QUOTE(giedre.v @ 2009 03 03, 11:17)
na negi daugiau niekas nekrikstijat vaikiuku Siauliuos?
man dar iskilo klausimas... kur uzsisakinejat tortus ? gi reiks pasirupinti kumos pyragu.. tai laabai idomu, kur grazius ir skanius tortukus galetu pagaminti?
mes tortus uzsisakem birtutes gatveje...tikrai labai skanus mir papuosti ..truputuka jau pabodusiai batukais arba leliuku ,bet skonis pranoskta viska...o kuma buvo uzsakisu is TAU 2 aukstu ,grazus bet skonis nelabai...
QUOTE(Mylima26 @ 2009 03 04, 12:58)
Paneles ar galit pasidalinti savo patirtimi, ar siuntet kvietimus, ar organizavot svente ir t.t. Esu absoliuciai be ideju siam reikalui, nes niekada nedalyvavau krikstynose, tai net nezinau su kuo jos "valgomos"
as uzsakius buvau kvietimus
visi liko suzaveti
o daugiau zaidimams ,kriksto teveliams isakymus ir etiketes ant buteliu kosyciu dare viena mamyte
CIA tai irgi visi buvo apake , kad tiek abi su kriktomamyte buvom priruose programeles ,ir vsikas buvo susije su mano mazyliu...o beto viska isaugojau ir laikysiu kol uzsaugs
QUOTE(Goda. @ 2009 03 19, 21:47)
Gal kas žinot kokia nedidelę bažnytėlę, kur nors netoli Šiaulių?
AS SIULICIAU KAIRIU BAZNYTELE....tikrai labai fainas kunigas ,aplinka rami ir tokia tinkama tokai sventei ...nes buvom mes katedroje ,tai mano mazylsi bijojo nuo ranku nulipti ,gasdino ji tas aidas
o toj mazoj baznyteleje sau drasiai vaikstinejo apziurinejo ..o dar kunigelis pakalbino vis ...
labai smagu prisiminti savo svente ,nes tikrai isimintinai praejo viskas...