Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 09, 22:32)
Mazajai lazeriavo be narkozes, truko apie 30 sek, gal ne tiek, buvau salia, mazyle tikrai verke  verysad.gif bet tik nustojus, netrukus nurimo, o veliau kazkokio labai didelio irzlumo, piktumo nebuvo

man ji irzlesne buna, kai jai ima nykti hemangioma ir tose vietose matau pleiskanojima, matyt trintis, tokia vieta daro savo verysad.gif
svarbu stebekite kad nesusidarytu zaizdeles, opeles - nes si vieta labai nedekinga siuo atveju , va tada mazyle mano budavo nerami, nes kai reikia pasislapinti ir nudegina zaizdele.........,(mazyle net imdavo verkti jau nesama i vonia praustis, nes suskelnes gi reikia daznai keisti doh.gif tai mes radome buda toki, kad prileisdavau vonia vandenuko, tik drungno, nes karsta zaizdeles dar labiau skauda ir ji ten gulinedavo i taip apsiprausdavo, jokiu budu po tekanciu vandeniu, kad nebutu vandenuko "smugio" i ta vietike - bet cia jei tik atsirastu opeiu) manau ir mums pacioms tai sukeltu dikomforta

Leido būti šalia kai lazeriavo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulle @ 2012 05 10, 09:45)
Leido būti šalia kai lazeriavo?  blink.gif

Bent jau privačiam kabinete, kai mes lazeriavome tai buvau visa laika šalia, laikiau vaiką, kad nespurdėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
GK klinikoj leidzia buti salia. santariskese nzn.
Atsakyti
QUOTE(vikulle @ 2012 05 10, 06:45)
Leido būti šalia kai lazeriavo?  blink.gif

mes lazeriavome privaciai GK Klinikoje, Klaipedoje . taip leido, bet kiek seku sia tema, tai visos mamos, kurios lazeriavo privaciai, buvo salia vaik ir dar privaciai dazniausiai tai daro be narkozes

santariskese dazniausiai (bet buvo ir be) daronarkoze ir neleidzia mamai buti salia vaiko

as pasverdama siuos du minusus geriau mokejau pinigelius ir buvau salia vaiko ir nereikejo narkozes

ta pati lazeriavimo pcedura ar zinote kaip atrodo, kaip vyksta? nieko ten baisaus, sudetingo akims, isskyrus vaikucio verksmas verysad.gif
siaip prdeda ant hemangiomos ta lazeri (toki panasiai kaip ultrgarso aparata, nu kazkas tokio) ir vedzioja aplink visa hemangioma, pakelia, padeda i kita vieta ir taip kol visa ja uzlazeriuoja. kai ziuri atrodo nieko tokio, bet verkia.
man i i ranka ta lazeri sove pameginimui, bet nieko nejutau, bet cia manau del to, kad rankos odastra jau, pripratusi prie salt- karsto

o butent ake skauda maziukams, nes labai staigus temperaturos svyravimai - karta - salta. is kart po lazrimo iri ant hemangiomos uzdeda kaip leduka

tiesa, mamai duodauzsideti akinukus, o vaikui akytes uzdengia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 10 gegužės 2012 - 13:50
norejau paklausti mamyciu, gal pas kazka buvo hemogioma ant liezuviuko? musu mazoji turi tokia demele ir reikes gydyti lazeriu. gal kas nors buvo susidure su tai?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 10, 14:46)
mes lazeriavome privaciai GK Klinikoje, Klaipedoje . taip leido, bet kiek seku sia tema, tai visos mamos, kurios lazeriavo privaciai, buvo salia vaik ir dar privaciai dazniausiai tai daro be narkozes

santariskese dazniausiai (bet buvo ir be) daronarkoze ir neleidzia mamai buti salia vaiko

as pasverdama siuos du minusus geriau mokejau pinigelius ir buvau salia vaiko ir nereikejo narkozes

ta pati lazeriavimo pcedura ar zinote kaip atrodo, kaip vyksta? nieko ten baisaus, sudetingo akims, isskyrus vaikucio verksmas verysad.gif
siaip prdeda ant hemangiomos ta lazeri (toki panasiai kaip ultrgarso aparata, nu kazkas tokio) ir vedzioja aplink visa hemangioma, pakelia, padeda i kita vieta ir taip kol visa ja uzlazeriuoja. kai ziuri atrodo nieko tokio, bet verkia.
man i i ranka ta lazeri sove pameginimui, bet nieko nejutau, bet cia manau del to, kad rankos odastra jau, pripratusi prie salt- karsto

o butent ake skauda maziukams, nes labai staigus temperaturos svyravimai - karta - salta. is kart po lazrimo iri ant hemangiomos uzdeda kaip leduka

tiesa, mamai duodauzsideti akinukus, o vaikui akytes uzdengia

jei nepaslaptis, kiek kainavo privačiai? parašyk man į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulle @ 2012 05 11, 09:29)
jei nepaslaptis, kiek kainavo privačiai? parašyk man į až  smile.gif

jokia cia paslaptis, su konsultacija 540 lt.(140 konsultacija plius 400 lazeris) Lazeriavimo kaina priklauso nuo hemangiomos dydzio, musu 3x2,5 cm kazkur

g.gif bet dabar manau, lyg mamos rase, kad vilniuje kitokie ikainiai, konsultacija ar ne 180 lt? Vilnietes parasykite mirksiukas.gif

po lazeriavimo kita konsultacija jums bus nemokama, nes gydytojas priima nemokamai, nes nori paziureti kas kaip pavyko, sustabdeugima ar kaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 11 gegužės 2012 - 12:52
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 11, 13:51)
jokia cia paslaptis, su konsultacija 540 lt.(140 konsultacija plius 400 lazeris) Lazeriavimo kaina priklauso nuo hemangiomos dydzio, musu 3x2,5 cm kazkur

g.gif bet dabar manau, lyg mamos rase, kad vilniuje kitokie ikainiai, konsultacija ar ne 180 lt? Vilnietes parasykite  mirksiukas.gif

po lazeriavimo kita konsultacija jums bus nemokama, nes gydytojas priima nemokamai, nes nori paziureti kas kaip pavyko, sustabdeugima ar kaip

ačiū 4u.gif padėjai apsispręst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 11, 13:51)

g.gif bet dabar manau, lyg mamos rase, kad vilniuje kitokie ikainiai, konsultacija ar ne 180 lt? Vilnietes parasykite  mirksiukas.gif

Dabar konsultacija 180lt. Ir 1 kv cm kainuoja 300lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 11 gegužės 2012 - 15:50
QUOTE(@leja @ 2012 05 11, 16:47)
Dabar konsultacija 180lt. Ir 1 kv cm kainuoja 300lt.

sumaisiau doh.gif 1kv cm 600lt. mum 300 buvo nes 0,5cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 11 gegužės 2012 - 16:42
QUOTE(vikulle @ 2012 05 11, 11:18)
ačiū  4u.gif  padėjai apsispręst  4u.gif

o ka nusprendei?

tai del kainos gal pamegink pasiskambinti i gk klinika
arba parayk el laiska savo gydytojui, parasyk, kad sutarete santariskese, o kiek kainuotu privaciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 11, 21:31)
o ka nusprendei?

tai del kainos gal pamegink pasiskambinti i gk klinika
arba parayk el laiska savo gydytojui, parasyk, kad sutarete santariskese, o kiek kainuotu privaciai  rolleyes.gif

nelauksiu ir skambinsiu i GK klinika, mūsiškė nėra didelė. pasitariau su vyru, tai sakom ko čia laukti ir vaikučio organizmą narkoze teršti...
Atsakyti