Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(@leja @ 2012 05 11, 18:41)
sumaisiau  doh.gif  1kv cm 600lt. mum 300 buvo nes 0,5cm

Nežinau kaip jie kainą skaičiuoja, bet mūsiškė tikrai buvo daugiau negu 1 kv. centimetras ir mokėjom 400 Lt su kompensacija. Dar matyt priklauso ir nuo hemangiomos tipo, mūsiškė buvo iškilioji.
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2012 05 12, 10:30)
Nežinau kaip jie kainą skaičiuoja, bet mūsiškė tikrai buvo daugiau negu 1 kv. centimetras ir mokėjom 400 Lt su kompensacija. Dar matyt priklauso ir nuo hemangiomos tipo, mūsiškė buvo iškilioji.

tai taip ir gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(vikulle @ 2012 05 12, 06:44)
nelauksiu ir skambinsiu i GK klinika, mūsiškė nėra didelė. pasitariau su vyru, tai sakom ko čia laukti ir vaikučio organizmą narkoze teršti...

labai gerai nusprendei, ir vaikui bus geriau, kai mama visada bus salia wub.gif o pinigeliai ne ten, tai kitur juos isleistum mirksiukas.gif
tuo labiau kuo greiciau uzlazeriuos, didesne tikimybe kad kito nereiks, nes laukiant nezinia kas dar gali buti su ja

Lauksime ziniu, kaip sekesi. Viskas bu gerai, isnyks ji
Atsakyti
Labuka, mano mažylis prieš savaitę gimė taip pat su hemangioma ant nosytės verysad.gif Gydytoja sakė be 6 mėnesių nesikreipti gal pranyks, o ir niekas nelazeriuoja tokio mažo. Kada galima kreiptis kaip jūs manot, nenoriu delsti, nes bijau kad gali pradėti kilti...
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2012 05 13, 18:56)
Labuka, mano mažylis prieš savaitę gimė taip pat su hemangioma ant nosytės verysad.gif Gydytoja sakė be 6 mėnesių nesikreipti gal pranyks, o ir niekas nelazeriuoja tokio mažo. Kada galima kreiptis kaip jūs manot, nenoriu delsti, nes bijau kad gali pradėti kilti...

BUTINAI kreipkites konsultacijai kaip galima greiciau.. vaiku daktarytes nekompetentingos siuo klausimu.. mumis lazeriavo 1,5 men ir tai jau pervelai..
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2012 05 13, 19:56)

Kuo anksčiau tuo geriau smile.gif Ir tikrai nelaukit 6 mėn., mum tą patį sakė. O tuo labiau, kad pas jus ant nosytės.
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2012 05 13, 18:56)

Ant nosytes hemangioma pavojinga. Butinai kreipkites kuo greiciau!
Atsakyti
auganti hemangioma ant nosytės, gali deformuoti nosies kremzlę. pats gydytojas taip sakė.
Atsakyti
QUOTE(vikulle @ 2012 05 14, 10:54)
auganti hemangioma ant nosytės, gali deformuoti nosies kremzlę. pats gydytojas taip sakė.

butent drinks_cheers.gif musu mazylei taip pat ant nosytes, mums ta pati sake
Atsakyti
Ačiū labai už padrasinimą, jau ieškau kaip greičiau prieiti pas gyd. Pošiūną unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2012 05 14, 19:13)
Ačiū labai už padrasinimą, jau ieškau kaip greičiau prieiti pas gyd. Pošiūną unsure.gif

kuo skubiau, net kelios dienos cia gali buti svarbu unsure.gif
kai hemangioma maza - ja lengviau sudoroti be pasekmiu 4u.gif
Atsakyti
Aš vis dar noriu tikėti, kad čia ne hemangioma, nes pas mus ji pakankamai šviesi arba inkštiriukai balti nuima tą raudonumą g.gif
Atsakyti