Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(CervusDama @ 2012 06 20, 16:04)
Zinokit kazkoks stebuklas santariskese ivyko  bigsmile.gif praeita savaite skambinu uzsirasyt konsultacijai (po metu turejom pasirodyt, rugpjucio men). Sako prasom, turim vietu ir 21 d, ir 22 d.. Sakau cia rugpjucio? Ne sako, birzelio!  ax.gif negalejau patiket savo ausim  lotuliukas.gif tai va ryt keliaujan pas Posiuna pasirodyt.

Toks stebuklas ir mums nutiko. Paskambinau uzsiregistruot tikedamasi talono geriausiu atveju po menesio, o gavau sekanciai dienai. Matyt kazkas atsisake.
Atsakyti
QUOTE(Gruodė* @ 2012 06 20, 14:48)

O gal Jus kitoki keelia / buda zinote? - tuomet prasau pasidalinkite cia, mamytems tikrai pravers ateityje si info
4u.gif

Aš skambinau gydyt. Pošiūnui tiesiai į mob. Vos išgirdęs, jog mergytei mūsų hemangioma ant nosytės, pasakė - atvažiuokit nedelsiant, dirbu Santariškėse "tada ir tada", GK "tada ir tada''. "Jei atvažiuojat į Santariškes, registratūroje pasakysite, kad su manimi derinot telef." O kai tik apžiūrėjo (buvo penktadienis), iškart išrašė siuntimą pirmadieniui gultis tyrimams ir lazeriui.
Štai tokia mūsų patirtis. Tuomet (iki pirmos konsultacijos ir pokalbio su G. Pošiūnu) dar nežinojome, kokią rimtą bėdutę turi dukrytė. Būtume žinoję, būtume net nesvarstę apie pinigus ir kreipęsi pas jį ir į GK kliniką, jei būtų reikėję ilgai laukti konsultacijos. Tačiau gydytojas tikrai neakcentavo ir ''nepiršo'' (kaip kažkuri čia išsireiškė) pirmam ir visiems sekantiems vizitams GK klinikos.
Profilaktiškai pasirodyti esame ir nuvykę ir į GK, vienintelis pliusas ten, kad nereikia laukti ir konsultacija vyksta sutartu laiku, nes kaipžinia Santariškėse mūsų gydytojas dirba labai įtemptai.
Atsakyti
Labukas,gal kas turite nereikalinga talona pas Posiuna Vilniuje Santariskese artimiausiomis dienomis?butu didelis aciu. 4u.gif del atlygio susitartume. 867856996
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiusyte: 07 rugpjūčio 2012 - 13:12
sveikos, mielos mamytes smile.gif ziuriu apmirus temuke jau sita... seniau vos spedavau sekti smile.gif priminsiu trumpai apie musu beda. hemangioma yra ant skruosto, mazdaug 2x2 cm dydzio...gana nemaza. berniukui jau 2,4 metu, tai ji gerokai pablyskejusi, bet dar nemazai like, gal dar puse...labai labai tikiuosi, kad iki mokyklos isnyks,cia butu mano didziausia svajone!!! dabar maziukas jau atsistoja prie veidrodzio ir liudnu balsiuku sako: kas cia? popa? sad.gif labai suspaudzia sirdele kaip kitu grazuciai, skaistuciai vaikeliai...na bet ka padarysi. visoms sekmes smile.gif
Beje, idomu kaip Ievukis mergaitei sekasi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ir as ta proga priminsiu apie mus..pas mus hemangioma ant lupos..kazkur puses zirnio dydzio..iskilusi tokia..darem viena lazeri kai buvo vos 2 men..nuo to laiko tik stebim..tiesa pasakius senokai nejom pas Posiuna.. nes pats jis pasakes, kad dabar tik laikas reikalingas..spava jau sviesi su dar keliais raudonais taskiukais..bet musu atveju tai didziausiai klausimas ar dings tas ishkilimas..o tas jau neaisku ir pacia gydytojui..gali taip ir likti..nes lupa yra ne tas pats, kas koja, nugara ar ranka.. verysad.gif sake, kad veliau gali bandyt kazka vel lazerio pagalba daryt, bet klausimas ar nepadarys randu vietoj to, kad pagerint situacija..tai va ir laukiam kol kas.. Tiesa, mano vaikas tai niekad neuzsimina, kad kazkas su lupa ne taip, matyt dar nesupranta..o kiti, nepazystami vis paklausia, ar ne herpesas mum cia..
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 08 10, 22:46)
Sveikos,

na ir as ta proga priminsiu apie mus..pas mus hemangioma ant lupos..kazkur puses zirnio dydzio..iskilusi tokia..darem viena lazeri kai buvo vos 2 men..nuo to laiko tik stebim..tiesa pasakius senokai nejom pas Posiuna.. nes pats jis pasakes, kad dabar tik laikas reikalingas..spava jau sviesi su dar keliais raudonais taskiukais..bet musu atveju tai didziausiai klausimas ar dings tas ishkilimas..o tas jau neaisku ir pacia gydytojui..gali taip ir likti..nes lupa yra ne tas pats, kas koja, nugara ar ranka.. verysad.gif sake, kad veliau gali bandyt kazka vel lazerio pagalba daryt, bet klausimas ar nepadarys randu vietoj to, kad pagerint situacija..tai va ir laukiam kol kas.. Tiesa, mano vaikas tai niekad neuzsimina, kad kazkas su lupa ne taip, matyt dar nesupranta..o kiti, nepazystami vis paklausia, ar ne herpesas mum cia..

o kiek Jusu vaikui metuku?

Maniskei irgi ant lupos hemangioma , ~ 1cm dydzio, bet nera iskili, mums lazeris 2 kartus darytas, bet jis tik sustabde augima, kol kas darinys nenyksta, tiesa, spalva jau netokia intensyvi, mums bus 9 men.
Atsakyti
QUOTE(Gruodė* @ 2012 08 13, 19:16)
o kiek Jusu vaikui metuku?

Maniskei irgi ant lupos hemangioma , ~ 1cm dydzio, bet nera iskili, mums lazeris 2 kartus darytas, bet jis tik sustabde augima, kol kas darinys nenyksta, tiesa, spalva jau netokia intensyvi, mums bus 9 men.

mumz 2.5 metu. Spalva, kaip ir sakot, pasikeite, pasidare blanki, kelis raudoni taskiukai belike..bet pats darinys likodydziu ir forma toks kaip buvo..kai vaikas verkia ta vieta net melynuoja.. na bet vis tikiuosi, kad praeis viskas, nors gydytojas nieko nezada..
Atsakyti
Sveikos,
jungiuos ir as sia temute sad.gif
Mano dukriukei nebuvo net 2 men kai pasirodem Strumilai. Sake, stebeti 2 sav. Kai susiskambinau si pirmadieni, paprase, kad atsiusciau foto. Nusiunciau, tai pasake, kad per kita sav turiu pasidaryti tyrimus ir tada dvieju savaiciu begyje lazeriuos. Dar nezino kur, Santariskese ar GK klinikoje. Pas mus hemangiomos ant nosytes ir virsugalvyje.

Man iskiles toks klausimas, vienas is tyrimu kardiograma, bet mano gydytoja pasake, kad tokiems maziems nedaro kardiogramu. Kur Vilniuje kad ir uz pinigus butu galima pasidaryti kardiograma? Karoliniskiu poliklinika netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokas998: 14 rugsėjo 2012 - 12:34
sveiki,mes is Kretingos,tai mums 2men. padare kardiograma paprastoj ligoninej,manau,kad Vilniuj tikrai rasit kur,kokioj vaiku ligoninej tikrai turi ir kudikiams specialu aparata kardiogramai daryt.mes nuvaziave irgi paprasem uz pinigus,kad padarytu.Padekite vilnietes
Atsakyti
Stai ka radau
http://nmc.lt/akcijo...imas-nemokamai/ susiskambinau, tai sake, kad kudikiams sios proceduros neatlieka sad.gif Nuo 14 metu tik. Bet kardiograma sake padarys mums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 09 14, 13:18)
Sveikos,
jungiuos ir as sia temute sad.gif
Mano dukriukei nebuvo net 2 men kai pasirodem Strumilai. Sake, stebeti 2 sav. Kai susiskambinau si pirmadieni, paprase, kad atsiusciau foto. Nusiunciau, tai pasake, kad per kita sav turiu pasidaryti tyrimus ir tada dvieju savaiciu begyje lazeriuos. Dar nezino kur, Santariskese ar GK klinikoje. Pas mus hemangiomos ant nosytes ir virsugalvyje.

Man iskiles toks klausimas, vienas is tyrimu kardiograma, bet mano gydytoja pasake, kad tokiems maziems nedaro kardiogramu. Kur Vilniuje kad ir uz pinigus butu galima pasidaryti kardiograma? Karoliniskiu poliklinika netinka.

Mes kardiograma menesio suneliui darem nemokamai butent Karoliniskiu poliklinikoj, kurioje priregistruoti. Nelabai kas ten gavosi, bet Santariskems tiko ir tokia. O kita kart su vaiku gydytojos siuntimu Santariskese darem.
Atsakyti
QUOTE(indiqo @ 2012 09 14, 15:00)
Mes kardiograma menesio suneliui darem nemokamai butent Karoliniskiu poliklinikoj, kurioje priregistruoti. Nelabai kas ten gavosi, bet Santariskems tiko ir tokia. O kita kart su vaiku gydytojos siuntimu Santariskese darem.

Karoliniskiu poliklinika kardiogramas atlieka tik savo pacientams, del to ir sakiau, kad netinka, nes mano dukryte priregistruota kitur blush2.gif
Atsakyti