Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(daliasmi @ 2012 04 25, 14:38)
merginos,o kuriom kompensavo lazerio procedura,norejau pasiklaust kaip viskas vyksta,ar is pradziu visa suma reikia sumoket ir paskui grazina?ar reikia vykt i ligoniu kasas,kad sutvarkytu viska,ar GK klinikoj viska sutvarko?aciu

jums reiks moketi GK klinikoje jau mazesne kaina is karto mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,na mes jau po lazeriavimo su narkoze,atrodo pavyko neblogai,liepe tept su tobrex 10d. ir po 3sav.vel pasirodyt daktarui,sianakt ismiegojo ramiai,bet siandien tai jau labai nerami.o kaip jums buna po lazeriavimo ar sutinsta ta vietele?mums sake,kad akyte stipriai uztins,bet jokio tinimo nera
Atsakyti
Sveikos,
Norejau paklausti tu mamu kuriu vaikuciai gere hormonus ir jau paauge kokio kuno sudejimo jie yra? ar normalus ar tokie storuliukai?
Atsakyti
Norėčiau paklausti mamyčių ar pas mano dukrą kartais čia ne hemangioma.
http://i204.photobuc...os/DSCN6935.jpg

Pas daktarus dar nebuvom, bet manau jau reiktų nueiti. Tik nežinau kur kreiptis.
Ta raudona dėmelė tai paryškėja, tai vėl sumažėja. Per viduriuką yra ryškus raudonas taškiukas, o aplink kazkas panasaus i sutrukinejusius kapilarus.
dabar pastbejau, kad pradejo kapiliarai trukineti ir po nosimi.

Kas cia galetu būti ir kaip gydyti?
Kazkur esu girdejusi kad cia nuo gelezies trukumo taip darosi.
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2012 04 30, 12:11)

Pas daktarus dar nebuvom, bet manau jau reiktų nueiti. Tik nežinau kur kreiptis.
Ta raudona dėmelė tai paryškėja, tai vėl sumažėja. Per viduriuką yra ryškus raudonas taškiukas, o aplink kazkas panasaus i sutrukinejusius kapilarus.

na negaleciau pasakyti ar tai hemangioma. O kreiptis turite pas savvo seimos gydytoja jis duos siuntima pas vaiku chirurga, arba dermatologa. Musu hemangioma is pat pradziu atrode kaip pora iskilusiu kapiliaru, dabar maza demyte.
Siandien buvom GK, pirmadieni lazeriuos.
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2012 04 30, 12:11)

Mano akimis žiūrint tai sakyčiau, kad ne hemangioma pas jus. Jos kitaip atrodo. unsure.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Surinkite hemangioma žodį internete ir išmes jums bendrą vaizdą, kaip jos atrodo. Yra visokių variantų ten pavaizduota ir pati pati pradžia hemangiomops ir jau išvešėjusi, gyjanti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 30 balandžio 2012 - 20:55
QUOTE(daliasmi @ 2012 04 28, 19:23)
mums sake,kad akyte stipriai uztins,bet jokio tinimo nera

mums irgi tinimo nebuvo g.gif bet hemangioma po lazeriavimo nyksta (antro lazeriavimo nereikejo)
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 30, 22:04)
mums irgi tinimo nebuvo  g.gif bet hemangioma po lazeriavimo nyksta (antro lazeriavimo nereikejo)

o sakykit po lazeriavimo prades nykt hemangioma ir kartu isnyks raudona demele? ar deme reiks atskirai naikinti?
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2012 05 01, 09:40)
o sakykit po lazeriavimo prades nykt hemangioma ir kartu isnyks raudona demele? ar deme reiks atskirai naikinti?

jei hemangioma po lazeriavimo pradės nykti ir keisti spalvą, tai jei ir liks demelės pakartotinai naikinti ju nebereikės, (zinoma jei ne veido srity ji pas jus) mirksiukas.gif Tik jau nykimas labai ilgas procesas deja ir reikės laiko kol ji išnyks.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 01 gegužės 2012 - 08:44
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 01, 09:43)
jei hemangioma po lazeriavimo pradės nykti ir keisti spalvą, tai jei ir liks demelės pakartotinai naikinti ju nebereikės, (zinoma jei ne veido srity ji pas jus)  mirksiukas.gif  Tik jau nykimas labai ilgas procesas deja ir reikės laiko kol ji išnyks..  doh.gif

pas mus ant veido. tik mazyte dar, kokiu 5 mm.vakar buvom pas posiuna ir sito nepaklausiau. Bet sake pirmas tikslas sustabdyti augima, antras sunaikinti ja zymiai greiciau negu ji sunyktu savaime. Tai taip supratau kad pades jai isnykti daug greiciau.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2012 05 01, 06:40)

nelabai supatau, ka jus klausiate, jusu hemangioma iskilusi, jus ta turite omenyje prades ji zemeti, lygintis?

musu yra 2x3 cm kazkur nemaza ant lytines lupos. lazeriavome kai mazylei buvo 2men. (jei buciau neklausius seimos gyd ir jau is n gryzus emusis skaityti intika, tai butume uzlazeriave dau daug anksciau verysad.gif ji mums eme rysketi tik savaite po gimimo, kai gime buvo tik pigmentine deme tkia tamsesen nei oda, o paskui per kelias dienas eme daugeti raudonu taskiuu, kurie susiliejo i visuma, kilti i auksti,kokie 2 mm)
abar vaizdas jau zymiai kitoks, nei 2 men. aisku, dar kol jini visiskai isnyks, manau ne vienu metu reiks, bet jau nemazai sukritusi, keliose ietose atsirade balti lopineliai ir pati splava jau nebe tokia ryskai sodriai raudona.
Laukiame toliau.
vis paziuriu sm vaiku nuotraukas kuriu jau beveik isnykusi hemangioma ir atrodo nerealiai, kad taip gali ji isnyki bigsmile.gif laukiu tos dienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 01, 15:30)
nelabai supatau, ka jus klausiate, jusu hemangioma iskilusi, jus ta turite omenyje prades ji zemeti, lygintis?

na kaip mums paaiskino tai musu hemangioma turine ir kils i virsu (jeigu nieko nedarytume). Ji visa kol kas po oda ir isstumti i virsu tik kapiliarai kurie sudaro rausva demele. Man idomu ar lazeris sustabdys tik guzo augima po oda ar ir panaikins kapiliarus pavirsiuj?
Atsakyti