainuoja
)
Auksiuke ir timi - kaip jums praėjo šventė? Jeigu nenorite čia, gal į až galima - ačiū!
Oje, cia tai gerai...Matyt, tikrai tam pietiniam yra koks monstras kunigas
Na, zinokit, mano patirtis - tik gera. Su 2 kunigais bendravom, atejom be liudijimo - uzrase viska, net del vieno is kriksto tevu abejojom , paliko tuscia vieta, sako, uzrasysim veliau - didelio cia daikto...Ir jokiu uzuominu apie vokelius, mokejimus ir t.t.